Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 456
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата !Любимата ми❤ В петък получих едпи дънки за щерката на Only страшно меки. Оглеждам се за изгодни капсули за пране.Последно купих 114 на фери за 18 паунда.Ама нещо няма сега никакви намаления .

# 16
  • София
Благодаря за темата!
Аз си чакам серума с вит.С.
И още си търся чанта  Simple Smile

# 17
Аз си купих серума от амазон лятото.Не го ползвахме в къщи ,че не било препоръчително лятото ,излизали петна.Ползваме го сега и чак такъв ефект не виждам ,но то е до кожа.Рядък е обаче ,като водичка.И да си кажа като свърши ще си купя ампули с вит С и ще си ги сипя в шишето.Поне ще знам че мажа вит С .

# 18
  • Варна
Този от ДМ е гъст, даже щях да ми питам амазонските как са, че всички други серуми, дето съм ги ползвала, все като водичка са били.  От намалените, складови, към които пуснах линк преди няколко дни, си всех и аз, ще направя сравнение, като дойдат.

Аз постоянно купувам разни неща, напоследък има доста изгодни неща в складовете - блузи за тенис на сина ми по 7 паунда, халат за баня за 6 паунда, ножчета за бръснене, играчки, отделно извън складовете - разни дрехи най-вече Еспри, които бяха намалени много.

# 19
Аз се оглеждам за играчка за малкият (2г) Joy много си е харесал едни изкачащи жаби и само ходим да пускаме жетони да играе, като сме навън.

И един въпрос - купих едно уредче, от немския, чуод продавач, пристигна преди месец. Естествено вече е развалено, не зарежда. Писах му да видим какво ще каже. И сега въпросът - колко време давате на чужда продавач за отговор и евентуално съдействие, преди да пишете на амазон?

# 20
  • Пловдив
Този, който аз имам си е гъст...с пипета е. Лошото е че все забраням да мажа Head Band

# 21
Добро утро и успешна нова седмица на всички!
Благодаря за новата тема, която е една от любимите ми.
Напоследък не съм пазарувала от Амазон, но следя някои неща. Искам сандалки за мен и за детето, дънково яке за мен, както и компактен цветен принтер за детската стая.

# 22
  • София

Аз постоянно купувам разни неща, напоследък има доста изгодни неща в складовете - блузи за тенис на сина ми по 7 паунда, халат за баня за 6 паунда, ножчета за бръснене, играчки, отделно извън складовете - разни дрехи най-вече Еспри, които бяха намалени много.

може ли линк към халата? Търся нещо за мъж ......

# 23
  • Sofia
За принтер и аз се нареждам. Единствено това не успях да купя от целия си чп- коледен списък.

И сега въпросът - колко време давате на чужда продавач за отговор и евентуално съдействие, преди да пишете на амазон?

Аз чакам седмица- струва ми се предостатъчно.

# 24
  • София
Нищо не чакам, обаче ми трябват чанти, обувки и всичко което ми се види изгодно!

# 25
Получих отговор, но вместо на англ. На немски, та ако има някоя добра душа да ме преведе ще съм изключително благодарна.

# 26
  • Сф
Дай го като текст тук с копи- пейст, гугъл ще го преведе

# 27
Оф, все забравям гугъл!
Направо там ще копирам. Благодаря Grinning
Няма смисъл да ви ангажирам.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 12:29 от ver4eto_sv

# 28
Резервни глави за Philips Sonicare  (10 броя за €17.40):

https://www.amazon.de/gp/product/B076YGLN6G

# 29
Здравейте!
За първи път ще пазарувам от Амазон и идвам да попитам тази книга с безплатна доставка ли е?  https://www.amazon.de/Sketchbook-Loish-Progress-3dtotal-Illustra … 936665&sr=8-1
И какво ще рече тази отметка за подарък: This is a gift

Общи условия

Активация на акаунт