Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 455
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Безплатна доставка до немски адрес.  Отметката  This is a gift, означава, че няма да слагат фактура вътре, както и предлагат опаковане, картичка панделка, като това се заплаща допълнително. Можеш да прочетеш повече тук. https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=ord_cart … amp;nodeId=554024

# 31
  • Варна
може ли линк към халата? Търся нещо за мъж ......

Беше складов, на друга цена е сега... Ето линк все пак:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01BLQI6ZM/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

# 32
Вчера пуснах този робот от склада https://www.amazon.it/gp/product/B01M9FZE3X/ref=ox_sc_saved_titl … NWYJU7H&psc=1 в състояние много добро, но не запазих никъде описанието към него - че е възможно да има леки козметични дефекти и нарушена опаковка. Има  ли начин да намеря точното описание след като поръчката е пусната?
Доколкото си спомням доста от вас поръчаха този модел и въпреки че имаше и "къси клечки", повечето останаха доволни.

# 33
  • София
Вчера пуснах този робот от склада https://www.amazon.it/gp/product/B01M9FZE3X/ref=ox_sc_saved_titl … NWYJU7H&psc=1 в състояние много добро, но не запазих никъде описанието към него - че е възможно да има леки козметични дефекти и нарушена опаковка. Има  ли начин да намеря точното описание след като поръчката е пусната?
Доколкото си спомням доста от вас поръчаха този модел и въпреки че имаше и "къси клечки", повечето останаха доволни.
Влизате в "Моите поръчки" (на съответния език), оттам на поръчката, която ви интересува натискатате "Детайли на поръчката" (горе в дясно под номера на поръчката) - там под всеки продукт има "Състояние" и описание: нов, много добър..... На складовите продукти има подробно описание.

# 34
Аз да питам в момента в който се стигне до Add a New Payment Method и има опции отдолу
Add bank account
Credit Cards
и т.н.  още  четири опции
не виждам да пише Дебитна карта, на мястото на данните за кредитна ли се попълва?

# 35
  • Варна
Да, на същото място.

# 36
Аз не съм купила ботуши за момчетата за догодина още. Ако ви попадне нещо изгодно номерата са 32, 37 и 40

# 37
В случая аз използвах код за £5 намаление и няма да ми върнат сумата, която е намалила стойността на поръчката ми.
В предишни твои постове бях останала с впечатление, че си ползвала гифт карта, което е съвсем различно от това, за което говориш - купон за намаление . Няма начин да върнат сума или да възстановят купон, като ти не си дала пари за него или не са ти го подарили?
При мен беше активиран бонус £5 от това, че са ми изпратили грешен продукт - с него бях доплатила часовник, който отказах и използвах кода повторно, случвало се е два - три пъти с различни кодове.  А при купоните за намаление - винаги пише, че не ги възстановяват при отказ на поръчката, може би не си обърнала внимание, когато си го използвала.

# 38
Никъде не съм писала такова нещо. Код за намаление имах. Не съм и очаквала връщане на сумата. Просто поръчвайки, знаех сумата на обувките и се озадачих като видях по малка сума за рифънда. После вързах, че имам и код.

# 39
  • София
Чакам едни дънки от uk, междувременно чакам едни шоколади от Коледа поръчани и препарати, поръчани в началото на януари... Два пъти ги зареждаха препаратите с продавач Амазон и не ми ги изпратиха. Ще ги питам следващия път на чат какво се случва.

# 40
  • София, Манастирски ливади
Момичета, бихте ли ми препоръчали телескоп за  6 годишен младеж?

# 41
Aз да предупредя тези, които плащат с карти на ДСК в лева, че от 05.02 са въвели скрита такса от 1% върху всяко плащане в чуждестранна валута.
Ще сменям банката и ще се съм благодарна, ако споделите коректна банка за разплащания в чужбина.

# 42
Aз да предупредя тези, които плащат с карти на ДСК в лева, че от 05.02 са въвели скрита такса от 1% върху всяко плащане в чуждестранна валута.
Ще сменям банката и ще се съм благодарна, ако споделите коректна банка за разплащания в чужбина.
Така е. Аз го коментирах в една друга тема + от началото на годината увеличиха таксата за поддръжка на разплащателна сметка с издадена карта - от 2.00лв. на 2.30лв. За евентуално подходяща банка или алтернатива(не банка) може да видиш в темата в последните коментари.

# 43
  • София
А как е скрита? Може ли малко инфо?

# 44
Вече една година ползвам Revolut и засега нямам никакви проблеми. Няма такси. Картата ми към една от местните банки държа само за превод на заплатата ми и съответно зареждане на картата ми в Revolut. Системата дава възможност за издаване на виртуална карта, която е най-удобния вариант за онлайн разплащания.

Общи условия

Активация на акаунт