Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 536
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Никаква, има понякога такива артикули - еднакви, но на различна цена Simple Smile

# 601
Момичета, имам следния проблем. Получих с превозвач обувки на Buffalo от немския амазон. Изобщо не изглежда да са оригинални, пристигнаха в обикновена картонена кутия за обувки (на която пише, че заменя оригиналната заради повреда при транспорт), като това не беше упоменато никъде при пазаруването. Самите обувки имат разлика със снимката в сайта - логото е различно и странно, едното дъно има гънка и т.н,  като цяло качеството не е като на други обувки на марката. Принципно цената им беше добра, но ако са китайско менте съм доста разочарована от Амазон. Досега не ми се е случвало такова нещо, посъветвайте ме какво да направя. Дали ако пиша на Амазон, ще ме компенсират за част от цената или нещо такова?

# 602
Pru, от склада ли ги взе? Ако не са, спокойно пиши на Амазон, не може да са чисто нови и да не са в оригиналната си кутия. Иначе пак можеш да им пишеш, че имаш някакви съмнения, че са оригинални и да видиш какво ще ти предложат.

# 603
  • София
Има намаление на Старбъкс капсули за Долче густо машини.
Поръчах си моята любима комбинация - https://www.amazon.de/-/en/dp/B07X431MLW/ref=ord_cart_shr?_encod … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 604
  • София
Момичета, имам следния проблем. Получих с превозвач обувки на Buffalo от немския амазон. Изобщо не изглежда да са оригинални, пристигнаха в обикновена картонена кутия за обувки (на която пише, че заменя оригиналната заради повреда при транспорт), като това не беше упоменато никъде при пазаруването. Самите обувки имат разлика със снимката в сайта - логото е различно и странно, едното дъно има гънка и т.н,  като цяло качеството не е като на други обувки на марката. Принципно цената им беше добра, но ако са китайско менте съм доста разочарована от Амазон. Досега не ми се е случвало такова нещо, посъветвайте ме какво да направя. Дали ако пиша на Амазон, ще ме компенсират за част от цената или нещо такова?

Получавала съм обувки на Hogl в бяла кутия без надписи, а те са доста по-скъпи от Бугатти. Отделно, Бугатти имат и много хубави и скъпи серии и доста евтини и поне за мен невзрачни такива. Може да сложите една снимка, за да видим и ние дефектите, които ви притесняват.

# 605
  • София
Дамата пише за Бъфало, не за Бугати!
И аз съм получавала обувки в неоригинална кутия ,иначе нови, не от склада, но пък си бяха със лого и всичко както трябва на марката, не разбрах защо не бяха в оригинална кутия.

# 606
  • София
Моите Hogl също бяха нови, не от склада. Объркала съм Бъфало с Бугати, съжалявам, нещо не съм довидяла. На мен Бъфало никога не са ми харесвали,  не съм купувала и нямам представа какво им е качеството.

# 607
Знаете ли дали Бг пощи приемат пратки за Германия, имам грешно изпратен артикул ..

# 608
Знаете ли дали Бг пощи приемат пратки за Германия, имам грешно изпратен артикул ..

приемат  - https://www.bgpost.bg/bg/messages/2431

# 609
  • Варна
Да, но непрепоръчани пратки, т.е. без проследяване.

# 610
  • Бг
Скрит текст:
Pru, а Амазон ли е продавачът ?

# 611

приемат  - https://www.bgpost.bg/bg/messages/2431

Аз също имам пратка (не от амазон), която трябва да изпратя в Германия, но искам да е препоръчана и с обратна разписка, и явно трябва още да изчакам.

Последната си пратка върнах до Амазон със Спиди. Възстановиха ми пощенските, въпреки че стойността им беше по висока от тази на обувките. Предупредих обаче в чата за това предварително и те се съгласиха.
Последните ми обувки пристигаха в тяхна  неоригинална бяла кутия, въпреки че бяха нови и не от склада. Важното за мен е обувките да са ок. Кутиите заминават в контейнера.

# 612
  • Варна
От Английския, Френския и Немския амазон съм получавала обувки в бяла кутия ( нови не складови ), последно през януари получих боти camel от Английския в такава кутия с етикет че са преопаковани поради повреда на оригиналната опаковка. Цената на която ги поръчах беше добра а и по обувките нямаше следи да са носени/пробвани така че за мен не беше драма липсата на оригинална опаковка, навремето от Джавари и от Виповете също съм получавала преопаковани обувки.
Аз си мисля че някой път изгодната цена на която са поръчани се дължи именно на липсата или повредата на оригиналната опаковка.
Buffalo са сравнително бюджети обувки съмнявам се да има ментета на марката.

# 613
Не са от склада, от основния Амазон са, с продавач Амазон.

Ето снимки на получените обувките:
Скрит текст:

И снимките в сайта:
Скрит текст:

Бих допуснала вариант, в който обувки може да са от по-евтина серия на марка, но снимката в сайта не отговаря на полученото. Отделно изобщо не са като други 3 чифта на Бъфало, които съм вземала през годините (едни от последните ми поръчки от Джавари бяха боти Бъфало, които почти не са мръднали). И аз не виждам логика в ментета на бюджетна марка.

# 614
Едва ли са ментета. Но по-скоро са ,като складови в състояние "добро"...Пишете им.

Общи условия

Активация на акаунт