Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 473
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Да, ГГБГ не актуализират редовно в сайта, вече съм им свикнала. Затова изчаквам и след седмица звъня, ако има проблем. Изчаквайте, със сигурност после ще се отразят нещата и в мейла.
Да, започна и Испанският им офис работа.

# 691
  • София
някой беше писал че епоръчвал ленти за глюкомер и са му искали нещо допълнително.
та и аз поръчах и ми искат домашен адрес, заради ддс някакво.
-----------------------------------------------
Hi,

Thank you for your order but as you have selected the 'yes I am diabetic' option and not paid the VAT, we need your home address to be able to reclaim the VAT.

Please note that we are happy to ship to your chosen address; we just need the home address for VAT purposes.

As soon as you provide this we will dispatch the goods.

Please note that even though the order has been marked as dispatched, it will not actually leave our warehouse until you reply with clarification to the above.

Kind regards,

Alex Reynolds
-----------------------------------
ако взема някой случаен дали ще ми свърши работа?

# 692
  • Бургас
Напиши си българския адрес. Изпратиха ми ги и с него.

# 693
Аз питах за лентичките за кръвната захар. Писах им обратно на мейла българския  си адрес и ми ги изпратиха.

# 694
  • София
и аз така направих и отговориха че ги изпращат.
Благодаря Simple Smile

# 695
Кои ленти сте поръчвали, изгодни ли са? Благодаря Simple Smile)))

# 696
Това са лентичките и монитора за тях
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B006B8JNB2/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/Codefree-Glucose-Monitor-Monitoring-Tes … SZEK0MATD99SXVN4P
От 2013 съм го купила за свекървата и от тогава само тях ползва. По нейни думи е по-изгодно в сравнение с България, но не съм запозната как са тук цените.

# 697
  • София
аз купувам за майка ми и свекървата.
тези:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01M0CIPNG
тук са на доста по-висока цена, 50 броя около 30лв.
аз за 75лв купувам 250.

# 698
А лентички за мерене на PH купували ли сте от Амазон?

# 699
Момичета, на този мейл ли трябваше да им пиша: cs-reply@amazon.de ? Повече от седмица няма отговор.

# 700
  • Popovo
Да, на този.Прати го пак, нещо може да се е бъгнало и да не са го получили.Когато им пиша, отговарят много бързо.

# 701
reni1111, благодаря! Simple Smile))

# 702
Йоана, Бамбарадамбара, благодаря ви Hug

# 703
Момичета, днес получих от Amazon.co.uk   мейл с инфо за доставката за адреса на GGBG в Англия и ето това пояснение: To help ensure the safety of our customers and delivery partners, we will now leave packages at your doorstep where appropriate and move back before you collect your package.

Час по-късно:  Delivered today.
Parcel was handed to resident.

Предполагам, че е доставено коректно, но за мое успокоение питам - имате ли доставени пратки с такова уточнение?

# 704
Момичета, днес получих от Amazon.co.uk   мейл с инфо за доставката за адреса на GGBG в Англия и ето това пояснение: To help ensure the safety of our customers and delivery partners, we will now leave packages at your doorstep where appropriate and move back before you collect your package.

Час по-късно:  Delivered today.
Parcel was handed to resident.

Предполагам, че е доставено коректно, но за мое успокоение питам - имате ли доставени пратки с такова уточнение?

Да, моята пратка беше с такова уточнение, няма никакъв проблем, не се притеснявай. На 29.04 я доставиха в склада на Габиели, вече е при мен даже.

Общи условия

Активация на акаунт