"Ягодова луна" - от 25.02. по Нова ТВ

• 33 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Пак в единственния клуб в София Joy

# 676
  • София
Да, видим какъв капан му готви на синчето. Да не би да го провокира нещо и да го заснемат, знам ли и аз какво ще им скимне.
А Димо е ужасно дразнещо лекенце в това шоу. С кеф да чакаш да му извие някой вратлето. Между другото лошите образи му идват отвътре, самата му сприхавост и изражение те кара винаги да си нащрек около него. По-трудно му е да играе положителен актьор, но се справя и там.

# 677
Боже, на Мутафчиев каква нелепа младежка маска са му залепили, направо срам ме хваща да го гледам.
Не е маска, а блър ефект на камерата.

На мен Димо не ми харесва в тази роля. Има вид на селския тарикат от миналия век - с тая физиономия и идиотски мустаци е ужас. А толкова да ми харесва в клипа на "Гълъбо"...

# 678
Айде на Чавдар му уредиха сватбата, под похлупака на Ларгото 😉
Казах ви, че няма да остане на сухо момчето!
Ретро асансьора беше топ! Очаквах да пуснат и стотинка.
Накрая мансарда с печка и кюнец, Ха-ха, Лизито си пада по винтидж дизайна, явно.

# 679
Коя е тази артистка,която играе приятелка на Светла?Много изкуствено играе.Направо като самодеен екип с Ивайло Захариев от квартално читалище.

# 680
Ауу голямо развитие, две кифли в мол! Rolling Eyes

# 681
Коя е тази артистка,която играе приятелка на Светла?Много изкуствено играе.Направо като самодеен екип с Ивайло Захариев от квартално читалище.

Не е актриса, бивша съпруга на Доган -  Ширин Карнобатлъ

# 682
Чавдар май ще продаде прахосмукачката.

# 683
Светлето като комсомолски секретар на среща. Как па 30 години се дебнат като куче и котка, та чааак сега решиха да стават гаджета. Егати недодяланата история. Аз разбирам да е 5 години след като си е заминал мъжа ѝ, то четвърт век и отгоре минал.
Барът прилича на нашия хол, егати. И чашите ми за уиски същите. Всичко е от тъпо, по-тъпо!

# 684
Може да задавам тъп въпрос но как са подбрали актьорите?Самодейци,връзкари и т.н и такива ,които са постоянното присъствие от филм във филм.

# 685
Брей, още на втората среща и вече се говори ,, финансово сме обезпечени, искам околосветско пътешествие “ ?!?!

# 686
  • София
Боже, на Мутафчиев каква нелепа младежка маска са му залепили, направо срам ме хваща да го гледам.
Не е маска, а блър ефект на камерата.

На мен Димо не ми харесва в тази роля. Има вид на селския тарикат от миналия век - с тая физиономия и идиотски мустаци е ужас. А толкова да ми харесва в клипа на "Гълъбо"...
и за това ли са заделили толкова бюджет? По добре да бяха заели някоя маска от Капките.

# 687
Според мен проблемът не е в актьорите , а в сценария.

# 688
А Деян Донков какъв го играе всъщност , какви партньори са с Христо Мутафчиев ?

# 689
Е те нали да били всички пожарникари - колеги, явно нещо оттогава.

Общи условия

Активация на акаунт