"Ягодова луна" - от 25.02. по Нова ТВ

• 33 418
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Този бар се намира под Земеделския дом (Операта) на ул. Врабча.
Явно са им изръсили здраво кинти, да им рекламират бара! Вътре е много зле, само веднъж съм бил там на коктейл.

# 691
  • София
горкия Георги, не е лесно приклещен между две жени, всяка го дърпа към себе си Wink очаквах да се хванат за косите, хаха

Светла таман ще се отпусне с Чавдар, ще повярва в новото бъдеще и като разбере истината за Чавдар ще е брутален удар за нея. Дано не е той убиецът (което ще е ''уау''то според сценаристката), а тривиалното - героя на Мутафчиев.

# 692
Диалозите са просто... умопомрачителни! Как са се съгласили тия хора да играят в тая простотия?

# 693
Дяволо, аз съм убедена, че е Чавдар убиецът Joy Просто е толкова....клиширано да е този, който 30 години е до Светла и й е опора и тн Joy

# 694
  • Sofia
Що толкоз кратък епизод?!

# 695
Ами 40 Мин филм  и 20 Мин реклами , ама вече рекламните блокови са много по-кратки не забелязвате ли ?

# 696
Щото, ако не сте разбрали рекламите са кратки.

# 697
  • Велико Търново
Още от "Откраднат живот" започна по-ранното свършване.

Само че не са 20-минутни рекламите, които в момента липсват. Обикновено продължителността на епизодите на всяко предаване/сериал е от 44 до 47 минути. Всеки може да пресметне колко остават до 60. Рекламните блокове обикновено са два, всеки от които 7-8 минути. Това е.

# 698
Що толкоз кратък епизод?!
За да можем да го понесем! Все пак ще трябва и да се спи, и затворени вкъщи стоим... ще ни дойде в повече по-дълъг епизод Satisfied

# 699
Криза е, няма рекламодатели, няма реклами...и те така. Направо ми е невероятно.
Уф, така гледах, че не разбрах какво се случи в епизода.

# 700
Кво стана Чаво май продаде Рейнбоу и Светла спечели екзотична екскурзия към нея.
Рая от нищото се флюби в Жоро мама.
Ирина се напи и почти се сби с Рая.
Междувременно Боян брутално се вихри бижутерския магазин и дава нареждания да се бъркат фалшиви наркотици или по-скоро боклучави такива( то не че всичкото наркотик не е боклук , ама айде..)
Гледахме пак крадена сцена или айде не ама почти крадена сцена - приятели се забавляват в бар. Алекс и Лизи ще се вземат. Жоро май и той взе да мята белтъци на Рая.

Туй то накратко епизода..
А да имаше и поява на Портрета в ретроспекция.

# 701
Хахаххаххаха, ох, с глас се смея на разказа Joy Благодаря Simple Smile

Още нещо - в края на епизода - толкова ли не можаха да подпалят някоя изоставена сграда, ами слагат компютърно пожар, все едно сме 86та Joy

# 702
BaDBluEeYeS , ти си го разказала по-интересно, отколкото беше всъщност.
"Две кифли в Мола " беше тъпо.
Янорова и Донков , горките, мъча се като ги гледам...
Сценката с Косъма и Блатечки в полицията беше пародия .

# 703
  • София
В последния един час загубих безвъзвратно още няколко мозъчни клетки!.....
Няма ли най-накрая да се случи нещо в този филм?!....
Като сте зачесали   Христо Мутафчиев - мислех си, че го харесвам, ама последните му роли май са еднообразни и нищоправещи. Най си му прилягаше Ачо циганина в “Дунав мост” Simple Smile
Всички останали уж са добри актьори, не са вчерашни, ама имам чувството, че се мъчат Simple Smile

# 704
То целият филм си е една мъка,но покрай карантината и седене вкъщи поне тук си лафим да минава време.Какво да правят героите мъчат се с репликите на Фучката ,но нали и те трябва да захлебят.

Общи условия

Активация на акаунт