"Ягодова луна" - от 25.02. по Нова ТВ

• 33 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Емииии, то за тая цел трябва един пожар да лумне, за излязат двете коли, пък от там едни снажни пожарникари (Australia, baby!) да го изгасят, накрая да вървят бааавно, бааавно сред дима, пък да запалят огИн в сърцето на героините в сериала...нещо по-така Stuck Out Tongue Winking Eye
Или пък щерката на Блатечки, след като са се залюбили със Сано, да се окаже в средата на голям пожар, баща й и любоФта й да се втурнат да я спасяват дружно (за протокола, Блатечки ще е мега против щерката да ходи с пожарникар и ще е имало скандали в тая насока), естествено, да я отърват, Сано-то да блесне в акцията. Да дойдат линейки от Света Анастасия с Пенев, Врабчев и Ковачев (да вкараме малко ОЖ), да я прегледат и накрая девойката да се озове в прегръдките на Сано. А Блатечки отдалеч да им се усмихва.
Ааааа, забравих! Пожарът ще е предизвикан от Димо Алексиев, който до края на сезона изтрещява тотално и пали кибрита.
Та така...
Няма нужда да гледам повече, ти ми разказа сюжета Laughing
За съжаление Дона не е от сценаристите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 541
Като чета коментарите като че ли говорим за Пътят на честта само че са други имена.Сега като човек си седи вкъщи можем да обезкостим филма от всички страни.Декори,техника и др.За Фучката вече е ясно.Едно си баба знае едно си бае.

# 542
Емииии, то за тая цел трябва един пожар да лумне, за излязат двете коли, пък от там едни снажни пожарникари (Australia, baby!) да го изгасят, накрая да вървят бааавно, бааавно сред дима, пък да запалят огИн в сърцето на героините в сериала...нещо по-така Stuck Out Tongue Winking Eye
Или пък щерката на Блатечки, след като са се залюбили със Сано, да се окаже в средата на голям пожар, баща й и любоФта й да се втурнат да я спасяват дружно (за протокола, Блатечки ще е мега против щерката да ходи с пожарникар и ще е имало скандали в тая насока), естествено, да я отърват, Сано-то да блесне в акцията. Да дойдат линейки от Света Анастасия с Пенев, Врабчев и Ковачев (да вкараме малко ОЖ), да я прегледат и накрая девойката да се озове в прегръдките на Сано. А Блатечки отдалеч да им се усмихва.
Ааааа, забравих! Пожарът ще е предизвикан от Димо Алексиев, който до края на сезона изтрещява тотално и пали кибрита.
Та така...
Няма нужда да гледам повече, ти ми разказа сюжета Laughing
За съжаление Дона не е от сценаристите Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами ако беше, може би щеше да е по-интересен филма ...и щеше да е запожарната, а не за мутрите Unamused

# 543
  • София
Тая вечер май го няма сериалът, доколкото разбирам? А на сайта на Нова пише, че в момента се излъчва. Grinning

# 544
  • София
Тая вечер май го няма сериалът, доколкото разбирам? А на сайта на Нова пише, че в момента се излъчва. Grinning
Закъснява заради извънредните брифинги, ще почне след Хелс китчън.

# 545
  • София
Закъсняват - пуснаха брифинга на ВВ

# 546
  • София
Аз сега се сетих да пусна Нова, бях забравила, че има "Ягодова луна", и видях, че го няма, а минава 10:30 даже.

Мерси много! Simple Smile

# 547
Ей сега почва пожарчето Wink

# 548
Започна
За първи път обръщам внимание на старомодната музика ,която върви.
Напомня немски сериалчета от 80те години

# 549
Приятно ви гледане! Бях се приготвила, но ми се приспа. Заради глупостите на ББ! Поне да беше Генерала, той човека се изразява точно и ясно.

# 550
Е, не!! Тая и от себе си плагиатства. Една и съща сцена в два серЯла.

# 551
Започна
За първи път обръщам внимание на старомодната музика ,която върви.
Напомня немски сериалчета от 80те години
Има няколко такта тип " Игра на тронове"

# 552
Ха! Къци!

Е, не!! Тая и от себе си плагиатства. Една и съща сцена в два серЯла.
Коя е сцената?

# 553
  • София
Хъх, този ''спиращ дъха'' етюд трябваше да значи, че е влюбена? :о Че то цялата и игра крещеше точно обратното...

# 554
С диамантите, беше ми като дежа вю от ПНЧ

Общи условия

Активация на акаунт