Изпит по етика

• 62 763
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
Да,това е входящия номер за завършването на регистрацията

# 106
  • Пловдив
Ясно, благодаря Hug

# 107
Хареса ли Ви курса?
Има ли някой с предхождаща магистратура/бакалавър?

# 108
  • Пловдив
Аз имам професионален бакалавър от частен колеж, надявам се че няма да имам проблем с държавна поръчка сега.
Но не мога да открия имейла на КСК, за да ги питам. Ако някой го сподели, ще бъда благодарна.

Курса не беше нищо особено, според мен. Аз тези неща си ги бях систематизирала предварително. Само за казуса ми беше интересно. Уж страница и половина, а тя прочете сигурно 5 Grin
Ще опитам да си ги развия сама, пък ако не ми се получи със всички, ще взема някой онлайн урок.

На теб как ти се стори, sun sea?

# 109
Аз имам магистратура ,но на отворените врати нямаше проблем за кандидатстване.Сега тя ми хвърли бомбата.И аз не намирам въпросния имейл.
Курса ми беше полезен дотолкова,че в моята глава да узрее,че не са необходими да се знаят подробности,а най-важното и същественото.

# 110
Момичета , ще споделите ли какво казаха за казуса? А може и  нещо друго важно , ако са казали .

# 111
Това,което е от сборника като критерии.Да изразиш твоето мнение,но и според философите да отговориш.И даде примерен казус.

# 112
Здравейте и от мен! Така и не разбрах какво точно представлява тази подточка от конспекта "1 задача за създаване на текст върху зададен етически въпрос (свободен
аргументиран отговор на етическия въпрос)" ? Какъв тип трябва да е - есе или нещо друго? Също така някой има ли идея каква ще бъде семестриалната такса? Благодаря.

# 113
Писах имейл да ги попитам за платената форма.Заляха ме с линкове,но не видях цената...
Върти ми се от справочника 700лв...

# 114
  • Пловдив
Таксите за платено обучение бяха увеличени миналата година почти двойно и към момента са ужасно високи, поне за мен Confused

# 115
Блес,благодаря!

# 116
Момичета, знаете ли защо конспектът не е по реда с плана на учебника и колко големи като обем трябва да бъдат казуса и мотивационното писмо?

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 20:35 от cantrelate

# 117
1лист и 1/2 чух на он лайн курса.

# 118
Здравейте, момичета вие по кои теми се готвите от къде си ги взехте? Има ли ги готовите теми в интернет,а примерни тестове ?

# 119
  • Пловдив
Аз се готвя по учебника и по сборника на МУ Пловдив. Сама си развивам казусите.

Общи условия

Активация на акаунт