Изпит по етика

• 62 793
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
На курса доцентката не даде примерно,но каза, че текста е свободен отговор защо искаш тази специалност.Не се подчинява на правилата на мотивационното писмо.

# 136
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, момичета! Много се зарадвах на тези тема! И аз съм от Пазарджик и искам да кандидатствам за медицинска сестра! И тъй като се сетих в последния момент, имам затруднения с намирането на учебника и сборника с тестовете! Много ще съм ви благодарна ако можете да ми помогнете!

# 137
Учебника си е проблем,търси го в олх или базар.
А тестовете в книжарницата на МУ.

# 138
Здравейте, момичета! Много се зарадвах на тези тема! И аз съм от Пазарджик и искам да кандидатствам за медицинска сестра! И тъй като се сетих в последния момент, имам затруднения с намирането на учебника и сборника с тестовете! Много ще съм ви благодарна ако можете да ми помогнете!
Ако искате аз мога да ви дам да си преснимате учебника. И аз съм от Пазарджик. Ако решите , пишете и ще се разберем как да се видим.

# 139
Привет, момичета!

Първо искам да попитам според вас дали е възможно да се подготвя за изпита за три седмици?
И второ, че никъде не мога да намеря въпросния учебник, втора ръка дори го няма.
Ако някоя дама го има и бъде така добра да го снима и да ми го изпрати ще бъда изключително благодарна. Благодаря предварително 🤗

# 140
Момичета записахте ли се за изпита? И знаете ли дали има значение обема на мотивационното писмо? Само с 1 специалност ли може да се кандидатства щом в мотивационното писмо искат да пишем защо сме избрали съответната специалност? 🤔

# 141
Можеш всичките специалности да ги изредиш,но в мотивационното пишеш само по първата желана.
Аз не съм се записала.Направо си забравих....

# 142
за кои специалности ще кандидатствате

# 143
  Аз съм за помощник фармацевт въпреки че химията ме плаши

# 144
  Аз съм за помощник фармацевт въпреки че химията ме плаши
и аз си имам наум тази специалност също съм съгласна за химията

# 145
Сборника с тестови задачи е свършил и няма да зареждат повече някой има ли идея къде да го търся другаде..

# 146
здравейте,
Сборника с тестови задачи е свършил и няма да зареждат повече. Някой от Пловдив - за ксерокопиране

# 147
Аз съм от Пловдив

# 148
Момичета записахте ли се за изпита? И знаете ли дали има значение обема на мотивационното писмо? Само с 1 специалност ли може да се кандидатства щом в мотивационното писмо искат да пишем защо сме избрали съответната специалност? 🤔
На мен нещо не ми е ясно това с мотивационното посмо, то не е ли, когато е събеседването т.е. устната част?

# 149
Няма устна част в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт