Изпит по етика

• 62 855
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
Успех момичета.
Имам чувството че съм малко стара за тук, не кандидатстудент а майка или преподавал Хахахаааа.

# 586
Успех момичета.
Имам чувството че съм малко стара за тук, не кандидатстудент а майка или преподавал Хахахаааа.
Момичета,мина зорът.Паднаха се неща от сборника.Успех на всички.Вие слагахте ли в скоби.Аз имам две изречения в скоби

# 587
Успех момичета.
Момичета,мина зорът.Паднаха се неща от сборника.Успех на всички.Вие слагахте ли в скоби.Аз имам две изречения в скоби

Аз слагах няколко пъти скоби, но на думи от рода "на" или "да"
Казуса поне беше от тези които можеш да ди развиваш собствени мисли.
Аз бях готова на 1 час. Теста беше лесен.
Ще чакаме другата седмица.
Успех

# 588
Успех момичета.

Успех
дали е проблем,че съм сложила цяло изречение в скоби.Друго няма в скоби,само това

# 589
Успех момичета.

Успех
дали е проблем,че съм сложила цяло изречение в скоби.Друго няма в скоби,само това

Не би трябвало да е проблем. Те какво искат всичко наизуст, не са дали листове за чернова. Така че не трябва да е проблем

# 590
Успех момичета.

Успех

Не би трябвало да е проблем. Те какво искат всичко наизуст, не са дали листове за чернова. Така че не трябва да е проблем
ами и аз така си мисля.Аз просто в началото се притесних и за това направих грешка,след това нищо не съм поставяла в скоби и на мотивоционното писмо не.Обаче,колко малко място бях оставили за мотивоционното писмо.Писах мн гъсто и забито,иначе нямаше д мга да го събера.И бели листове,без редове,малко по изкривих на едно място реда.Дано не ми анулират работата,че като гледах на другите какви забележки им правиха

# 591
https://mu-plovdiv.bg/wp-content/uploads/2022/07/etika-2022.pdf

Отговорите от изпита Heart

Ако има скоби - не е фатално, дори на цял абзац да е. Друго да няма - сърчица, лунички, символи, драскане.
Макар, че миналата година са драскали пък нищо.

Някой ако намери информация колко човека сме били на изпита, колко се борим и тн, нека да сподели Simple Smile В моята аудитория имаше отсъстващи, другаде гонени, анулирани и да разберем колко останахме в борбата Smiley Уж следя всякакви такива статистики, но все още не намирам информация.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 17:39 от МОККА

# 592
https://mu-plovdiv.bg/wp-content/uploads/2022/07/etika-2022.pdf

Отговорите от изпита Heart

Ако има скоби - не е фатално, дори на цял абзац да е. Друго да няма - сърчица, лунички, символи, драскане.
Макар, че миналата година са драскали пък нищо.

Някой ако намери информация колко човека сме били на изпита, колко се борим и тн, нека да сподели Simple Smile В моята аудитория имаше отсъстващи, другаде гонени, анулирани и да разберем колко останахме в борбата Smiley Уж следя всякакви такива статистики, но все още не намирам информация.
сериозно,анулирани и гонени?Че защо,да не са преписвали?

# 593
Нямам представа, от другите аудитории са били. Така ми казаха, може и да са градски легенди. Но чисто математически е възможно от толкова много аудитории да има такива случаи.

Докато чаках ред за влизане из цялата тълпа имаше разговори за преписване и "изпращане" на разни неща, така че нищо чудно да е имало бегли опити.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 18:37 от МОККА

# 594
Здравейте,някой знае ли колко трябва да са доходите на член от семейството,за да бъда приета в общежитието на МУ-Пловдив?

# 595
Здравейте,някой знае ли колко трябва да са доходите на член от семейството,за да бъда приета в общежитието на МУ-Пловдив?

От къде си?

# 596
Света Петка,общ. Велинград

# 597

Честно казано никъде не фигурира подобна информация - нито в сайта на МУ, нито в сайта на МОН, което навежда на мисълта, че явно няма някакво конкретно условия. Остава Ви единствено да се свържете с ръководителите на студентските общежития:

Митко Тонев
Зам. Ръководител звено „Студентски общежития“, Управител на студентско общежитие „Медицински колеж“
ул. „Братя Бъкстон“ №120
моб. 0882 513 114

Това естествено е информация от сайта на МУ Пловдив:
Студенти » Общежития и столове » Управление

Дано съм била полезна!

# 598
Здравейте,групичка!Как сте,свърши ученето:)Искам да попитам дали някой е наясно с класирванията за второ желание.Понеже аз искам и за платено по първа специалност,като минат четирите класирвания и платеното,тогава ли обявяват дали си класиран за втора?Знае ли някой?

# 599
Как ви се видя изпита? Колко точки очаквате?

Общи условия

Активация на акаунт