Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-16 тема

• 32 657
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати! Kissing Heart

Благодаря за инфото в спойлера и за прекрасните снимки!

Благодаря и за поздравите по повод изминалите празници! От много шашкане и работа не успях да ги отразя и споделя. Добре, че си ти, та да ми напомняш някои неща...

Спокоен слънчев пролетен ден! Flowers Hibiscus

# 121
Добро утро! Hug

Кате HugTwo Hearts

Днес ще боядисам по-малко яйца в сравнение с др. година!

от Туба
https://mobile.twitter.com/tubalatinfriend/status/1250225264895934464

Скрит текст:
Из прямого эфира Тубы #TubaBüyüküstün
У меня есть что-то, что подарил мне кто-то, кого я очень люблю (показывает кольцо и ожерелье)
Я ношу их во время этого карантина , и я не буду снимать их во время этого процесса. Я не снимаю это, потому, что я легко теряю вещи.

Светъл ден!

# 122
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет на разпети петък, Злати! Heart Eyes

Скрит текст:
Не сме боядисвали яйцата, утре ще го направим. Само двете с майка ми сме. Дъщерите няма да са с нас на празника. Ще дойдат поетапно, според отпуската. Поне засега е така.., но ще "видим"...

Празнично настроение! Hug

# 123
Здравей, Кате Hug

Скрит текст:
Аз боядисах вчера сутринта яйцата!Този път по-малко и стана на бързо!Синът и снахата почиваха до средата на април,сега работят!Говорихме сутринта по телефона!Няма да дойдат на Великден въпреки че живеят в Бургас!А ти очакваш дъщерите! Малко рисквано е!Мъжът ми купи агнешко от магазина онзи ден!Утре ще купя козунаци и зеленчуци за салатка и така!Пазим се,че много е тежко заболяването!ММ е и с диабет!

Туба днес ще говори в ИГ от 11,30 ч.,за Уницеф!Предполагам ще пуснат по-късно видеото!

инфото беше пуснато вчера....
Скрит текст:
🆕🆕🆕От ЮНИСЕФ Турции
Завтра наш посол доброй воли, расскажет чем занять детей в период карантина короновируса.
Эфир состоится в 11.30 в инстаграм на официальной странице ЮНИСЕФ 🧿✌

и едно видео от ИГ с деца,надявам се,че можеш да го видиш
https://www.instagram.com/p/B_C5N_vp4p_/?igshid=8gv9mfocq99i
Скрит текст:
Туба добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
#НашиГерои #МедРаботники Чтобы наши работники здравоохранения могли обнять своих близких #ВыТожеОставайтесьДома #ОставайтесьДомаТурция #МыНеОднивЭтомДоме

Слънчев петък!

# 124
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро позакъсняло утро, Злати! Simple Smile

Гледах видеото с децата, големи сладури са. Едно от момиченцата много прилича на малката ми дъщеря, когато беше на същата възраст.

Скрит текст:
Днес ще проявя известен трудов ентусиазъм на улицата - ще унищожавам тревите, че събират боклуци.Ще боядисваме и яйца. После ще подготвям материали за учениците.

Лек ден! Hug

# 125
Здравей,Кате Hug...

Скрит текст:
Започнах по-рано да пиша в др. теми,но се наложи да спра!
Отидох на хран.магазин да пазаря,че при нас е разрешено сутрин от 8,30 до 10,30  за възрастни над 60 г.! Wink
После и на зеленчуковия!

Туба вчера имаше две участия!Сутринта от 11,30 ч. по ИГ за Уницеф Турция и след обяд от 16 ч. на нейния канал в ЮТуб!

Така изглеждаше на разговора за Уницеф...

малко превод
Скрит текст:
🆕из сегодняшнего эфира с ЮНИСЕФ
- Туба, дорогая тут такой вопрос почему ты согласилась стать послом доброй воли ЮНИСЕФ?
- Во первых, потому что для меня главное дети. У меня большой опыт. С раннего детства, лет с 4х мне доверяли моих младших кузенов. С 8 лет, могли спокойно оставить кузенов чтобы я присматривала за ними. Так что опыт работы и заботы за детьми у меня был до того как я стала матерью.Второй момент, меня интересует все что связано с детьми . В этом плане, ЮНИСЕФ все мои мечты и надежды воплощает в жизнь. Да и что может быть глобальнее чем ЮНИСЕФ? Какая еще организация в мире так плотно работает в сфере защиты детей? Как только мне предложили, стать послом я сразу же сказала..я не хочу просто числиться, чтобы просто моё имя светились рядом с Фондом. Я хочу быть в центре работы. Я хочу вносить свой вклад. И спасибо ЮНИСЕФ они меня услышали и мы продолжаем работать тесно в этом направлении.
https://mobile.twitter.com/1burju/status/125108357259..
Там еще был вопрос..Туба, здесь интересуются ты правда сама готовишь? Туба грит..если не я то кто? Девочкам поручить🙄 я иногда им предлагаю похозяйничать на кухне, но под моим контролем.

Следобедното видео...беше с актрисата Биллут Калкаван,която беше екранна майка на Туба в сериала ''Под липите''
Скрит текст:

Понякога си се срещат двете....мисля,че не се е женила,няма и деца....

https://www.youtube.com/watch?v=7RJbMfha4KA&feature=emb_logo

и Майя се появи

Хубава събота!

# 126
  • гр. Върбица обл. Шумен
Честит празник, Злати!

Желая на семейството ти много здраве и сполука! Христос воскресе!

Не успях да изгледам видеото, изморена съм. Утре ще го направя. Благодаря за превода!

Христос воскресе!

# 127
Добър предиобед!

Христос Воскресе!

Кате Hug,Воистина Воскресе! Heart
Здраве,щастие и любов на теб и семейството ти! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

Хубав празник!

# 128
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър следпразничен предиобед, Злати! Simple Smile

Малко е късно за кафенце, аз пия второто си...

Благодаря за поздравленията!

Спокоен ден! Hug

# 129
Здравей,Кате Hug

Не е късно за Coffee...но не прекалявай ...Grinning....аз пия по едно сутрин....

нова...Туба е обновила ИГ си...

https://www.instagram.com/p/B_KPi25p3G3/

Хубав ден и лека седмица! Flowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Tulip

# 130
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати! Kissing Heart

Малко позакъснях...
Скрит текст:
не можах да спя добре и се събудих късно.

Лек ден! Flowers Hibiscus

# 131
Добър ден! Hug

Кате HugKissing Heart

Скрит текст:
🆕Авторитетное издание Sabah :
Известная актриса Туба Бюйюкюстюн высказалась касательно тех, кому скучно сидеть дома на карантине, на одном из своих прямых эфиров, где она общается со своими подписчиками актриса сказала: По-моему , мы должны быть счастливы, от того что за окном на наши дома не падают бомбы. Например, рядом находится Сирия где дети годами не видят чистого неба над головой и умирают под бомбёжками. Мы в отличии от них имеем возможность сидеть дома, где мы в безопасности. Мне кажется мы сами создаем себе проблему. Уберите дом, если вам скучно. Я вот убираю, и мне некогда скучать.

Скрит текст:
Новые инвестиции Кыванча Татлытуга в недвижимость.
Знаменитый актёр, купивший две квартиры в Стамбуле (Мачка и Бебек) и участок в Гарипче, на этот раз направил свой маршрут на Эгейский регион.
Кыванч Татлытуг купил огромный участок в провинции Измир городе Дикили. Стало известно, что Татлытуг, который заплатил 800 тысяч турецких лир за землю, прилегающую к острову Калем, будет заниматься сельским хозяйством. Также сообщается, что Татлытуг искал землю в деревне Кемаллы (Чанаккале).
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

Светъл вторник! Flowers Four Leaf Clover

# 132
  • гр. Върбица обл. Шумен
Почти нощен привет, Злати!

Благодаря за споделеното в спойлерите! Прекрасна е Туба!

Скрит текст:
Пиша сега, защото се успивам сутрин. Нали домът ми е училишето, та се омързелих. През другата седмица ще е екшънът. Дано мине добре, че учениците не са много активни. 

Лека!

# 133
Приет, Кате Hug

Има две видеа(с Уницеф и с актрисата Билур К.)преведени с онлайн озвучка,но са от Контакта!Нямаш регистрация и за това не ги пуснах!

Довечера в 22,30 ч. Туба  ще говори с още 3 жени от Дъблин,Калифорния и Канада

Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
На самом деле, мы не одиноки, где бы мы ни находились. На самом деле, если мы дождемся, то завтра в 22:30 увидим, что каждый из них там для нас.
4 женщины
4 города
4 жизни
Дублин, Кадада, Калифорния, Стамбул - Я

Светла сряда! HugTwo Hearts

# 134
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра вечер, Злати! Heart Eyes

Скрит текст:
Днес "го ударих" на хайлязлък, нищо не съм правила... лежах си и гледах телевизия. Излязох с колежката, която ми е съседка, за кратко на центъра. Поразходихме се, пазарувахме и това е... От утре започвам да се подготвям за дистанционна работа.Чакам програмата, за да знам кои дни са ми определили шефовете. Дъщеря ми още е в Бургас. Ходили са на гости при семейството на приятеля. Хич не ми се щеше да го прави, ама пуста любов... При нас няма заразени засега, въпреки, че доста хора се прибраха по празника, а за циганските махали да не говоря... Всички, обаче, са с маски. От името на кмета ни доставиха по домовете кутии с хранителни продукти.

Благодаря за превода в спойлера! 

Лека нощ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт