Отговори
# 465
Вики, заради 👑 вирОса. 🤭 Ама мисля, че няма да я отмени док. Реално не се знае до кога ще продължи, а трябва да го направим идната седмица, иначе става късно. Има 4 случая на заболели, 2 в Плевен и 2 в Габрово. Далеч сме от там поне.

# 466
  • Пловдив
Аз днес ще се обадя в болницата в която ще правя бхс, нямам пряк контакт с доктора, да видим отменя ли се часа ми за утре, дано не, че вече съм в 12г.с а тази паника покрай вируса само Бог знае докога ще е. /дано всичко е наред и няма прекалено много заразени, но защо се всява паника нарочно, та от рак всеки ден умират над 20 000 човека 🙄/

# 467
Здравейте и честит празник с леко закъснение от мен! Simple Smile Попаднах скоро на групата и днес най-сетне реших да се включа и аз. Вече съм в 12-та г.с., последната от критичните, като терминът, който първоначално ми дадоха е 25ти септември. Доколкото разбрах, при морфологията може да дадат по-различна дата, като скринингът ми предстои на 20ти март. Досега имах късмета нещата да вървят поносимо добре, без повръщане, само с потрисане и гадене, малеене естествено и промени в кръвното. Притеснява ме, че работата ми е такава, че често стоя права. Тези дни ми се струпаха по-ангажирани дни. Чувствах се добре като цяло, имам енергия, но от два дни усещам едно леко подръпване долу. Не е болезнено, но заради факта, че го усещам, леко се притеснявам дали е сигнал на това, че не си почивам толкова или е нещо нормално за този период. Ще се радвам да споделите дали и при вас в тази седмица се е усещало. Благодаря предварително, ще ми бъде много приятно да следя темата. Simple Smile

# 468
  • Terra incognita
Е не е ли прекалено да се отлагат такива неща?
В смисъл, това е нещо, което не можеш да отложиш за по- нататък.

# 469
  • Пловдив
Аз лично се надявам да не ми отменят бхс, не може да живеем само вкъщи 🙄 на 18 имам и друг час, и ако ги отменят ще ми объркат всички планове и ще закъснеем с изследванията 😔

# 470
  • Terra incognita
Според мен няма причина да отменят такива важни неща, заради 4 случая.

# 471
Звънях на док, каза, че няма как да го отменим, защото има срокове, не е обикновен преглед. Пък и такъв да е, няма да отмени преглед на бременна жена. И ме посъветва да не се впрягам излишно. Често миене на ръцете, дезинфектиращ гел за навън и маска е напълно достатъчна превантивна мярка. Препоръча ми да взимам нещо за укрепване на имунната система. Аз от 2 дни пия клеева тинктура, както и всички вкъщи. Доволна съм от нея, от години давам на децата само това. И док се съгласи, че е чудесно средство.

# 472
  • София
Е не е ли прекалено да се отлагат такива неща?
В смисъл, това е нещо, което не можеш да отложиш за по- нататък.
Аз за прегледа не се притеснявам - той ще е в частен МЦ, който едва ли ще спре да приема пациенти, но за кръвната част трябва да ходя в Майчин дом, което всъщност не знам дали е възможно - ако работи само спешното едва ли. Не че ще е драма да пропусна статистиката, дори напротив.

# 473
  • Terra incognita
Не вярвам да има проблем. Все пак мд е специализирана аг болница, предполага се, че няма лежащи и чакащи инфекциозно болни.

# 474
Абсурдно е да се отменя бхс, той си има срокове, в които да се случи. Моят е другата седмица и нямам търпение и все повече обаче се и тревожа...
Днес малко ме приболва гърло, но всички в офиса кашляха и кихаха миналата седмица, та, нормално, дано размине само с това

# 475
  • Пловдив
Аз кихам като магаре, вчера щях да се задавя с един бонбон от кихане 🙄🤷‍♀️
Дано при всички ни бхс е в норма и не се трвожим излишно 🤗

# 476
  • Terra incognita
Аз в четвъртък съм на ранен скрийнинг. Надявам се да ми кажат и пола, ще съм 12+6 тогава. Ама надали...тук не се наемат толкова рано да го определят.

# 477
Аз в петък съм на БХС, прегледа е в частен кабинет, не ме притеснява ама кръвната проба ще е в МД и за това ще звънна все пак съм сряда да питам дали вс си работи. Аз от днес съм в 12та и леле как ми се спи пак, ако мога само да спя ще е супер. Имам си хубаво коремче вече, много му се радвам Simple Smile

# 478
  • Пловдив
Група звънях, часът ми за БХС не е отменен, жената с която разговарях чак се изненада че питам 🙈 стискайте палци всичко да е наред с нашето късметче /така го кръстихме защото дойде в тежък за нас момент / за пола не се надявам инати се и започнат ли да го мерят веднага се крие или обръща 🙈
Димитрова аз съм в 12+ 4 и спя буквално права, да спим докато можем, че като дойдат малките съня може да се превърне в мираж 😴

# 479
Честит празник и от мен с малко закъснение. Бъдете здрави, щастливи и много обичани,нека на есен всички се радваме на сладките ни бебешоци!
На доста момичета виждам им предстои БХС и ранният скрининг - Успех! Ститкаме палци всичко да бъде наред!
Във връзка с 👑 вирусът, честно казано не се притеснявам толкова, мисля че всяват само паника и ще ни побъркат скоро време, особено възрастни хора. Майка ми живее в Франция в близост с границата на Италия, за това се притетнявам вече доста повече. Интересното е, че там хората са супер спокойни. 🤔
Вчера реших малко да се позабавлявам с приятели по случай празника, хора толкова гузно се чувствах. В механата, в която се бяхме събрали се пушеше, направо не се дишаше, музиката буквално гърмеше, а не е като да не съм го посещавала преди и точно затова изпрахме да отивем там, защото е по спокойно и няма цигарен дим. Миличкото ми сигурно се е стресирало от снощи. Дано всичко бъде наред!

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 11:26 от muuucuni

Общи условия

Активация на акаунт