Отговори
# 480
  • Пловдив
muuucuni не се чувствай виновна, не си знаела че е така. Аз сега колкото плаках моето сигурно е най- депресираното бебе на света 😢/загубихме близък/. Колкото и да искаме да ги предпазим не може да живеем като цвете в саксия. Познавам бременни жени които пият по чаша вино, пушат до 5 цигари и не им пука 🙄

# 481
Да, ама тези които пият алкохол и пушат, докато са бременни за мен за супер безотговорни и ограничени и по-добре да не се възпроизвеждат. Думи нямам за такива. Аз ако случайно попадна на място, където се пуши излизам на мига, не бих седяла цяла вечер.

# 482
  • Terra incognita
Аз малко се притеснявам, че пия сутрин по едно турско кафе и чистя с разни препарати като белина и други дезинфектанти. Преди малко бърсах вратите с един дезинфекциращ препарат пулверизатор, чувстам го в гърлото си. Ама толкова ми е акъла, чак сега се сетих, че съм могла да си сложа маска 🙄

# 483
Аз попринцип пия една чаена чаша със силно кафе от машината два пъти на ден. Сега пия половин само сутрин, но пак си е силно. Иначе пък кръвното ми пада доста. Докторката каза, че уж не е проблем.
За препаратите и аз в началото се бях втурнала да чистя всичко, но наистина не трябва да се прекалява. Бърша повърхностите, а баня, мивки и печки оставих на мъжа ми вече. Но не мисля, че някой път, ако ти се случи, е проблем. Simple Smile

# 484
От веднъж не мисля, че ще стане нещо. Ако излагането на такива препарати е практика, тогава вече е опасно.
Върнах и аз сутрешното кафе. Вече не ми се гади толкова и ми понася, а и кръвното ми е мн ниско и не издържам

# 485
  • Terra incognita
Ами в момента тук хигиената е задължителна и гледам да дезинфекцирам дръжки на врати и такива неща. Но ще слагам маски. То пък и без препарари не става. Със сина ми редовно си чистех, но с ръкавици и маска

# 486
Ах любимо кафенце, аз не пия силно кафе обичам лате или капучино, пиех по две на ден, но все още при лек аромат на кафе 🥵🤢🤢 А някак самата мисъл за едно хубаво кафенце ме привлича хаха..  И аз чистя с препарати, няма как с дете куче, всичко цапат.. Мъжът ми помага, когато може - тежките препарати, като обезмаслител са за него той търка котлони, фурни.. Аз съм след два дни на ранен скрининг, коремче си имам, гаденето пак леко започна.. Сега съм на антибиотик, защото имах силни болки преди седмица след влизане в болница се оказа, че имам инфекция в кръвта.. И на мен ми се доспива, но през деня съм сама с детето и не смея да задремам..

# 487
Аз кафето не съм го спирала - пия си по 1 на ден. Иначе кръвното ми е ниско и ми причернява понякога, когато скоча бързо да ставам..
За чистенето си помагаме и винаги сме били така, само че сега чистенето със силни препарати се пада на него.
По повод консултациите и аз се притеснявам да не са отменени. Моята е в понеделник в Майчин дом.
Миналата седмица си подреждах гардероба и пробвах как ми стоят дънките - половината вече не ми стават, но само в корема. Бях около 54 кг. преди да забременея с плосък корем, а сега стърчи леко малко коремче и гърдите ми са имам чувството с 1 кг по-тежки Smiley
По темата за корона вируса честно казано вчера сутринта като чух новините се стреснах. Хубаво е да внимаваме и да не излизаме на места, където има големи групи хора, освен ако не се налага.

# 488
  • Пловдив
Препаратите съм ги оставила на мъжа ми, разделихме си задълженията 🙈 горкия човек дори цигарите отказа покрай мен и бебо ☺️. Ох и аз си мечтая за кафенце, но сега съм нападнала шоколад и гледам да не прекалявам а и пих една кола . Вече започнах и да готвя без да ми става лошо, забелязах и че много ми харесва аромата на лук /а никога не съм обичала / хормони. А има и един прах за пране /от Одрин е и не знам как се казва, но по цял ден мога да си седя и мириша някоя дреха / 🙈

# 489
  • Terra incognita
Ами моят мъж по цял ден е на работа, оставаше вечер да му метна парцала да търка 🙄
При нас няма как да стане.

# 490
И аз си пия кафенце сутрин, две-три седмици ми се гадеше от него, но пък ако не пия и заспивам на работа. Относно вирусите и чистенето, гледам дапси мия ръцете повече и на малката напомням постоянно и ще избягваме моловете, докато съм отпуск, но пък няма да се изолираме, защото е голяма скука.

# 491
Здравейте и от мен,момичета.
Честит празник на патерици и от мен.Бъдете много здрави и се радвайте на всеки ден от бременноста Simple Smile
Аз,кафето го бях спряла в началото но сега пак почнах да си пия по едно на ден.
Василева23,и на мен ми се случва вече два пъти да си позволя по една коло,знам че не е полезно но толкова много ми се пие,че ча ръцете ми треперят,ужас Sad(
Да се ви оплача,аз два дни така се бях сванала от цялата лява страна,въздух не можех да си поема,болката беше кошмар.Полу права спях,ако може така да се каже за няколко минути.Но слава богу днес съм по добре,нищо не можеш да пиеш ,нито да се мажеш Sad((Моя мъж така се притесни,че щеше да се връща от Германия.
Силно се надявам да не отменят пак консултациите,че вече ме обзема паника.Месец и половина вече не съм ходила ,а трябва поне три прегледа имам в месеца.На 16ти съм на ранен скринг и го чакам  с нетърпение,че и терапията ще трябва да ми се коригира, и супер много се притеснявам.

# 492
Момичета, относно чистенето-препарати с белина и силни обезмаслите хич не са ок. Преминават и през очите не само носа и устата, но примерно Medix не се изпарява и може с него, но с ръкавици.

# 493
  • Terra incognita
Ами не знам, аз имам животно вкъщи и някои участъци е просто задължително да се минават с нещо силно като белина. Май и очила ще слагам 😃

# 494
Момичета, аз и да питам дали лекарите са ви изписали някакви витамини още в този период? Моята лекарка ми каза да си ги набавям с храните, но наистина с тези новини се притеснявам. Работя като гримьор, но съм и в магазин на козметичен бранд, тоест постоянно общувам с хора, а току що научих и че имам две болни колежки от бронхит. Та май ми се иска да подсиля все пак организма с нещо освен всички други мерки на хигиена.

Общи условия

Активация на акаунт