Отговори
# 615
Ами и моя преглед мина, ако мога да го нарека така. Само ме мери, тегли и нищо повече. На ехограх каза че небива да ме гледа, след като предната седмица са ме гледали 2 пъти.  И шийката не ми провери. Не било хубаво постоянно да се бъркало. Направо останах потресена. Вика ме отново другата седмица с петък.

# 616
Аз съм в 14гс и също усещам такива боцкания и придърпвания,но си мисля че е от матката и не мисля за нищо лошо

# 617
Димитрова, Вили, поздравления за прекрасните новини Two Hearts

На мен ми излязоха резултатите. Хубавото е, че Б12 е паднало (преди беше 2 пъти над горната граница). Витамин Д ми е на долна граница, понеже не го пих 10-15 дни преди изследването. Толкова горе-долу беше и преди да започна изобщо да пия Д и ендокриноложката ми го изписа за зимния период. Глюкозата ми винаги е горе-долу толкова. Върви между 4.33-4.63. Сега е много малко по-ниска, но е в норма. Чакам ФТ4 само. В скрит текст прикачвам снимка на изследванията за тези, които се интересуват

Скрит текст:

# 618
Привет,момиета Simple Smile Поздравления на всички за хубавите нови.За в бъдещи само такива да се "чуват".
Jаsmin ,не е нужно да спираш приема на витамин Д ,преди изледване.От всички витамини само Б12 се спира между 7/10 дни.
Аз утре съм при АГ,по ЗК и ще видя какви изследвания ще ми пусне.TSH и др от тази група не съм ги изследвала от 2 месеца Sad дано са в нормите.И желязото пак трябва да видя и  глюкозата.
Момичета един глупав въпрос,как се разбира дали имаш гестационния диабет?С каката нямам спомен да съм го чувала,а сега го срещам доста често в постовете.Моля,просветлете ме,накратко.
Хубава вечер от мен

# 619
  • Terra incognita
Прави се едно изследване- обременяване с глюкоза. Захарта на гладно не е фактор и не е ориентир.

# 620
Момичета, как са моноцитите във вашите ПКК? Питам, защото моите преди да забременея бяха 3.8, като забрменях станаха 3.3, а сега са 2.00!! Не знам всъщност дали е за притеснение 🤷♀🤷♀🤷♀ но като чета из гугъл само си намирам “драми”... 🤷♀🤷♀🤷♀

# 621
Жени, б12 се спира преди да се изследва само, ако си на инжекции, т.с. ако се приема под формата на спрей, капки не се спира.

ПКК по време на бременност е с различни референтни стойности, поне така ми бяха споменали, а и при мен е така само че с ЕО.

# 622
Радвам се, че все хубави новини при всички!

Тези болки в ляво дясно, когато са леки тип придърпване са абсолютно нормални, стига да не са придружени от зацапвания и други проблеми. Сега, щом започнат да растът бебетата и коремите започват неразположения, все пак всичко се размества. На скрининга говорихме, че най - вероятно живот и здраве пак ще съм секцио, оказа се, че не са ме зашили много добре и крие рискове естественото раждане.. Като заговорихме и направо се почувствах все едно утре ще раждам - стрес и вълнение, а има още дооооста време 😊

# 623
Обременяването показва какви са стойностите на глюкозата и инсулина и дали е нужна диета . Ето го моето изследване преди да забременея. Бях на Метфогамма 500, заради инсулина на първия час. Между другото тук са и изобщо първите ми изследвания на Б12 и Д преди прием на витамини. Изследването е от март 2019.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 09:18 от Jаsmin

# 624

Добро утро Simple Smileпоне се надявам на такова.Днес съм на преглед и силно се надявам да не го отложат ,че като гледам новините ми става ................страшно Sad
muuucuni,не само инжекциите се спират.Русев изрично ми написа че трябва да се спре за седмица.
Днес ще питам АГ за това изследване гестационния диабет,да видя какво ще каже и тои.
Хубав ден на всички Simple Smile)))

# 625
Хелоу, дами 🤗 Пряко включване ог Щерев, мина ми ФМ/БХС или както се казва, при Чавеева, тя е мн доволна от резултатите, каза че е едно страхотно бебе и много голям шанс за момче. Ние имаме дива кака 😊, таткото иска момче и му говори в мъжки родпна корема,  та ще е мн щастлив, аз по-скоро се чудя как ще гледам момче, нз защо ми се струва мн по-различно. А и сега всички тия рокли, които пазех 🤔😁 но наистина най-важно е да е живо и здраво,  че така се бях панирала... ще ми излязат кръвните резултати днес, но Чавеева каза, че няма признаци за притеснение. И сега моят доктор е в дълъг отпуск, на ЖК даже няма да ме запишат сигурно, та чудно.
Пазете се и бъдете здрави, но не си поддавайте на паниката 🤗

# 626
Еее, mikka, супер новини Flowers Hibiscus Поздравления!

# 627

От д-р Сигридов 🙂

# 628
Вили и на мен ми измериха гънката 2, но доктора каза, че до 2,3 е съвсем ок, а бебето така се въртя, че дали я е измерил добре е друг въпрос. Не съм особено притеснена, защото ние нямаме в семейството аномалии и сме малди що годе Grinning Малко с тоя БХС вкарват стрес, ама какво да се прави. Може да помоля на следващия ултразвук пак да я премери Simple Smile

# 629
  • Terra incognita
И моето бебе много шаваше и се беше завъртяло с гръб, лекарката едва го измери. Потъпваше ми корема да се обърне, ама не. Изпоти се жената.

Общи условия

Активация на акаунт