Отговори
# 90
  • Пловдив
Iv щом лекаря е казал, че няма проблем не се шашкай излишно. Пий каквото ти казват и бъде спокойна, притеснението може само да ни навреди. И моя термин е за 15.09 🤗, ако нещо те тревожи потърси и второ мнение.

# 91
Много се радвам за добрите новини около прегледи и тестове! Дай Боже само така да сме всички!!!! 🍀🍀🍀🍀🙏🏻

Аз продължавам да имам болки в корема от време на време, но честичко поносими са. Пия главно едни билкови хапчета от които съм много доволна, могат и през 20 мин да се дъвчат безвредни са при по силна болка пия бускопан, което май в България е бусколизин. Гърдите ми натиск се усещам, гаденето за сега изчезна.. Моят преглед и скрининг са чак на 11.03 направо ще се побъркам до тогава.. Sad

Относно летенето със самолет, аз летях още в 5г.с. Около 20гс пак ще летим живот и здраве, че сме на сватба Simple Smile Аз все още работя 3 пъти в седмицата и шофирам доста поне 200+ км на ден, за сега да чукам на дърво нямам проблем.

# 92
  • Пловдив
Моето изследване е на 10.03 не се притеснявай дай боже всичко ще е наред.

# 93
Понякога заради такива моменти ми липсва да съм в България, поне можеш по всяко време да отидеш на лекар, просто за спокойствие.. Тук през месец. Sad

# 94
  • Пловдив
Аз каквато съм паника ако трябва да ходя през месец майко мила Sad
Ние сега имаме малко проблеми в къщи /не със съпруга ми, болен човек/ и много се страхувам нещо да не стане с бебето. Уж съм спокойна, но и тия хормони рев и сополи не ми дават мира. Нещо апетита ми се губи през деня, обаче вечер спя в кухнята 🙄 да ми е по- близо хладилника.
Пия чай от лайка и шипка, други кой са полезни имате ли представа. Кафето ми липсва и замествам с чай Simple Smile

# 95
Момичета днес реших най-накрая да си взема боя за коса. Не съм се боядисвала вече 2 месеца и косата ми е оле мале, но честно казано малко ме е страх да не навредя по някакъв начин на бебчо. Вие боядисвате ли се?

# 96
  • Terra incognita
Това обсъждахме и в групата във фб. И аз малко се бях филмирала, но момичетата ме успокоиха, че няма проблем. Аз вече се боядисах и много други мами го правят всеки месец.
Василева, можеш да пиеш по едно кафе сутрин, ако не смееш, може безкофеиново. Друг чай, който можеш да пиеш е мента.

# 97
  • Пловдив
Аз не се боядисвам по принцип, но мисля че има и боя която не вреди по никакъв начин, има и някаква кана или нещо такова. Иначе и мен сега бабите ме предупреждават без боядисване и подстригване, но чак до токова суеверна не съм. Ако слушаме възрастни и суеверия 9 месеца като затворници трябва да живеем.

# 98
Зависи колко бяло имаш - ако не е много избери безамонячна боя.

А за кафето - до 200мг на ден е ОК за бременни.
40ml еспресо е 60мг
110ml дълго кафе е 83мг
150ml нескафе е 100мг

# 99
Боята няма как да навреди на бебчето ☺️ за всеки случай може с безямонячна. Аз с предната бременност се боядисва с такава, на всеки 5-6 седмици. Сега вече имам мн бяло и си трябва по-силна боя, но не мисля, че през кожата на главата ще успее да стигне такова количество до кръвта ми и бебето, че да му навреди 😉

# 100
Здравейте,момичета.И аз се боядисвам ,не мога да се лиша,имам токова бяла коса че ако трябва да спра да я бодисвам,до 9 месец ще съм изцяло бяла Sad Бях питала фризьорката ми за някаква био боя ,ако може да ми предложи но уви.По препоръки на имунолога,гледам да вкарвам където мога Био препарати ,и се надявам все пак да има полза.Трудно ми се покрива белия косъм и не става.Но честно да ви кажа ,напълно бях забравила че имаше такива суеверия за боядисването и подстригването .
Може ли да кажете как се казва фесбук групата?

# 101
Ползвали ли сте от тези бои:

https://www.zoya.bg/shop/Коса.54/pleaseSelectHair.Боядисване-v196

дали имат добра покривност?

# 102
Ползвала съм къна,но не съм особенo доволна.Стана му много суха косата,може би защото съм със дебел косъм и покривността не беше ОК.

# 103
Jasmin страхотна тема. И аз се записвам Simple Smile
Каква инфо ще добавяме в 1вата страничка, аз съм на 31г от гр. Русе, 2ра бременност и термин 12.09

Изчетох всичко изписано Съжалявам за Диди че ни напусна Sad

За Фраксипарина аз имам само 1 или 2 синки. Само когато си ги бия с дъщеря ми не ме боли, бодяха ме и докторка и лаборант, мед сестра... много боли. 1път само си го бих в  корема но ми е много гадно страх ме  е, та си ги слагам в ръцете. Ние правим така минавам със спирт, хващам си месенцето на ръката и малката го държи като ме стиска много леко слагам фракси бързо и чак тогава ме пуска и вадя иглата, това ни е най-безболезнения начин.
 Страдам от безсъние и нощен глад. това са ми симптомите които никак не са малко..

# 104
Имам контракции,но като кихна и ако съм изпъната ме прерязва много остро в ляво или дясно. На някой друг случвало ли му се е?

Общи условия

Активация на акаунт