Отговори
# 375
  • Terra incognita
Най- вероятно не е нищо. Не се шашкай излишно.

# 376
Нали излизали някакви бременни петна по кожата.. Дали не е такова

# 377
  • Пловдив
Не бях чувала за такива, значи може да не е нищо сериозно 🤗

# 378
Пигментни петна излитат през бременноста. Но не е задължително да се появят. Те са тъмни петънца, като луничките

# 379
Здравейте момичета! Искам да се присъединя към групата на септемврийските. С термин 27.09. съм и в момента съм в 10+3. На 32 години съм и живея във Варна. Това е втора бременност, вече имам едно момченце на 3 години. Имам отлепване на плодния сак и лежах вече в болница. Сега май ще пазят леглото както се казва, въпреки, че ще ми е трудно с малко дете. Някой има ли отлепване или е имал предходна бременност и какво се препоръчва?

# 380
Здравейте! Много креативно и сладко звучи темата 😊 Искам да се присъединя към групата, моят термин е за 18.09- първа бременност за мен, от Варна съм на 28 год. Според вас рано ли е да се мажа с лосион против стрии?

# 381
Днес си поръчах лосион и олио за мазане. Не мисля да е рано, а и по-добре докато все още няма стрии. Вие към каква козметика сте се насочили? Аз се спрях на Palmers,  дано да са добри.

# 382
Аз си взех крем(против стрии) Maternea - имат цяла серия за бременни, ако ми допадне ще си взема и другите им продукти.

# 383
Добре дошли на новите мами от Варна. Леко и приятно бременеене. И аз съм от Варна, вие къде си следите бременностите?

# 384
Аз съм при Д-р Желязкова в мед. център Младост. А като стана дума за това - да ми кажете биохимичния скрининг - платен ли е..? На мен ми казаха, че струва 80 лв..

# 385
Добре дошли, момичета Simple Smile
Аз попаднах статия и продукти за стриите, но не съм си избрала още. https://apteka.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1 … D1%80%D0%B8%D0%B8
Мажа се вечер с масло от пшеничен зародиш, защото такова имам в момента. Доста ме сърби корема, кожата ми е суха. Като свърши това шишенце, ще мисля какво да купувам

# 386
Добре дошли на всички! Минаха месеци от изначалния ентусиазъм и еуфория, с които започнах първата тема. От тогава много вода изтече с много притеснения. Благодаря на Jasmin, че пое щафетата и създаде страхотна темичка!
Едното от моите близначета спря да се развива в 8гс, а на ФМ другото имаше показания за Даун заради голяма нухална гънка. Направих пренатест, т.к не искахме инвазивно изследване и днес излезе резултатът.
Е, бих искала да впиша поредните сини гащи в групичката! Чакаме момченце, момичета 😍... и няма Даун!
Отдъхнах си най-сетне! Вече съм 13+4гс, гади ми се поносимо и имам сладка пупа сутрин, а вечер съм в 5тия месец 😀

# 387
Добре дошли!

Аз ползвах с първата бременност пламърс в началото, но после спрях, че миризмата не ми понасяше. Мажех до края с чисто пресовано косово масло, нямам стрии. Още не съм започнала да се мажа, просто не обичам.. Но като цяло забелязвам, че цялата ми кожа е стана много суха.. Особено краката са ми ужас.. 😥

# 388
juniper, страхотни новини! Браво! 👣💞

# 389
Момичета, аз съм в 12 гс, но ембриона ми на последния преглед беше с размери 10+5, почти 11-та гс, но още върви назад от самото начало. Още не мога да си отдъхна. Скоро съм на ранен скрининг. Не знам какво да кажа. В допълнение нямам никакви симптоми и постоянно се чудя бременна ли съм наистина?? Има ли други като мен? На всички останали пожелавам от сърце щастлив финал!!! 🤞🤞🤞

Общи условия

Активация на акаунт