„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 130 561
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Привет прекрасни момичета!
Отдавна не съм се мяркала, но това извънредно положение съвсем обърка служебните ми дела, голям хаос, голямо чудо...
Злати, Грозденце, ей слънчица, огромно благодаря за цялото инфо, което сте ни донесли, ама и аз като Катето, чета, чета и съвсем ги оплетох кой кой е, кой кум, кой сват, кой на булката брат. Очертава се приятен за гледане сериал, пък аз харесвам и каста, млади, красиви хора, ще им се наслаждаваме, дано и историята е добра, ама не само в началото, че с техните зацикляния по някое време...
Имайте хубав остатък от деня прекрасници! Насладете се на една спокойна и романтична вечер с любимите ви хора!
Sparkling Heart

# 556
Кате благодаря за уточнението с билетите Hug Аз наблюдавам само Джан и Демет и приближените им, сега и тези от МГ, не знаех за тази кампания : ))
Този път Джан ще го играе "Мачо" Не както до сега е играл консервативен влюбен само в една. В живота не го знам какъв е.. кой знае..: ))

Злати благодаря за снимката от Ибрахим Hug Има си страхотно семейство : ))

НиМуКа ТеЙоКе Добре дошла Hug Да пишеш и коментираш по- често! Simple Smile

Аз понеже вчера писах описания, превеждах, допълвах и от др. описания, и ги разучих всичките като характери, и понеже ги наблюдавам от известно време, а и съм писала за тях тук, ги знам и като актьори. И ги навързах кой кой е...

Сега чакаме днес- утре да ни покажат останалите от каста, този Ерджюмент на 40-45г.(Памир Пекин искам) трябва да е красавец! Млада двойка, лелята и т.н.

Днес по Инстаграмите им няма нищо интересно, само снимки и сторита свързани с празника им : ))

# 557
Здравейте, момичета Simple Smile От известно време следя темата, но днес ми е сефтето с коментар Simple Smile
Голяма почитателка съм на Демет, покрай нея и на Джан станах. Сега гледам Ранобудна птичка и много им се радвам Heart Жалко, че в момента нямам никаво време да следя новия сериал на Демет. Обаче чакам с нетърпение Мистър Грешен. Надявам се да съм приключила с Птичката до тогава.
Много се вълнувам как ще изглежда Джан, как ще го изиграе. Много се надявам да е цветен и позитивен сериал.
А това, че Анъл Челик също ще участва е един огромен плюс, много му се радвам Simple Smile

# 558
Привет Ели  Добре си дошла! Hug

Ето Джан от последните му снимки Sunglasses

и с това тяло ще ни се появи по плажове и басейни....

А и Серкай Тютюджю (надраскания с многото татуси) ще се навърта около него, добре сложен чаровник е и той.

Да го видим в новия му образ, на всички вярвам ни е интересно, защото не се показва хубавецът, или е с очила, каска, в гръб, отдалече... Така трябва, държи ни до последно на тръни.. : ))

В едно съм сигурна, пак ще е Специален! (както се получи в РП)
Изкусител, пръскащ харизма на ляво и на дясно ... Heart

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 18:17 от grozdence74

# 559
А ние пък ще сме ето така:

# 560
Да, така ще сме, какво да се прави.. живот Blush мн. беше сладка Демет с това махане пред очите Joy

И така ще трябва.. ще му е нужно.. : ))

Горкият, заради тази си "Пикантна" външност, всеки обсъжда колко е привлвкателен, секси и т.н
За играта му не ни остава акъл да го похвалиме, а в РП игра страхотно!

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 18:41 от grozdence74

# 561
Оф, аз честно казано за първи път видях Джан по бтв като почваше т.нар. "Свободен дух". Казах си "брех, какъв е този обраслия господин, с който играе Демет" и превключих канала Grinning Grinning Пък аз харесвам само брадати мъже, обаче не беше любов от пръв поглед Grinning Обаче явно ми направи впечатление, щото седнах да го проверя в гугъл и доста се впечатлих от скандалите около него и от биографията му на адвокат и т.н. И чааак след бая бая бая Grinning време намерих свободно време и седнах да изгледам първа серия на РП. И както не го харесах първия път, втория път бях Flushed Там като излизаше от водата Grinning Точно като Санем, ударих си два шамара Grinning Е, после му изгледах и някакви интервюта, мило и свястно "момче" ми изглежда, въпреки скандалите около него. И като актьор го харесвам, нищо, че не съм гледала други негови изяви.

# 562
А така.. шамари си трябват Grinning Аз и преди го бях гледала, симпатичен хубавец и това е..
Но, в РП в началото до като свикна с него, на мен пък ми се вдигаше кръвното по време на гледане.. Grinning и все Господ ми беше в устата....

Сега, в новата му роля, както се очаква, най- малко свят ще ни се вие.. .. Grinning
Това за скандалите беше мн. преувеличено, в жълтата преса изопачаваха думите му, както си искат.. даже го направиха още по- популярен. : ))

===================================================================
Инфо разпространявано в ТТ, не мога обаче да разбера кой е източника.. : )

"Двойка, която има проблеми да се разбира помежду си, поради недоразумения, но се влюбва още повече след всеки двубой.
Ще видим как двама души, които не се разбират, карат се и се бият, се влюбват."

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 20:54 от grozdence74

# 563
Добро утро! WinkHug

Ели Hug,добре дошла! Всички сме били така като харесаме даден сериал! Wink

Нимука Hug Грозденце Hug,за споделеното!

Така.... днес е фотосесията за професионални снимки на героите ни от ''Bay'Yanlis''/МГ
Ще се проведе и съвместно четене на сценария.
Ще чакаме...WinkSmile

от Пълнолуние....

Да си припомним описанията...

останалите на линка....
https://vk.com/mirdizi?w=wall-176425116_15898

и 2-ра част....
https://vk.com/mirdizi?w=wall-176425116_15900

от сторито на бащата на Джан-Гювен...супер сценарий...чакаме...Wink

Демет е на 2-ро място

Нашата поредица # DoğduğunEvKaderindir попадна в списъка на номинираните от категорията
Най-успешният телевизионен сериал 2020 г.

Желая ви приятен слънчев ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

============================================

От режисьорът Deniz Yorulmazer/Дениз  Йорулмазер...вече са се събрали да четат сценария на 1-ви епизод....

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 11:19 от Zlatina3

# 564
# 565
Нашата хубавица! Nature Star

# 566
Добър вечер на всички!

Нова от Деметка от преди малко Nature Sunny

Днес екипът на "Bay Yanlış" се запознаха помежду си, и прочетоха сценария, а производството официално започна! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Сторита от днес от Taygun Sungar

Стори от днес от Серкайчо

Стори и от Сарп от Сарп

Други новинки на пръв поглед не открих, сега ще си направя едно кафе и сядам да се поровя по- обстойно за нещо интересно, ако намеря, ще си допълня поста! : ))
=========================================
От преди малко снимка в Инстаграма на Сарп
хадписана:
 "Дълга коса, дълга брада, бронзова кожа, топло време и лек морски аромат, ние сме в Kaş. Надявам се, тези дни са близо ..."

Kaş

Kaş е долу на картата

Гледайте снимки на Kaş тук https://www.google.com/search?q=kas+turkey&tbm=isch&ved= … rc=ANJCVh1cK-R1PM
Много кипри улички имат...

Сарп е първия от Екипа, който виждаме как изглежда в реално време. Еми добре е момчето, одобряваме го за ролята на успешен доктор гинеколог! : ))
Серкай и Тайгун от днешните сторита, не се виждат добре.
Да видим и другите, тези дни ще се наштракат и те.. Simple Smile
Очаквам и нашия Красавец кога ще се появи, аз мисля чак за промо афиша, значи скоро! А и за Йозгето сме любопитни вярмам всички..
И двамата придобиха повече актьорски опит през времето между "Пълнолуние" и "МГ", за това очаквам великолепна игра и от двамата, като любовна двойка

Хубава вечер момичета Hug

Нинче, ти си сложила снимката на Демолинка, докато аз съм си пълнила поста, ама няма да я махам, толкова е сладка Simple Smile)

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 23:32 от grozdence74

# 567
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Златни ви ръце! Много благодаря!

# 568
Йозге и Демет май имат обща приятелка. Фатма за трети път ще играе с Йозге.

# 569
Тази Фатма, изобщо не я харесвам, ама никак,...от къде се пръкна и тя в "МГ" ...
Йозге съм я гледала в Пълнолуние, Великолепният тандем и Сезонът на черешите 2014- 2015г, значи вече 5 години са гаджета със Serkan Çayoglu (красавец е.. висок, строен, чаровен..) Нямам никакви впечатления от нея, нито много хубави, нито лоши, като актриса..а визуално е хубавка : ))
Ние изобщо не сме я обсъдили нея.

Да си припомним къде е играла след черешите:

Сезонът на черешите - сериал 2014- 2015

Звездите мои свидетели - сериал 2017 

Ilk Öpücük - филм 2017 с Murat Yildirim "Първа целувка" Бг. превод http://www.nu6i-bg-net.com/%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82% … 6i_d46a3d5e4.html утре ще го изгледам и Мурат мн. го уважавам Simple Smile

Пълнолуние - сериал 2017

Börü - сериал 2018

Великолепният тандем - сериал 2018-2019

Annem - филм 2019

Слагам и една Деметка за разкош : ))

Общи условия

Активация на акаунт