„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 131 303
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Разговорът на Еда и Демет го има в инстаграм тук >>> https://www.instagram.com/p/CAQnzfAgt6T/

Изобщо не усетих как минава 1 час, страшно са сладкодумни и двете. Нахвалиха се взаимно, но си личи, че наистина много се уважават, даже стана ясно, че са карали заедно началото на карантината у Демет (аз само за Рутко знаех до момента).

Иначе Демет през цялото време беше като пружинка. Не знам как издържа вече с тези ограничения. Изгледала е всички филми на ужасите и само проверявала дали няма да се появи нещо ново Satisfied 

Още веднъж затвърди мнението ми, че е много естествена и забавна не само, когато е в роля, но и в живота. Толкова положителна енергия има това момиче, че винаги успява да ме зарази с усмивката си Heart

И отново спомена, че танците ѝ водят началото си от България, но аз така и досега не разбрах от къде са точно. Някъде четох, че били от Лудогорието, но тя все повтаря Тракия. Някой знае ли по-конкретно място?

# 541
Привет!

Злати Hug Благодарско за инфото, всяка сутрин се будя с твоя пост, направо си го търся Grinning
super_katia  Благодаря за линка Hug сядам да гледам, тъкмо ще почина и ще се заредя с хубава енергия. И аз съм чела за Лудогорието. Аз живея в Родопите, тук съм чувала от български туркини, че Демет е от Хасковския край. Но дали е вярно, не знам.. Simple Smile
Двете Катя и Кати, да пишат по- често! , да се оживи малко темичката ни : ))

Ето статия, пише че е от Лудогорието
Скрит текст:
"Демет Йоздемир слуша български фолклор

Красавицата от сериала „С Русия в сърцето“ Демет Йоздемир има над 100 диска с наша фолклорна музика
Демет Йоздемир, която сме гледали в сериала „С Русия в сърцето“, е голяма фенка на нашия фолклор – пише в. „Уикенд“. Красавицата има в дома си над 100 диска с българска народна музика. Любими са й родопските песни, макар че нито тя, нито нейни близки са живели в този район на страната ни – отбелязва изданието.

Родителите на Демет Йоздемир са турци, преселили се в южната ни съседка от Делиормана. Брат й дори носи българско име – Вълкан, припомнят запознати.
„Навремето нашите са живели в Лудогорието, а и сега често пътуват до там, за да си видят родните места. В детството ми у нас редовно звучеше музика от всички краища на България. На мен лично тогава най ми допадаха родопските мелодии, а и до днес е така. Намирам нещо магично в тези песни, нещо тъжно, но и прекрасно“ – споделя Демет, която сега е приятелка на колегата си Джан Яман. Последният е добре познат у нас от ролята си в „Любов на инат“.

Демет и Джан започнаха флирта си покрай сериала „Ранобудна птица“. Сапунката вече е закупена от Би Ти Ви и ще бъде излъчена в най-скоро време – отбелязва изданието."

Стори от Демет
Готви нещо зеленолистно, може би с яйца, мм.. вкусно изглежда Simple Smile)

# 542
Грозденце, много ти благодаря, мила Heart

По-склонна съм да вярвам на твоите източници за Хасковско, отколкото на статията от в. Уикенд за Лудогорието, най-малкото, защото Хюстън си е в сърцето на Тракия и се връзва с казваното от Демет Kissing Smiling Eyes

Първоначално, когато започнах да се интересувам от нея, бях сигурна, че като вече трето поколение извън България са изгубили всякаква връзка със страната ни, но явно не е така, щом е карала летата си у нас. Когато бяха отворени профилите на Волкан и Деря в инстаграм, погледнах по диагонал за някакви евентуални подсказки, но не открих нищо. Не, че е важно, ама ей така от пусто любопитство.

# 543
Добро утро! HugHeart

Кати Hug Катя Hug Грозденце Hug,благодаря за инфото и коментарите! Flowers SunflowerFlowers RoseFlowers Tulip

Аз пускам каквото са пуснали в Контакта и ТТ(но не пиша там)!Когато имам възможност и текстът е малък го превеждам!А вие търсете на английски или друг език,който знаете! Wink
От днес ми е на гости внучката и бързам да намина докато не е станала! Wink

Скрит текст:

Цитат
Репост Демет от Седеф Узер

1 июня Седеф на своей странице в инстаграм в стори будет продавать свои картины. Все вырученные средства пойдут на лечение малышки Ниль, у которой спинная мышечная атрофия.

Превод със субт. на 1-ва част на видеото на Демет и Еда Гюнгьор

Эфир с Демет часть 1
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

част 2 на превода
Эфир с Демет и Эдой часть 2
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

Цитат
Демет добавила фото в инстастори🤗💙
ее подруга Севиндж занимается благотворительным фондом💙

Приятен ден и успешна седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 544
# 545
  • España (Плевен)
Испанската телевизия Дивинити казва, че Демет се е затъжила за Ипек и е изпратила едно носталгично съобщение "Липсваш ми много"

Малко снимчици

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 18:52 от К А Т И

# 546
Здравейте момичета Hug

Има новини около "МГ" : ))

от Биресн "Репетицията по снимане, четене и костюми на "BayYanlış"  ще се проведе тази седмица."

Джан Яман- Характерът на Йозгюр Атасой, на 30 години, винаги поставя логиката на първо място в избора си. Собственик на популярен ресторант- бар в Истанбул. Изгубил е вяра в любовта и жените ,има ежедневни отношения, свободолюбив, недостъпен, адреналинолюбив, добре образован и възпитан персонаж.

Йозге Гюрел- Езги Инал Завършила е отдела за връзки с обществеността.
Езги е красиво и естествено момиче, което обича да живее непретенциозен и обикновен живот на трийсет години, израснала в малък град и дошла в Истанбул за образование в колеж и не успя да се върне. Честен и безкористен човек, който се опитва да помогне на всички около себе си. Тя е момиче, което действа със сърцето и емоциите си, а не с логиката си.

Sarp Can Köroğlu- Serdar Öztürk В началото на 30-те години той е красив и успешен акушер- гинеколог. Син на богато семейство с кариера. Амбициозен и конкурентен човек, който прави това, което мисли. Той е човек, който влиза в детайлите и винаги иска да има най-доброто. Може да бъде арогантен ако е необходимо. Въпреки че вярва в любовта, той винаги държи логиката на преден план и се грижи за собствения си интерес.

Cemre Gümeli- Deniz Koparan Най-добрата приятелка от детството на Езги и е адвокат във водещи адвокатски кантори. Амбициозна е, и нейната цел е да се развива в бизнеса и работи усилено за това. Разочарована от лош брак. Студена и далечна е за хора извън тяхната среда. Особено дискретна е срещу мъжете.  

Kimya Gökçe Aytaç- İrem Doğan- Адвокат в същата фирма като Дениз. Тя е красива, умна, амбициозна жена, която може да бъде лоша, когато е необходимо. конкуренция e с Дениз. тя вижда мъжете повече като инструмент и не е за нея да има сериозна връзка. Работата й е основен приоритет.

Anıl Çelik- Emre Eren е барман в ресторант- бара на Йозгюр, той е забавен и сладък. Не се колебае да флиртува, дори ако има отношения.

Ece İrtem- Gizem Sezer се занимава с резервация и посрещане на клиенти в бара на Йозгюр. Тя е амбициозно момиче, умее да използва хората, интимна, коварна и хитра. Харесва и е влюбена в Йозгюр отдавна... но, не го е разкрила на никой.

Serkay Tütüncü- Ozan Dinçer: Той е красив, усмихнат позитивен човек. Той е успешният готвач на ресторанта, собственост на Йозгюр, а също така е близък приятел на Йозгюр.Той е надежден, забавен, социален и емоционален. Въпреки нещастните отношения в личния си живот Озан не губи вяра в любовта.

Taygun Sungar-  Soner Seckin Той е бившият любовник на Езги. Работи като агент във фармацевтична компания. Той е нарцисист, човек с две лица, който обича да бъде отгоре, показва се различно и може да си променя характера според интересите си и да действа съответно.

LaleBaşar- Sevim Atasoy Майка на Йозгюр, (и майка на Ebru, така Özgür има сестра) След като съпругът й Nevzat почина, тя се посвети на децата. Тя е богата, има недвижими имоти и лозя останали от съпруга й. Тя е жена, отдадена на традициите, позитивна, с внимание към детайлите и в същото време обсебваща.

FatmaToptas- Cansu Akman е братовчедка на Езги, тя е красива жена на 35 години, която много се грижи за външния си вид. Тя е служител за връзки с обществеността в болница.

Gürgen Öz- Levent Yazman е гадже на Cansu. Много успешен пластичен хирург за 40-те си години. Той също е член на болницата където работи. Прекрасен човек, поддържан, педантичен и перфекционист. Има дъщеря на 9 години, наречена Зейнеп от първия му брак.

Feri Baycu Güler- Nevin Yılmaz Майката на Езги, след злополучни отношения и развод, Невин най-накрая намери щастие в Ünal и се ожени. Тя е жена, пълна с любов, забавна и модерна. тя ръководи закусвалня в Бурса със съпруга си Ünal
Suat Sungur- Ünal Yılmaz Пастрок на Езги обича я като негова дъщеря, работи като готвач. Той е възприемчив човек, който се наслаждава на всеки момент от живота си.

=============================================================================
От Бирсен "Екипът на Doğduğun Ev Kaderindir ще се срещне за финала на сезона след празника."

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 01:24 от grozdence74

# 547
Грозденце, много интересни новини носиш.
Сега разбирам защо Джан вися в онзи бар толкова дълго, просто е наблюдавал и се е подготвял за новата си роля Rolling Eyes

# 548
Нямам вече търпение да започне сериалчето. Само се моля да има сполучлив сценарий, макар че не един и два сериала са били жертви на СЦ. И птичката беше така, но нищо изгледахме си го и този ще изгледаме.

# 549
И аз го очаквам с нетърпение : )) Да се ​​надяваме, че всичко ще върви по план с екипа и пътят им е ясен! Дано да работят в здравословна, спокойна и приятелска среда.

Хобитата на нашия Мачо, ще са танците, колоездене и готвене

Тук ще е интригата, явно Ece İrtem (Gizem) ще е "лошата" изглежда, че тя ще се опита да съсипва нещата между нашата двойка ...

Явно добрите ще са тези двамата сладури. Най-добрите приятели на основната двойка, Дениз и Озан. И двамата имат лош късмет, когато става въпрос за любов и връзки, имаме ли потенциална любовна история тук?

Стилистката Dilşan ще бъде на сета на "Bay Yanlış" с Анъл Челик

Стори на Анъл

Да попитам Ezgi ( Езги или Еджи се произнася/чете на бг? )

===================================================================================

Ebru Atasoy- Тя е сестра на Йозгюр, красиво момиче на 20-годишна възраст. Дипломирана в областта на развитието на детето.Тя обича семейството си, влюбена е в годеника си Керем и иска да се омъжа за него. Тя е естествено, положително и добро момиче.

Kerem Soydan- Той е гадже на Ебру. Занимава се с туризъм и управлява семейния си хотел в Бодрум.
Той е послушна и добронамерена личност.

Zeynep Yazman- Дъщеря на Левент, на възраст между 8 и 9 години. Тя е много умно момиче.,предана на баща си и ревнива. Не иска да споделя баща си с никого, много чувствителна и емоционална.

Ercüment Sengezer Той е шеф на адвокатската кантора, за която работи Дениз. Mъж между 40-45 години, с атлетичен вид.
Много успешен в работата си. Ercüment е адвокатът в болницата, където неговия приятел Левент е съдружник.

Fitnat Atasoy Тя е съпруга на чичото на Йозгюр, между 40-45 годишна и има 2 деца. Ревнува за богатството на Невим, за успеха на децата му. Тя е жена, която разтяга клюки. Любопитна е да влезе в живота на другите и техният начин на живот. Съпругът й не харесва, че жена му е такава, тя се опитва постоянно да стои далеч от него, под предлог, че работи.

=============================================================

Нова в Инстаграм на Ибрахим
Със съпругата, явно отпочиват на море (и я е надписал с едно слънце Nature Sunny ) мн. са сладки, щастливци!

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 01:24 от grozdence74

# 550
Да попитам Ezgi ( Езги или Еджи се произнася/чете на бг? )

Езги

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 23:27 от Slawena

# 551
Добро утро! Hug

Бях написала дълъг пост с още инфо но ми изчезна!Нямам време да го възстановявам!Извинявам се!

Грозденце Hug,много инфо си ни донесла! Hands Plus1 Бях обеснила за някои произношения,но сега ти пускам направо азбуката....Wink
Скрит текст:

на линка всички останали герои
https://vk.com/mirdizi?w=wall-176425116_15838

и описанието им тук,мисля,че е по разширено,има и зодиите...
https://vk.com/@ozgegurel_com-opisanie-geroev-mister-oshibka

Днес в Турция е празник
Денят в памет на Ататюрк, както и Ден на младежта и спорта,

Приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 552
:Привет на всички

Злати благодаря ти за азбуката и за описанията Hug
Двете Катета Hug Hug Нина Hug Славена Hug

Сердар Озтюрк (Сарп Джан Кёроглу) - Теория: мисля, че тук имаме г-н Перфект, Eзги ще се опита да го привлече с помощта на Йозгюр, той е красив, богат, успешен доктор, абе пълен пакет с екстри. След което, ще има ревнив Йозгюр ..Joy

Гизем Сезер (Эдже Иртем) - Теория: мисля, че тук имаме г-ца Коварство, Тя ще иска Йозгюр само за себе си, ще пречи с всевъзможни гадни номера на нашите хубавци, особено като усети че нашия започва да се влюбва в Езги, интригите ще загрубеят..

Ето първия триъгълник даже четириъгълник.. Joy
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Озан Динчер (Серкай Тютюджю) приятелят на Йозгюр ще си хареса Дениз Копаран (Джемре Гюмели), приятелката на Езги, или обратното, тя него...
Нея пък я харесва щефа и Ерджюмент Шенгезер - Висок, атлетичен, добре поддържан, красив мъж.
Ирем Доган (Kimya) може би пък харесва Ерджюмент, нали е конкуренция на Дениз...

Ето още един триъгълник/четириъгълник. (Kimya) може и да е в др. отбор, да си хареса Йозгюр
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

И останалите персонажи са интересни, за сега не съм ги мислила обаче...
Лелята на Озгюр (Fitnat Atasoy) клюкарката, ще се присламчи към някой от "лошите", понеже завижда на с-вото на Йозгюр и ще му прави сечено.. Joy

След 2-3 дена чакаме промо афиш, да ги видим как изглеждат визуално : ))

Самолетни билети... на къде са тръгнали?!  Далече е това място от Бодрум (Самсун със зелената точка) Това е горе на Черно море, Бодрум е долу...

Стори на Тайгун Сунгар от вчера

Стори на Фатма Топташ от вчера

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 14:27 от grozdence74

# 553
Благодаря ви за информацията, момичета Heart Страшни сте!

Това с билетите е някаква кампания на турските авиолинии за празника вероятно. От 1 седмица го виждам в профилите на приятелите ми турци. Не е свързано със сериала.

Аз от многото описания на героите съвсем се изгубих, дори и нагледната схемичка по-горе не ми помага. Дано като ги видим в действие, нещата да си дойдат на мястото.

Направи ми впечатление, че Джан май пак ще играе образ, доста близък до него самия, а Анъл не си го представям като сваляч, освен ако не е в комична светлина.

# 554
Привет! Hug

Грозденце Hug,благодаря за новото инфо! Flowers Tulip

Катя Hug,инфото е на куп и така става като се чете! WinkКато започне сериала всичко ще си дойде на мястото!Вече имаме опит! Smile

Дъга Hug,предполагам като прави новата тема ще вмъкне инфото за ''МГ'' на 1-ва страница! Two Hearts

Скрит текст:
Мудрость Демет Оздемир.💭

« ....Человек видит перед собой то, что есть в нем. Думая об этом несколько раз, знаешь, что происходит? Я себя на этом много раз ловила в свое время. Конечно, я не говорю, что я великолепный человек, но я для этого старалась сделать все возможное. Когда я на кого-то смотрела, сразу видела недостатки. Но на самом деле причина этого была в недовольстве самой собой. Если идти по этому пути, это более психологическая тема. Поэтому после того как я это поняла, мой взгляд на окружение очень изменился. Это прямо пропорционально тому как ты хочешь, чтобы тебя видели, когда ты смотришь на человека. Поэтому я стала очень на это обращать внимание и все еще продолжаю это делать. »

Поздравление от Джан с Денят в  памет на Ататюрк, младежта и спорта.

И Йозге се присъединява към поздравите....със стих...

от Ибрахим....Михре и Али

Общи условия

Активация на акаунт