Изобщо не усетих как минава 1 час, страшно са сладкодумни и двете. Нахвалиха се взаимно, но си личи, че наистина много се уважават, даже стана ясно, че са карали заедно началото на карантината у Демет (аз само за Рутко знаех до момента).
Иначе Демет през цялото време беше като пружинка. Не знам как издържа вече с тези ограничения. Изгледала е всички филми на ужасите и само проверявала дали няма да се появи нещо ново
Още веднъж затвърди мнението ми, че е много естествена и забавна не само, когато е в роля, но и в живота. Толкова положителна енергия има това момиче, че винаги успява да ме зарази с усмивката си
И отново спомена, че танците ѝ водят началото си от България, но аз така и досега не разбрах от къде са точно. Някъде четох, че били от Лудогорието, но тя все повтаря Тракия. Някой знае ли по-конкретно място?
Благодарско за инфото, всяка сутрин се будя с твоя пост, направо си го търся

сядам да гледам, тъкмо ще почина и ще се заредя с хубава енергия. И аз съм чела за Лудогорието. Аз живея в Родопите, тук съм чувала от български туркини, че Демет е от Хасковския край. Но дали е вярно, не знам.. 

) мн. са сладки, щастливци!

Бях обеснила за някои произношения,но сега ти пускам направо азбуката....