„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 131 315
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
За Демет харесах партньор за следващия проект, докато премятах сериалите -  Бурак Дениз /той май пак ще снима с Ханде Ерчел/.
Скрит текст:

# 526
  • София
Но, да се запознаем с колегата му в "МГ" Серкай Тютюнджу. Аз не съм го гледала в "Любов на показ", за това ще сложа 2, 3 реклами с него, за да го "огледаме" по-добре..

Роден е в Измир на 7 февруари 1991 г.
Завършил Университетското училище по физическо възпитание и спорт в университета Селал Баяр
Той се занимава с Уиндсърф професионално от около 13 години.
Serkay Tütüncü, който работеше като треньор по уиндсърф в Alaçatı от 2007 до 2015 г., участва в Survivor през 2016 година, беше финалист в състезанието, продължило 140 дни (5 месеца), започна да получава специално актьорско обучение след това.

Аз гледах първите няколко серии на "Любов на показ". От целия сериал, само той ми допадна, голям сладур ми се видя и ми хареса как играе. Поне ролята там му пасваше.
Иначе от сериала не ми допаднаха главните, особено мацката, една такава равна и безизразна, направо си ми беше антипатична. И прекалено много махала и цигания ми се видя, затова не продължих сериала.
Но спомените ми за Серкай Тютюнджу са много приятни и се зарадвах много, че ще го гледам и в новия проект на Джан.

# 527
Добро утро! HugHeart

Благодаря за снимките и инфото! Hug Серкай  си го изгледах в ''Любов на показ''!Бяха забавни с Чаалар Е.! Smile

Демет е отговорила на фенка в ТТ!Пускам го на руски ез.,че нямам време за превод! Wink
Скрит текст:
👼 Дем ответила поклоннице в твиттере.

Поклонница — Ты мое спасение, стимул двигаться дальше, каждый день ты даешь мне силы для борьбы за мои мечты, и благодаря тебе у меня есть мужество преодолевать мои страхи. Ты пример для подражания. Спасибо, что делаешь весь мир очень хорошим.🍀🌼💙

Дем — Не отказывайся от своих мечт!🌟🌪🌪🌪

В този рейтинг Демет отново е на 1-во място...Hands Plus1

От Бирсен...музиката на ''МГ'' ще бъде писана от Джем Йоеет!Писал е за РП и първите 4 еп. на ДЕК!

РП започва в Латвия

Приятна сряда на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 528
Привет на всички пишещи и четящи
Стори на Аслъ Зенгин
От него става ясно, че пише сценария на 4 епизод Simple Smile

Интересни коментари в туитър

"Не само първите три епизода ще бъдат край морето / плажа, но дори и в епизод 5 ще бъдем в яхтено пристанище.
Значи той притежава лодка?
Барът му има изглед към Босфора?"

"И нека да видим още няколко имена в Bay Yanlış
Вече знаем Özgür и Ezgi а сега тя ни показва: ~ Cansu, Levent, Deniz, Ozan и Serdar ~"

Демет е добавила снимка в Инстаграм
"Да се ​​върнем към онзи ден🌟 Пантен как започна всичко✨"

# 529
Добро утро! Hug

от Ейлем Джанполат - СЦ на ДЕК за вчера.....
''Днес е денят на ДЕК-на мен много ми липсва...''

Ролите на Джан Яман...Hands Plus1

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 530
Добър ден момичета 

Нова от Деметка в Инстаграм (отново с филтри)

И ново Стори

Има ново стори (явно я питат за филтъра Joy и за русото...)
"Boyamadim filtre Simple Smile  saç rengim benim dogal rengim:star: bakimim da @panteneturkıye ye emanet Nature Star"
"Не съм боядисала филтъра Simple Smile цветът на косата ми е естественият ми цвят и грижите ми за нея са поверени на @panteneturkıye"

В предаването на живо Cuneyt Sayil е казал "Ще има ново сътрудничество между Джан и Демет, всичко зависи от героите и сценария".

Стори на Анъл Челик (предполагам ще го разпитат и за "МГ")

"Две от нашите дами тук могат да пеят (Ece и Kimya), а третата (Cemre) може да свири на пиано, дамите в   актьорския състав на Bay Yanlış са толкова талантливи"

Kimya Gökçe Aytaç- Специалните умения включват таекуондо, конна езда, класически и електрически китари.
Получила е и професионално обучение по пеене.

Ece İrtem- Учи в Главна катедра за музика и опера в университета "Yaşar University"
Учи актьорско майсторство в културен център  "Sadri Alışık"

Cemre Gümeli- Завършила е университета "İstanbul Bilgi Uni" Изкуство и културен мениджмънт.
Получава професионално образование по балет и пиано от малка, говори английски и немски

Актьорите от каста, ако слагат снимки или сторита, ще ги публикувам тук, за да ги видим, как изглеждат в момента Simple Smile

Стори на Ece İrtem от преди малко ( естествена и хуава е Simple Smile )

Снимка на Taygun Sungar от вчера
"Всичко е наред с изключение на косата и брадата💫"

И стори от днес

Хубав да е денят ви момичета, изпълнен с настроение и много усмивки Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 18:09 от grozdence74

# 531
Деметка напоследък си я влече към русото. Добре че са само филтри Kissing Face

Джунейт ми се струва, че само спекулира, за да държи интереса на феновете и да не ги разочарова с отрицателен отговор. Предвид, че Птичката тепърва ще бъде излъчвана в много държави, още дълго време ще профитират благодарение на ДжанЕм...

# 532
Здравейте, ако Демет мине в отбора на блондинките ще е едно голямо недоразумение... Все едно Джан Яман да стане йога от онези крайните...😁
Относно каста, наблегнали са на младо и красиво, да има всеки зрител да си оплакне окото и да си пофантазира в горещите летни нощи... 🙄
Не ми се вярва Джан и Демет скоро в нов проект, но не се знае, какво се знае 🥴

Йозге и гаджето и Серкан

https://www.gecce.com/haber-ozge-gurel-ve-serkan-cayoglunun-tatli-atismasi

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 14:47 от Slawena

# 533
Стори от Джан от преди малко
Не знам дали Джан се забавлява да ни хвърля улики за "МГ", или просто се забавлява в свободното си време с някоя от страстите си ... мисля че е първото : ))

Скрит текст:
Е за този проект с Чачо, мисля, че нашето момиче' ще е много подходящо. Особено ако заснемането съвпада със свободните дни на Демет, имайки предвид, че ще е продукция с ограничен брой епизоди.
А дано, много ще се радвам : ))

От Бирсен
"За проекта Barbaros, където Gağatay Ulusoy е във фаза на подписване, се обсъжда от Taylan Biraderler, един от най-светкавичните директори в индустрията. Чакаме най-голямата продуцентска серия на Es Film през последните години." (превода не съм сигурна дали е съвсем точен)

И още информация - "Чаатай се подготвя за снимките на новия сериал Barbaros, който се подготвя от Es Film за TRT1. Това ще бъде скъпа продукция с ограничен брой епизоди, тоест актьорът ще бъде зает само за един сезон."
Демет е умно момиче, няма да се изложи да стане блондинка, наистина ще е едно голямо недоразумение Joy
А Джунейт, (и аз съм на мнение като super_katia) мисля, че говори празни приказки относно Джан и Демет.
Но след време, ако поддържат приятелски отношения нашите хубавци, може и да направят нещо, доста атрактивна и успешна двойка са.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:01 от grozdence74

# 534
Добро утро! Hug Flowers Hibiscus

Грозденце Hug,благодаря за инфото и снимките! Flowers Bouquet Имам молба! Когато редактираш поста си тегли черта след написаното и вмъкни новото! Wink

Супер Катя Hug Славена Hug

📌 Демет - lifestyle

Классическая куртка от Mybestfriendstr Oversize ($ 310)
Топ от Оff____white Crop Top (€ 179 ).

от Демет
1  „Абсолютно не съм в настроение, когато вкъщи котето плаче през цялото време“

2  „Мънистата п/в зли очи/урочасване“

от Демет поздрав...
https://vk.com/erkencikus_candem?z=video-168934161_456243970%2F7 … l_wall_-168934161

След като Джан публикува видеото   на мотоциклет попадна в тренда на Гърция...

Приятен петък на всички! HugFlowers Four Leaf Clover

# 535
Демет е доста активна тези дни.

# 536
Добро утро! HugHugHug

Вчера сме имали нова снимка на Демет- Нина Hug

Джан е споделил италианското промо- видео на ''РП"...

„За тези, които не са гледали онлайн, очакваме ви на канал 5, излъчването ще бъде в Италия през юни 🇮🇹💚  ❤„ Криле на мечтите “😇 # ErkenciKuş“

https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … _-118664574_31778

https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … _-118664574_31778

От Mediaset (групата Mediaset включва Canale 5) 🇮🇹

"Здравей, Джан, ще се видим през юни на Canale 5!" 😉 "

Фарук Тургут също е споделил промото на РП
''Ранна птичка'' в Италия''

Демет и Джан са лайкнали туита на Ф.Тургут....

Хубава и спокойна събота на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

======================================================================

Привет,следобедно! Hug

Ново,което видях сега....

Тази вечер в 21.00 ще има предаване на живо с Демет в Instagram @turkiye_mtd
Тя ще бъде гост на модната дизайнерка Еда Гюнгьор....

Видео от инстасторито на Демет....реклама на срещата...
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video323016835_4562 … l_wall_-116464248

от последната нова снимка на Демет....
Маратонките са марка - Versace Chain Reaction 2 ($ 995).

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 14:11 от Zlatina3

# 537
Добър вечер момичета Hug Hug Flowers Bouquet

Два дена хайманосвам по задачи и сега седнах да погледна какво става около "МГ"
от Злати Hug и Нина Цветкова 605333 Hug научих за новостите около Деметка, Благодаря им Flowers Rose
А утре ще разгледам какво ново има за Джан и колегите му от "МГ"
Какво да се прави..чакам го с голям интерес.. Simple Smile

Както изглежда, зад камерата на "МГ" отново ще е Tarik Erkan.
Може би тези дни ще излезне официална новина.
Беше на "Ранобудна птичка" и "Пълнолуние"
Стори от Тарък Еркан днес
„Предстои следващият проект“

Аслъ Парлак:
Най- интересното от интервюто:

"Тъй като върша тази работа със страст, често започвам с производството на дрехи и аксесоари, специфични за характера на героите и продължавам по пътя с цел да върша най-различната и оригинална работа всеки път.
Креативността, интензивният темп на работа и бързото вземане на решения са много критични понятия ...
Във всеки проект изживявам тези чувства толкова интензивно и обичам да си върша работата, така че не ми е трудно да съм вкъщи, за да мога да върша работата си в наши дни.

Имам изненада за вас.
Не съм бездействала вкъщи.
Подготвям специални облекла за "Господин Грешен".
Отново ще видите различни и изненадващи костюми.
Останете с любов и стил, ще се видим следващата седмица."

Тук е цялото интервю https://www.dizidoktoru.com/kiyafet-karaktere-hizmet-ediyor-makale,179.html

Стори от Йозге днес

===========================================================================================

на живо в Инстаграм  гост в turkiye_mtd

Нейната прекрасна усмивка е полезна за душата .. Heart Nature Sunny
Тя свети като слънце.Нека винаги да остане толкова щастлива! Flowers Four Leaf Clover

по- интересни моменти от тази вечер:)
„Моята съвест е моята слабост“
„Когато донесеш доброта на другите, добротата се връща веднага при теб“

Преразказване и мнения от фенове:
Демет е споменала за мечтите, които е пожелала да постигне, спасявайки животни и помагайки на деца в нужда....

Когато я попитаха за някои хобита, които е научила по време на тази пандемия.
Тя се разсмя напълно и каза как е подобрила уменията си, да размества в къщата. Как сега почиства и разчиства цялата къща и се чувстваше горда горда от това.

На въпроса защо Санем е толкова обичан герой, „Това има много компоненти. Не бих могла да го направя сама и никой друг не може да се справи сам. “

Демет наистина е човек, лишен от его (без да се обижда или сравнява), когато става въпрос за работа, тя говори в множествено число, за животни, деца, детството, семейството си, как оценява майка си, приятелите си ...
----------------------------------------------------------------------------
Било е много забавно и интересно. Simple Smile
Злати утре сутрин с кафето, може би ще ни изненада с повече инфо : )))

Приятна вечер и спокойна нощ Hug

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 01:07 от grozdence74

# 538
Добро утро! Hug Flowers Hibiscus

Грозденце Hug,благодаря за инфото и новите снимки! Flowers Bouquet Снощи видях първата част от поста ти и се зачудих,че няма за Демет от прекия ефир с Еда Гюнгьор! Wink Явно по-късно е излязло всичко и си го добавила,сега го изчетох! Smile

Аз ще допълня още снимки и колажи с Демет....Wink

цялото видео от разговора....намерих го само в Контакта...
Эфир с Демет и Эдой
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

и превод на руски ез.,...доста е дълго за това в скрит текст....не съм го чела още....
Скрит текст:
🤩Видео эфира с Демет🦋 и модельером Эдой Гунгор🦋🧿💙🤩🤩💫

В начале эфира они мило болтали о том, как проводят время на карантине.
Эда рассказала Демет, как ее всех любят и ценят, что с момента объявления о прямом эфире утром ее директ собирался взорваться от всех сообщений, которые она получила. Она несколько раз заряжала свой телефон.

Демет: "я в порядке, в доме, как и все. У меня есть маленький котенок, я кормлю его. Прошлой ночью он впервые открыл глаза. Он такой милый. Надеюсь ничего плохого не случится, и я буду кормить, позабочусь о нем."

Демет: «Этот период был очень тяжелым для меня и для всего мира, и он все еще продолжается, мы все еще должны быть осторожны, мы должны оставаться дома и распространять эти сообщения. Но иметь Руткая и тебя со мной в первые дни пандемия, была очень полезна для меня. Потому, что у моей мамы есть возрастные ограничения, и она живет далеко, поэтому я не могу ее видеть, но я не осталась одна, но провела время на карантине с такими людьми, как ты и Руткай. Для всех зрителей, Эда удивительно жарит на мангале (3 рыбы), мы мечтали о красивых мечтах здесь, и смотрели красивые фильмы".

Демет: «Я снялась в romcom, я сыграла в драме, я тоже могла бы делать фильмы ужасов, каждый из них - опыт сам по себе»
Эда сказала, что она на самом деле не любит фильмы ужасов, но Демет заставила ее смотреть, и Демет действительно как эксперт по ужасам, она смотрела каждый фильм.

Эда: о твоей танцевальной карьере много говорят, но многое неизвестно. Как началась эта глава?
Демет: «Я начала танцевать, когда мне было около 16 лет, но я человек, который танцевал с самого детства, так как со стороны моей матери были фракийцы болгарского происхождения, и у нас были такие яркие свадебные церемонии, когда люди расстилали ковры по улицам."
"Я была такой маленькой, так как в те дни я уже двигалась и любила танцевать, тогда моя сестра занималась танцами. На самом деле это не легкая вещь. Мне было интересно танцевать, и, как вы знаете, мне приходилось работать, поэтому я откусила бутерброд с реальностью немного раньше."
"Это был долгий этап, он длился около 4-5 лет без перерыва, все прошло хорошо, затем я хотел сделать что-то еще, актерское мастерство - это то, чем я хотела заниматься с детства, когда смотрела телешоу, говорила: "Интересно, как бы я поступила так, этот мир так прекрасен".
"Я мало что знала о том, что за этим стоит. Затем я проходила обучение в течение 2 лет, затем я проходил прослушивание, и мне больше всего повезло, что мое первое прослушивание было для моего первого сериала. Это так хорошо совпало потому, что я была молода и они искали именно такого персонажа."

Эда спросила Демет, занималась бы она танцами или актерским мастерством, или и тем, и другим, если у танцев была бы широкая перспектива, как в Америке, потому что в Турции она не получает должной оценки, и Демо сказала, что она хотела бы, чтобы танцы считались настоящей профессией. И она хотела бы, чтобы танцовщицы получали хорошую зарплату и имели много возможностей, и, возможно, если бы танцы в Турции были такими же, как в других странах, она бы больше работала в этом направлении, но в то же время она все еще хотела бы играть, потому что актерское мастерство очень важно для нее.

Демет: Первое прослушивание, на которое она подала заявку, было для ее первого сериала, с которой она начала свою карьеру, - "Sana bir Sır Vereceğim". Первое прослушивание стало первой ролью. Вот почему SBSV очень особенный и дорогой ее сердцу, так как вся ее карьера началась именно с него.

Вопрос Эды о сериале РП
Демет: когда она читала сценарий, она чувствовала, что Санем рядом с ней, похожа на нее, как персонаж был дорог ей. Как она была спонтанной девушкой. Также она сказала, что проект не увенчался бы успехом только с одним человеком, и многие факторы привели его к успеху: актеры, режиссеры, команда.

Вопрос Эды о сериале DEK и как она перешла из ром-ком в драму.
Демет сказала, что когда РП закончилась, у нее было много новых проектов и сценариев для чтения. Что сделало DEK особенным то, что во время чтения он искрился в ее глазах, это заставляло ее заинтересоваться им.
Говоря о DEK, она упомянула тему матери. Дем спросила Эду, кто не сделает все для своей мамы, чтобы видеть ее счастливой, видеть ее в покое и она гордилась ею.

Эда спросила Демет о ее стиле и прочем, спросила почему она носит простую белую футболку.
Демет сказала, что просто открыла свой шкаф и просмотрела свою одежду. Каждый кусочек, который она выбирала, казался ей слишком большим для простого прямого эфира insta. Она искала и искала и наконец решила пойти с этой простой футболкой.
Эда спросила ее, любишь ли она носить модные вещи или простые повседневные вещи, которые делают ее удобной.
Демет сказала, что, она любит простые и простые вещи, чтобы чувствовать себя комфортно. Она сказала, что ей нравится быть в ее естественности, потому что она сидит посреди дома, в салоне, спонтанно болтает в прямом эфире, надевая что-то повседневное и удобное.
Что касается советов по стайлингу и того, как она одевается, она сказала, что, конечно, есть Руткай и, конечно, ты (Эда) для этого. Она сказала, что она также принимает мнения близких ей людей.

Демет сказала, что не принимает и не ненавидит иметь долги перед кем-либо, скорее, если это было материально или морально.
Если кто-то дает мне стакан воды, я должна дать 4 стакана воды, что она не может ничего не вернуть и оставить себе долг, независимо от того, что это было. Она сказала, что не может сказать нет людям, которых любит, независимо от того, что они просят. Конечно, это не может быть применено ко всем людям.
Демет: "Если ты мне показала свою любовь, то мне нужно тебя сильно обнять, не могу пустой отпустить."

видеото за РП в Италия...в ЮТуб

https://youtu.be/IaCbbvVEekA

Приятна неделя на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 539
  • España (Плевен)
Здравейте!
Благодаря за кафето, Злати! 💓
Да се впиша тази седмица.. 😁
Не, че има какво да ви информирам.. не разбирам турски, нито руски и затова влизам в групата и преглеждам, какво сте пуснали. Едно голямо Благодарско от мен.
Чакам с интерес и желание проекта на Джан.  

В Ютуб излизат клипчета от моментите на Джан и Санем и един от любимите за тази седмица е този:

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 18:29 от К А Т И

Общи условия

Активация на акаунт