Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 5 044
  • 142
  •   1
Отговори
  • при късмета

Архив: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 1011, 12, 13,14 15, 16,17,18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,
31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89

# 1
Само хубави новини да има в темата!
 Славче, кажи нещо, стегнахте ли сватбата,децата как са?
  Плами тя се губи, сигурно е заета с внучето.

# 2
Благодаря Мако!
Добър да е денят ви!

Има един мнооого стар лаф - виното било младо... ама ще го пием де, няма да чакаме да умре Joy

# 3
Цоп в новата тема!

Ма ко - Flowers Rose

# 4
  • гр.Варна
Само хубави новини да има в темата!
 Славче, кажи нещо, стегнахте ли сватбата,децата как са?
  Плами тя се губи, сигурно е заета с внучето.
Аааа не бе ,тука съм,на работа.Внучето си се гледа с мама и тати , аз събота и неделя ходя да  я видя и помачкам. Расте много бързо и става все по интересна.
Сина и той си е тук във ваканция от уни и работи , чак пушек се вдига.
с две думи -нищо итнересно при мен.

# 5
Ма Ко, благодаря за темата.
Марулетка, щерката ще се пренесе с гаджето си. А той не е студент.

# 6
Ма Ко, благодаря за темата.
Марулетка, щерката ще се пренесе с гаджето си. А той не е студент.
    Ааааа, супер!Моите така заминаха преди време -тя да учи, той с нея,да работи.  Лично аз бях много спокойна, двамата, две двойки приятели и те заедно живееха, далеч от студентски град.

# 7
  • София/Севлиево
Хоп и аз тук.Дребен вече е по-добре с пневмонията,но имахме екшън преживяване в четвъртък вечерта и два дни аз не мога да спя:Кара колело без педали,бяхме си в Плевен да видя баба и се разходихме до зоопарка,там има малко баирче и един шадраван.Засили се с колелото,не успя да спре и прелетя в шадравана, който беше празен.С ММ не успяхме да видим къде се удари, Росен посочи главата,но никъде нямаше следи от удар,само малко ужулено по крачетата.Слава Богу че всичко е наред,но все сънувам кошмари тези две нощи.Чудя се дали да не му направим курбан, защото не му е първото сериозно падане (пак с ММ е паднал от една висока над 1,50 пързалка по дупе)...А в денят преди да идем на Плевен се беше измъкнал на улицата сам да си играе(аз го оставих на баща му,ММ мислел че е с мен,по сходен начин 2010 изгубихме Слави в мола на Цариградско)-цяло чудо,че не е решил да иде на шосето,а го намерих да рови с една пръчка в оградата (комшията го е видял и бил тръгнал да го прибере, когато излязох и аз)...

# 8
Ели, жив и здрав да ви е.

# 9
Добро утро!
Пожелавам ви една спокойна седмица!

# 10
Добро утро! Джейми, благодаря за кафето.
Как сте, момичета? Някои има ли новини от Вио, Фло?

# 11
Добро утро! Последна работна седмица ми е преди отпуската.Допивам кафето и отлитам.

# 12
  • София
Добро утро!
Джейми ме е изпреварила с кафето, но ако някой има нужда от второ, моля:

Вио и Фло ги гледам във фейсбук, жалко, че не пишат вече тук, но пък всеки сам си преценя, както се казва 😉

Мими днес е поканена с двете момчета , с които бяха в Америка, на среща в посолството. Ще разказват за преживяванията си там, за програмата.

Мария,дано си намерят хубава квартира! Щерката вълнува ли се?
Предполагам, че  имате близки в София, но въпреки това да знаеш, че  съм на линия от септември, ако нещо се наложи.

Ели, радвам се, че вече сте добре. Деца са,случват се такива работи.
Хубава седмица,девойки!

# 13
  • при късмета
Добро утро!
Добре, че има кафе, че мен ако чакате. Снощи ходихме на Бонсови поляни да гледаме звездопада с приятели, легнах към 3. На вилата се вижда много по-добре, от всяко място тук.
Мария, с информация за квартира не мога да помогна, но и аз съм тук, ако има нужда от нещо друго. Дано добре се устроят. Пък ще вземем и да се запознаем лично, като идвате при щерката
Ние подхванахме плочките, бавно върви и се изнервям. Ама с тях по принцип си е така и гледам да не пришпорвам мъжо, че и без това не обича тази дейност. Сложих цееееели 2 плочки сама Joy Като започнем да се спъваме, да има виновен Joy
Хубава седмица, прекрасни Hug

# 14
И аз се присламчвам към кафето.
Хубав ден ви желая!
Довечера съм на скенер, но с доктора ще се видя на 3-ти, та тогава чак ще разбера какво-що.
Аз очаквам всичко да ми е наред Joy и даже да са ми поникнали нови кости JoyJoyJoy
Ей сега прочетох:
толкова много мъже без топки, а пък аз се притеснявам, че нямам цици....
Те това ми оправи деня /може и да е черен хумор, ама ми повдигна самочувствието/ JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт