Домакини 84/ Уютни и весели празници

 • 36 552
 • 728
 •   1
Отговори
 • при късмета
 • Мнения: 24 198


Архив: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,
11, 12, 13,14 15, 16,17,18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,
31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83

# 1
 • в сърцата на децата <3
 • Мнения: 4 033
Добрютро, лейдис!
Ай едно кайве от мене днес 😁

# 2
 • София/Севлиево
 • Мнения: 11 235
Добро утро и спорна нова седмица на всички.
Палчетата за Валето не съм ги пускала от онзи ден,когато търсеха билет за един концерт...Много добре знам как се взема кръв на човек,който го е страх.Да не казвам колко пъти съм изглеждала пред припадане,особено когато се е налагало да водя Слави на него да вземат.Той уж го е страх,но винаги гледа точно какво се случва, аз не мога-видя ли игла и добивам един вид-все едно всеки момент ще припадна(това са ми го казвали лаборантките,пък преди раждането едната акушерка ми показа какво е то абокат и как точно се слага, че аз много ги мразя тези нещица).

# 3
 • София
 • Мнения: 9 927
Готово. Взехме кръв, даже и повечето резултати излязоха, идеални са.
Не искате да знаете как и взехме кръв... Само ще напиша, че аз, Ангел и ЛаборантКата, както и детето, сме със синини. Как не и счупихме някоя кост, не знам. Наложе се Ангел да седне върху нея, тоест без да се отпуска върху и, но просто с двата крака да е острани на тялото и. Това вкъщи, на нейното легло, с медицинско лице, което е майка на едно от децата в училището и, познават се идеално и много се харесват взаимно.
То не може да се опише с думи.
Благодаря ви

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 14:02 от Валенцето

# 4
 • при късмета
 • Мнения: 24 198
Ангелче, мерси за кафето
Вале, да се успокои бързо Бубка и лека да мине при зъболекаря. Браво за резултатите, но не съм се и съмнявала
Калинче, чакам добри новини и за твоите резултати, нали днес те викаше лекаря?
Ходих до майка за пореден път да поливам цветя и се намръзнах. Направих си още едно кафе и подхващам къщата.
За сряда пак имам покана за кафе за който може и иска, 16ч. ще съм в началото на Дондуков и имам време до 18ч.

# 5
 • Мнения: 9 508
Еми аз искам , ама не мога , за съжаление!
   Оф, Валкаааа, важното е ,че сте взели кръв.
  Бубето е такова слънце!!!! 
   Моята внчка днес е отказала да яде млякото си и изяла на майка си обяда- фусили с кайма и сос болонезе. Казах на щерката сега тя да изпие млякото и да миряса.
  Мако , аз докато видя, че ме подканяш да пиша , и ме изпревариха.
   Синът и племнникът си купиха билети за Рим- 25-27.01. Моят страда, че имам РД на 27 , нямало да се прибере. Казвам му - маме, за мен ще е подарък това,че имаш възможност да пътуваш , искам да видиш свят. Обеща и мен да заведе ,някога.

# 6
 • Германия
 • Мнения: 1 026
Я да се разпиша, че пак ще ви изгубя.

Някой ме пита дали плета още, не само плета ами съм като машина, само когато спя тогава не плета. То и затова изоставих форума.

Вале, радвам се, че вземането на кръв е приключило. Не си представям какво ви е. Но се радвам много че сте намерили билетите.

Лейди, моля те много дай ми една доза Шоколад, не съм му се наслаждавала отдавна.
За немските магистрали, какво да ти кажа, попадала съм само 2 пъти в задръствания, но след години задръствания в пиковите часове в София не ми се видяха никак страшни. Знам че аз не съм попадала на качествено задръстване защото съм гледала по тв, а и са ми разказвали. Но пък иначе е кеф да караш по тях когато не хванеш голямото преселение на народите.

Марулетка, много обичам да те чета като разказваш за малката. С такава топлина и любов говориш за нея Heart

# 7
 • при късмета
 • Мнения: 24 198
Добро утро!

# 8
 • Мнения: 11 677
Добро утро!
Вчера си беше приключение ходенето до мед. център с този крак, но мина.... Стискайте палци да не се обаждат, че нали знаете, като не ми се обадят - всичко е ок.
Вале Kissing Heart
БаЯ разликата м/у тукашните магистрали и немските е в натовареноста -тук няма транзитно преминаващи автобуси, камиони, коли. Ако в Германия е само местно движение ще е различно.
Днес основно ще почивам...
Лек ден!

# 9
 • Мнения: 9 508
Лейди, а те откъде минават? Тия транзитните?
   Драстеееее! Много обичам да ви чета за чужбината, като говорите. А пък снимки как обичам.......Аз не мога да си позволя да пътувам и поглъщам всичко.Имам една мечта да посетя Будапеща и Хърватска.За Будапеща ще си я сбъдна, сигурно другата есен.Така съм си поставила в листата на желанията.Хърватска после.
   Била съм във Венеция, Лион, Бордо и Париж, Одеса, Кишинев, и в Пирот и Зайчар.Ама отдавна.
   Я кажете, че се занимавам с  проучване на един имот, означава ли,че като е в регулация има вода до него,или едното няма общо с другото?
   Става въпрос за едно местенце , което сестра ми искат да купят.Граничи с нашия двор, на времето е било на ММ на прадядото. И нали знаете тогава,кой гледа старците, получава къщата и двора.А това е била бабата на ММ.В един момент обаче сестрите й решават, че ще я съдят за дял от къщата.Само че съдът присъжда на тях по една половина от горния двор, а къщата с 800кв метра двор  си остава за баба Милка, сега е собственост на ММ.
   Наследникът на едната половина е мъж, който го получи срещу доглеждане на единия братовчед,който няма деца.И е предложил мястото на ММ, само че той отказа. Сестра ми и зет ми проявиха интерес, идеята е да си сложат една сглобяема къща и да сме си съседи.За уикендите. Та интересува ме,като е в регулация, как стои въпросът с водата.Ток има,щото стълба е точно отпред.Това е най-крайна улица,нагоре са поляни , а и само ние нямам излаз на нея. На другите съседи дворовете са от едната до другата улица и не знаят минава ли вода нагоре.
    А следобед ще ходя на доктор за моите колена, че вечер много болят.Офффф, никак не ми се занимава с доктори, ама няма начин.

# 10
 • при късмета
 • Мнения: 24 198
марулета, имот като е в регулация, означава, че до него е изградена инфраструктура и може да се строи законно. Ако си направиш къща в имот, който се води нива примерно, няма да ти го узаконят. И да, ток трябва да има. С водата обаче е различно. Първо, зависи какви са водоизточниците в района. В нашето село например всички са на бунари, но имотите са си в регулация. Сега на вилата има водопровод, но ВиК няма нищо общо с него, изградили са си го и си го поддържат хората. То поддържането се състои в това да се изчисти веднъж годишно, на пролет, че понякога се задръства. Та, ако на улицата има водопровод, щом имота е в регулация, означава, че има възможност водата да се вкара в имота, т.е. инфраструктурата включва и водопровод, ако е наличен за района, но до имота. В него си го вкарва собственика

# 11
 • Мнения: 9 508
Данке! Имаме си вода и канализация, според ММ и покрай парцела минава тръба.
   Много ми се ще да се случат нещата и със сестричката на стари години да сме си близичко. Ще си пием кавенце на верандата, ще си гледаме внуците, ще си хойкаме по екскурзийки .....идилия.

# 12
 • Мнения: 11 677
Марулета - транзит е както турските камиони преминават през България отивайки в други държави. Тук на острова транзит няма 😊

# 13
 • при късмета
 • Мнения: 24 198
Добро утро!

Калинче, пожелавам ти мнооого дълго време да не ти се обаждат
марулета, дано ви се случат нещата
Много ме боли главата, новата киста зад ухото се спука, не знам даже дали е киста, изтече огромно количество. Но не спадна, пак е топче. Старата и тя започва повече да се усеща, не знам дали си внушавам. Да идва другиден и да ми се маха от главата, че ми омръзна. Само мигрената да ме пусне малко. Оф, наоплаквах се

# 14
 • Мнения: 11 677
Добро утро!
Мако стискам палци Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт