Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 249
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Ехаааа, Лейди , на хубав ден  страхотна новина! Успешен старт на момчето ти , да има много изкачени върхове!!! Зарадвах се много!

# 46
Честит студент и на теб, Калинка! Поздрави на Кратун! Hug

# 47
  • при късмета
Калинче, браво на Дългун! Да му е леко и удовлетворяващо! Далеч ли е от вас?

# 48
  • София
Ей, чудна новина, браво на детето!

Честито на всички Марии,здрави да сте!

Моята се прибра днес на село.

# 49
Браво, Лейди! Честито!
Вале, що изкушаваш?

# 50
Скрит текст:
Калинче, браво на Дългун! Да му е леко и удовлетворяващо!
Далеч ли е от вас?

На 2 часа път с влак, ама иска в къщи да живее JoyJoyJoy
Ще го видим колко ще издържи.

# 51
  • гр.Варна
Честит студент Лейди. Да му върви леко и успешно учението.
Жара идва от Жарава, Жар. На баба си Пламена, ама по така:joy: интернационално и интересно.

# 52
  • София/Севлиево
Честито,Лейди!
Плами,аз пък правя асоциация с героинята от Глина,но твоето обяснение ми харесва в пъти повече.

# 53
О, Плами, признавам си, мислех, че името е нещо свързано с родата на таткото. И някак екзотично страхотно. Пу- пу, много ми харесва.
Лейди, гледай да го изриташ от вас.

# 54
Ladybird_ честит студент!
Много интересно наистина, колко ще издържи да пътува.
плами76 много весела да е беба. Интересно обяснение и аз си мислех, че е свързано с другия род.

# 55
  • гр.Варна
Първата част от името и всъщност( Мария) е на майката на Хуан. Тя се казва Мария - Клаудия,и децата са решили малката да носи имената на двете баби. Ама Мария - Пламена не вървяло, въртяли разни производни на пламък, огън, и хоп жарава. После проверих и видях, че Жара се споменава в книгата Глина, точно както каза Ели. На галено и казваме Жари и ако съдим от сега по темперамента, жарава ще е....

# 56
Плами ,много хубаво са го измислили децата. На мен лично ми хареса името, което няма никакво значение, важно е те какво мислят. Но нека е огнена !
   Аз лично вярвам, че когато има идея зад името, не просто Лоренцо, Давид , Ая,щото е модерно, името носи заряд.
  Нашата Кати сутринта стои на пост пред банята и не дава никой да припари там, защото дедко й бил вътре. Като дупе и гащи са двамата, не диша без него. Баба е резервен вариант.

# 57
  • при късмета
Добро утро!

# 58
Мерси за кафето!

# 59
Добър да е денят ви!
Тръгвам за скан - стискайте палци да не се счупи Joy

Общи условия

Активация на акаунт