„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 130 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!

Снощи до късно сте писали и коментирали! Wink
Грозденце Hug,благодаря за новите преводи около Джан!
На всички включили се.....

Сутринта не открих нови неща,освен статията откъдето е превода!

https://www.gunlukmagazin.com/magazin/can-yaman-demet-benim-icin-cok-degerli/

Който иска може да види превода на руски ез.
Скрит текст:
Статья в газете💙
Джан Яман: Демет очень ценна для меня

Джан Яман был замечен в продюсерской компании, куда он отправился репетировать свою новую серию. Джан Яман, который был с продюсером GOLD Film Фаруком Тургутом, искренне ответил на поставленные перед ним вопросы. Сказав, что он счастлив снова сыграть со своей бывшей партнершей по сериалу "Полнолуние" Озге Гюрель, Яман сказал: «Мы уже играли вместе, она тот, с кем я договорился. Я очень рад играть с ней». Добавив, что он хорошо оценил карантинный период, Джан Яман сказал: «Я пытался превратить этот процесс в позитивный. Я играю на барабанах, тренируюсь, танцую танго».

Красивый актер, который якобы хочет помириться со своей партнершей в сериале "Ранняя пташка", а также его бывшей девушкой Демет Оздемир , сказал: «Такого ничего нет. Демет - друг, которого я очень люблю. Я давно не виделся, но она всегда очень ценна для меня. У нас нет обид, мы просто не разговариваем, но она мне нравится, уточнил он.

https://www.gunlukmagazin.com/magazin/can-yaman-demet..

И колажи с появилите се снимки....

За Демет ще очакваме новата фотосесия....

Приятен петък на всички!

ПП НиМуКа Hug,Ф.Тургут е продуцента на МГ и на Голд Филм/Gold  Film....

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 08:57 от Zlatina3

# 586
Здравейте!
Благодаря на всички, които предоставят новата информация около Джан и Демет!
Джан - както винаги е вълшебен като външност и много обран като поведение. Харесва ми, че говори с уважение за всеки (дори и за онова същество, което се опита да си направи реклама на негов гръб). Постоянно затвърждава мнението ми за него, а именно - изключително интелигентен, уравновесен и развиващ се човек.
Харесва ми вида му от РП, благодарение на който го открих, харесах и се пристрастих, но и с къса коса е чудесен. Много секси мъж, който знае стойността си. Определението на Grozdence74 е право в десетката.
Очакваме днес плакат, а предстоящите дни ще са интересни и вероятно с доста нова информация.
Хубав ден на всички и прекрасни почивни дни!

# 587
"Ходещ секс" си е 10/10 идеалното определение за мъж като Джан или конкретно за него. 🤫 Очаквам плакатите с нетърпение вече..

# 588
Здравейте на всички !
Не мислех да пиша ,иначе чета темата и ви се радвам.

Грозденцето ме провокира с нейната любов към Джан .

Гроздценце ,мила с такава любов и жар пишеш и говориш за Джан ,много ме кефиш Kissing Heart
И аз много си харесвам Джан и е толкова сладък с новата визия . Като мачо е .
Наистина не знам Йозгето  как ще издържи Sweat Smile
Четейки думите кокло се радва да работи пак с нея не се съмнявам че е искрен .
Пълнолуние направиха добро партньорство ,мммм така я целуна в една сцена свят да ти се завие . Не съм гледала сериала ,само клипчета и снимки.
Не знам в мистър грешен дали ще се отпуснат заради техния Сем ,който ги контролира . Аман !
Йозге е сладурана ,разбират се двамата ,нито един път не го нападна заради прословутото либидо ,напротив разбра какво иска да каже . Много му се нафърлиха тогава ,но Джан си взе поука и сега е по внимателен и може да не дава толкова често интервюта. Беше прав за енергията и химията .
Грозде ,ти си имаш и друг любимец освен Джан ,ти си знаеш кой и на мен също ми е такъв . Така че няма да скучаем и двамата започват проекти.
За Джан пишем и другаде така че ще се радвам да ни посетиш и драснеш някой ред .Hug

Ходещ секс съм го чувала за още няколко актьора ,като определение . Турските актьори се оказаха харизматични и талантливи.
Сега като го видях Джан с маска , ще трудно за всички в тази ситуация да се снима. Unamused
Повтарят Пълнолуние по диема фемили следобяд от 16 часа . Който има желание може да гледа сериала . Началните епизоди са . Онзи ден мернах как Назлъ му се ядосва на Ферит и лека полека почват да се харесват един друг.
Хубав ден на всички ,пазете се.

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 09:37 от femmi2

# 589
Кой е другият актьор, който харесвате, че ми стана интересно? Wink

# 590
Здравейте!

Започвам с новина около сериала на Демет и Ибрахим, 2 юни се очаква заснемане на още един епизод на техния сериал след което излизат в лятна почивка с идеята на есен с нови сили да продължат- инфото е от мамашите.

Джан излезе от зоната си на комфорт/изолация и темата се оживи.
РП не беше кой знае какво, но двойката Демет и Джан го направиха това, което постигна като успех.
Надявам се сериала да има гледаемост. Каста е добър...Поне човек има с какво да си оплакне окото в горещите летни вечери и дамаската и мъжката аудитория. И се надяам сценаристите  да не объркат нещата.
Да видим тандема Йозге/Джан дали ще бъде сравбяван с Демет/ Джан...
С една дума новини и фенски трепети те първа предстоят...
Фатма Топташ я харесах в една от сестрите в Стая 309, където игра заедно с Демет. Много е жива и емоцинална. А и май двете са добри приятелки в реала...И с Йозге са дружки, и какво се оказа всички са едно голямо семейство...

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 11:21 от Slawena

# 591
Ели ,ще оставя грозденце да отговори на въпроса Wink
Ще е в доста различна роля.

Доколкото разбрах една от сценаристките от РП ще пише мистър грешен и това не ми се нрави.
Ако не бяха флуидите между Джан и Демет птичката нямаше дори да я погледна.Аслъ Пърлак изгради невероятна визия на Джан Дивит.
Евалла на тази жена !
Да видим в новия проект как ще е.

# 592
Привет! Hug

Деа Hug Autumn magic*Hug Славена Hug

Феми Hug,знам че харесваш Чачо и Толгахан Сайъшман(а може да има и други)...и аз също! Wink  За Грозденце Hug ще си каже....

За ''ходещ секс'' и аз съм го чувала за други актьори и за това не взех отношения! Wink Но след като пиша в темата за него от самото начало няма как да не му се възхищавам на Джан! Hands Plus1

Видеото с Джан ....
CAN YAMAN YENİ DİZİSİ “BAY YANLIŞ”I ANLATMAYA DOYMADI

https://www.youtube.com/watch?v=OmKArrgs_eA&feature=emb_logo

==================================

Допълвам статия от днес....
https://www.medyatava.com/haber/can-yamandan-ozge-gurel-aciklamasi_208381

колажа е от статията...

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 11:39 от Zlatina3

# 593
Злати ,забравих да те гушна и с теб се знем също Hug
Така е позна Blush

Какво стана с идеята на Фарук Тургут за някакъв екшън с Джан сещате ли се ?
След скандала около Джан го отмени ,да не го е заменил с мистър грешен .
Нали романтична комедия ще се води?

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 12:40 от femmi2

# 594
Феми Hug,докато си писала аз се редактирах за да вмъкна една статия и допълних още един актьор за който знам! Wink  Не си ни посетила скоро в другата тема,където пиша и аз! Smile

Пуснали са друга кратка част с превод на руски ез.!Преводът на бълг.ез. е мой!

Как премина вашата служба? Добре мина, вече говорихме за това, всичко мина както трябва ... трябваше да си стоим вкъщи, сега вече  тихо,тихо заради сериала ще излизаме ... Ако е рекъл Бог, всичко ще се върне към нормалното.
Прочетохме сценария и пробвахме костюмите на новата поредица Bay Yalniş/МГ, около 4-5 часа са разговаряли и  обсъждали....

# 595
InnocentInnocentДжан Яман в Гедже

https://www.gecce.com/fotogaleri-can-yamandan-flas-demet-ozdemir-itirafi/1

Излизайки от офиса на Фарук Тургут в Етилер предния ден Джан Яман направи " изявление" относно карантината и Демет  и онази " новина" с чата на дамата търсеща своите пет минути слава:  Катпо цяло Джан оценява като добре прекаран карантиния период " Опитах се да превърна този период в ползотворен за мен. Учих се да свиря на барабани, тренирах, учих се да танцувам танго."  Според  Хабертюрк, е отговорил и за скрийшотовете, които в днешно време не е никак трудно са се манипулира " Всичко е лъжа. Няма новини през този период, така че винаги има такива абсурдни новини " . Относно " възобновяване" на връзката с Демет " Няма такова нещо. Демет  ми е приятелка, която много обичам. Не съм сме се  виждали от много време, но тя винаги ще е много важна за мен. Не общуваме, но аз я обичам.''

" ходещ секс" - няма да коментирам Smiling Imp

Innocent

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 12:52 от Slawena

# 596
Ааа, много ме зарадвахте с раздвижването на темата Heart

Видеото с Джан е много интересно, защото има нюанси, които в статията се губят. Например, реакцията му, като го питаха за Демет... някак се развълнува и започна по-енергично да си оправя маската. Иначе от написаното излизаше, че казва - "няма проблем между нас, само не си говорим", което отвсякъде си е оксиморон и леко ме зачуди.

Липсва и уточнението, че майка му от много време се занимава с танго, затова тя го е учила по време на карантината.

# 597
Много ми харесва когато темата е толкова активна, с голям интерес чета и проверявам дали сте писали. Джан с едно кратко интервю създаде истински фурор при нас. Ама и как няма. 🤭❤ Едва издържам до МГ, нямам търпение вече.
Също и за ДЕК, какво ли ни очаква.. измъчиха ни с тази карантина.

# 598
Дек не го гледам ,но ще следя Мистър грешен .
Сега са модерни  нет платформите ,дават свобода ,така че Джан го очакваме и там ,има да гони Чачо . GrinningРанини писа че се готви за Амазон .

# 599
Добър ден момичета

Злати Ели Феми Славена НиМуКа dea Autumn magic Florale
 двете Катета

Пу- пу- пу да не ви е уроки, как сте се разписали , много ви се радвам да знаете!!

Благодаря на всички за инфото и коментарите, с всичко съм съгласна, щом е относно хвалене на Джан Grinning, сядам на първия ред! Grinning
Няколко пъти подканях да се включат повече хора в темата, че ни е скучно на нас двете със Злати, да си направиме веселото, ама с този културен тон и само с новини не стана... : ))
Вечер съм свободна и за това съм по- активна, а и точно тогава ми идва музата за глупости, пък и колко ми трябва, две- три снимки на Джан да погледна и мога да го коментирам до безкрай : ))
 Ели, за "либидото" чети тук намерих ти Бг статия, пълна с глупости и преиначаване на думите му, то и за това стана скандал, от не точни преводи на 34567 езика и то на дума с 456 значения, криворазбрана ситуация..https://trud.bg/%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD-%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D0%B … %B5-%D1%81%D0%B0/

Феми в коя друга тема пишете за Джан? 
Ели питаш за другия ми любимец (Чачо е) но в темата за него не пиша, защото съм му сърдита Grinning
хванал се е с една кикимора.. дето изобщо не мога да я гледам..

Да си дойдем на думата за Джан Grinning  този "Ходещ магнит за женски очи и сърца" (по- културно определение, ден е, някое дете може да е седнало до майка си) Grinning днес едва ли ще излезне промо плаката, но някой скрит кадър може да се появи.
Още не съм гледала за новини, сега се прибирам и не мога да ви се нарадвам на писаниците
Сега ще си направя едно кафе и ще се поровя дали има вести от "МГ" Джан, Деметка и другите сладури от "МГ".

Вие продължавайте да коментирате, и още да заповядат!

Пускам ви "стръв" за размисъл и разговор, докато аз се ровя за клюки.. Заповядайте, коментирайте на воля Grinning

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 16:33 от grozdence74

Общи условия

Активация на акаунт