„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 131 352
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...
От сайта Dizilah....познайте актьорите като малки...Wink да започна.....
1.Арас Булут...2.Демет....3.Хазал Кая....

...
Да продължа 5.Джан Яман, ... 7.Чаатай Улусой, 8.Айбюке Пусат ...

Lilly Di Hug, благодаря за епизода!
На мен този сериал много ми харесва. Намирам, че е направен с някаква особена топлина. Heart Eyes

Нова от Демет -

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 12:28 от profi_1

# 436
Добро утро! HugHugHug

И на мен ми харесва ''Сърдечни работи''!Когато го даваха в Т-я не успях да го гледам,а четях хубави отзиви!Ето,че му дойде времето!

Новата снимка от Демет пусната от profi_1 Hug и черно-бяла...

Руткай е пуснал Дживан...заедно гледали сериали....Grinning

my strange addiction
Демет и танците, танците и Демет....
https://vk.com/tyrkesi_love?z=video-98061100_456242148%2Fbeaa1e7 … pl_wall_-98061100

Слънчева събота за всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 437
Добро съботно утро! Sparkling Heart
Злати, благодаря за хубавите снимки на нашите любимци и на Дживан разбира се, къде без него?! Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Cherry Blossom
Още не съм загледала Сърдечни работи, но съм си го запланувала в най-скоро време.
Желая на всички ви една здрава, спокойна, релаксираща и много, много усмихната и изпълнена с доброта събота!

# 438
Привет момичета Hug

Идвам с една новина Бомба, навсякъде в интернет се пише за това,
че нашата Демет и Керем Бурсин били влюбени. Simple Smile

Най- после Демет с Хубавец Sunglasses
Прекарвали си карантинните дни заедно..

Много красива двойка Heart Ако е истина ... Аз специално много ще им се радвам Simple Smile

Керем Бурсин използва чаша с буквата "D" на живо предаване, в което участва в социалните медии

освен тук https://www.internethaber.com/kerem-bursin-demet-ozdemir-aski-bo … erisi-2098177.htm се пише и на много други места,

В някакво предаване по Канал Д,  ги били обсъждали https://www.posta.com.tr/bomba-ask-iddiasi-kerem-bursin-ve-demet … otograf-2251567-2

Според новината;  Двойката Демет и Керем, които се срещаха в миналото, започнаха да се срещат по-често напоследък благодарение на общите си приятели.

Въпреки че от страните все още не са получени обяснения, беше казано, че Бурсин и Йоздемир са прекарали карантинния процес заедно.

От друга страна, буквата "D" в ръцете на Бурсин, който участва в предаване на живо от профила си в Instagram, засили любовните му претенции.

Керем Бурсин имаше четири годишна връзка със Серенай Саръкая, миналата година се разделиха.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 16:31 от grozdence74

# 439
Няма лошо Демет и Керем да са заедно, млади, красиви...Но, онзи ден я спрягаха пак с Джан Яман, днес с този, утре с не знам кой си. Очаквам опровержение от Демет, за потвърждение...скептична съм...Приятели, до доказване на противното. Информацията в гедже

https://www.gecce.com/haber-demet-ozdemir-ile-kerem-bursin-ask-mi-yasiyor
Тук пише, че Керем бей е потвърдил/съобщил в свое интервю миналата седмица- сега били в период на опознаване.
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/surpriz-ask-kerem-bu … kaptirdi-41503186

Да видим Rolling Eyes

Джан Яман, 40 дни карантина не стигат ли? Говори за себе си. По време на изолацията е бил активен в социалните мрежи и е решил да учи испански по усилено. Като му се отдават езици... Nerd

https://www.gecce.com/fotogaleri-40-gun-yetti-can-yaman-karantin … -bakin-ne-yapti/3

# 440
Грозденце, Славена, благодаря за споделенето около Демет! Но на мене лично, тези новини ми действат малко притеснително! Защото винаги, когато Демет снима нов филм, се появява и новото гадже, което по закон е партньорът и от този филм. Че имаше между нея и Джан история, имаше, че тази история приключи се разбра по поведението и на двамата след финала на РП и поведението им е такова, че там нещата са необратими, според мен някой се обиди на някого сериозно по неизвестна нам причина и този някой за мене е Демет. Та в този ред на мисли, когато започна да снима ДЕК, ми мина през главата-"ами сега, какво правим, Ибо е семеен, ако ще трябва да продължаваме традицията?", а то какво се оказа-имало изход от ситуацията, Керем е свободен, може би са приятели с Ибо след Великолепния тандем и ето на "те ти булка Спасов ден"!
Не ми се сърдете, не ме замеряйте с думи или каквото там ви попадне под ръка! Много, ама много харесвам Демет, с цялото си сърце искам да бъде много, много успешна в това, което прави и да бъде много, много щастлива в личния си живот. Ако между нея и Керем се създава връзка, нека тя да бъде много романтична, много топла и щастлива! Харесвам Керем, дано даде на Демет това, което тя не можа да получи от другите си връзки, но не искам и се моля да не е поредната и връзка за кратко време. Не защото в това има нещо лошо, и не заради това, какво ще кажат другите, а заради самата Демет, защото тя е много добър, много доверчив, много раздаващ себе си човек, а така малко по малко, неусетно ще "износи" душата и сърцето си, време и е вече да бъде с човек, който напълно да и импонира и удовлетвори нейните момичешки мечти. Демет го заслужава! Дали ще е Керем или някой друг, дано той е човекът, който я заслужава такава каквато е-за мене най-прекрасната!

# 441
За пореден път - истината е някъде там и едва ли ще стигне до нас...

Гледайки постоянното пристъствие на Руткай около Демет от началото на карантината, си мислех, че със сигурност в момента тя няма връзка, защото макар и Рутко да е на другия бряг, едва ли някой ще го търпи да е залепен за нея като гербова марка. Другият вариант е стилистът да го играе параван, но се съмнявам да полагат чак такива усилия за подобно нещо...

Комшитата много си падат по новините от блогърите, но всичко това за мен е в жанра "една жена каза", докато не се появят някакви по-сериозни индикации. За сега има само чаша с буквата "Д"... просто велико!

Оставам с впечатлението, че някои хора в Турция много искат да представят Демет като фатална мъжемелачка (и така да омаловажат професионалните ѝ качества), но в техните среди най-добре трябва да си знаят дали е такава. Самият факт, че Ибо се е съгласил да си партнира с нея, за мен говори, че който не тръгва с някакви намерения към Деметка, няма от какво да се притеснява, даже напротив всичките ѝ колеги досега са се изказвали много ласкаво за нея като човек.

Последно изречение - интерсът към личния ѝ живот придобива доста нездрав вид и смятам, че има голяма доза злонамереност.

# 442
  • Плевен / София
За пореден път - истината е някъде там и едва ли ще стигне до нас...

Гледайки постоянното пристъствие на Руткай около Демет от началото на карантината, си мислех, че със сигурност в момента тя няма връзка, защото макар и Рутко да е на другия бряг, едва ли някой ще го търпи да е залепен за нея като гербова марка. Другият вариант е стилистът да го играе параван, но се съмнявам да полагат чак такива усилия за подобно нещо...

Комшитата много си падат по новините от блогърите, но всичко това за мен е в жанра "една жена каза", докато не се появят някакви по-сериозни индикации. За сега има само чаша с буквата "Д"... просто велико!

Оставам с впечатлението, че някои хора в Турция много искат да представят Демет като фатална мъжемелачка (и така да омаловажат професионалните ѝ качества), но в техните среди най-добре трябва да си знаят дали е такава. Самият факт, че Ибо се е съгласил да си партнира с нея, за мен говори, че който не тръгва с някакви намерения към Деметка, няма от какво да се притеснява, даже напротив всичките ѝ колеги досега са се изказвали много ласкаво за нея като човек.

Последно изречение - интерсът към личния ѝ живот придобива доста нездрав вид и смятам, че има голяма доза злонамереност.

+1

# 443
Ами аз лично дори не ми прави впечатление дали е имала две три несполучливи връзки с партньора си в даден сериал. Ама да не забравям, че съседите явно не са толкова широкоскроени. Младо е момичето ще пробва докато намери точния човек.
Спекулации винаги ще има от журналята и аз смятам, че лоша реклама няма. Интересуват се от нея, което е супер, да продължава все така. Талантлива, красива и лъчезарна е Демет и ако този Керем  го е забелязал, нека са щастливи заедно. Хубава вечер на всички! Blush

# 444
Журналистката Бирсен, която пише първа за новости около сериалите, кастингите, актьорите,  е писала тази сутрин и тя за бомбата Grinning
А до сега само истини е писала.

Източник: Birsen Altuntaş - tv100
 https://www.tv100.com/son-dakika-yeni-ask-bombasi-kerem-bursin-i … i-mi-haber-493632

Ако тези двамата сладури, наистина са заедно, мисля, че няма дълго да се крият. Sunglasses

Ако пък е някаква новина, несъответстваща на истината, и журналята си пишат,
колкото да се намират на приказка, много им здраве, както писа някой по- горе, няма лоша реклама.

# 445
Никой не ме е карал да плача и да се смея така, както ти...

Скрит текст:
«Чтобы я ни делал(а) не получается как раньше..
Никто не заставляет плакать и смеяться меня так, как ты
Мы оба понимаем что пора заканчивать это все,
Но почему же тогда до сих пор мы плачем оба...»

За Демет и Джан нищо няма да бъде вече същото. И не защото е било възможно най-хубавото. А защото вече свърши. Те пътуват в различни орбити. За малко, колкото за един сериал, се срещнаха, помислихме, че няма да се разминат. Не познахме. Разминаха се. Все повече осъзнавам колко са различни. Като поведение, манталитет, като ценностна сиктема, като светоусещане...И все пак, искаше ми се тези двамата да бъдат...двамата. Имаше нещо, което ги правеше не просто добри артисти, те сякаш играеха любовта на живота си.

Знам ли, но нещо все не ми достига...в живота им след РП, в личният и в професионалният, който го има...

# 446
Добро утро! Hug Nature SunnyHug

Вчера се е появила новината за евентуална връзка на Демет и Керем Бюрсин!За мен по време на пандемия ми е малко нереално,тъй като отдавна всички са си у дома!Каквито и достоверни източници да се изтъкват!Да мине всичко и ще се разбере! Grinning Керем съм го гледала  в сериалите -''В очакване на слънцето'',''Сърцето на града'' и ''Великолепния тандем''!

Руткай с Олаф,вижда се и дома на Демет

снимки от вътре
Скрит текст:

Спокойна неделя на всички! Flowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Tulip

# 447
Добро утро! HugHugHug

НиМуКа Hug
Скрит текст:
Не пускай последователни постове! Wink

Като няма новини,няма и активност! Wink

Феновете на тези държави са извели в тренд Джан Яман с тяг #CanYamanTheGreatSoul/#ДжанЯманПрекраснаДуша

Желая ви хубав ден и спокойна седмица! Flowers TulipFlowers Four Leaf CloverFlowers Sunflower

# 448
Злати, извинявам се! Забравих, не съобразих!

# 449
Права си, Злати - новини йок Rolling Eyes

Нали от ДЕК щяха да правят второ инстаграм включване с фенски въпроси към Демет и Ибо... нещо ги позабравиха май? Вероятно си дават сметка, че скоро няма да се възобновят снимките и съответно няма смисъл от надъхване на публиката...

Иначе, за да не ни прашасват клавиатурите, от снимките, които вчера Рутко сподели от вила Вилекулата на Демет, се виждат 5 хамбургера. Сега да питаме Бирсен колко от тях са били за Керем Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт