„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 131 338
  • 735
  •   1
Отговори
# 450

Иначе, за да не ни прашасват клавиатурите, от снимките, които вчера Рутко сподели от вила Вилекулата на Демет, се виждат 5 хамбургера. Сега да питаме Бирсен колко от тях са били за Керем Smiling Imp

Кате, хайде да наддаваме! Аз съм за три за Керем и по един за Демет и Рутко! Smirk Laughing Satisfied

# 451
Здравейте момичета Hug
Има новини!!

Подготовката за поредицата „Мистър Грешен“, подготвена от Gold Film за FOX, е на път да приключи.
Още имена бяха добавени, в списъка на сериала с Джан Яман и Йозге Гюрел.

Актьорският състав на сериала, който се планира да започне да се снима в края на празника, се допълни от
Sarp Can Köroğlu, Serkay Tütüncü, Ece İrtem и Cemre Gümeli.
Аслъ и Бану Зенгин написаха сериала, първите 2 серий, от които, ще бъдат заснети в Бодрум и Гьочек.

Sarp Can Köroğlu

Serkay Tütüncü

Ece İrtem

Cemre Gümeli

Информацията от тук
https://www.tv100.com/can-yaman-ve-ozge-gurelin-basrollerinde-ol … mler-haber-493888
отново първа е Бирсен ( TV100.COM / Birsen Altuntaş )

Все млади и хубави актьори.
Но, двамата нови хубавци, плюс Джан,
ще направят филма много вълнуващ и приятен за окото.
Много добър каст, Браво!!!
Пожелавам им успех, още от сега Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 19:43 от grozdence74

# 452
Интересен каст. Мистър Грешен, май ще се очертае като нещо горещо в летните вечери. Освен този Сарп, като лице другите ми са непознати. Дамите и те хубавици, а да видим какво ще се получи.

# 453
Мари,  имаше по-преден пост, но не го намирам, където съфорумка разсъждава от гледна точка на това, че Джан е много отворен към света, към комуникация с фенове от различни държави, за разлика от Демет и това изглежда ги разминава. 
Това, както и това, което пишеш, че играят любовта на живота си - ами в РБ беше точно същото - Джан направи околосветско –или там около... пътешествие, а Санем посети няколко града в Турция....

Никой не ме е карал да плача и да се смея така, както ти...

Скрит текст:
«Чтобы я ни делал(а) не получается как раньше..
Никто не заставляет плакать и смеяться меня так, как ты
Мы оба понимаем что пора заканчивать это все,
Но почему же тогда до сих пор мы плачем оба...»

За Демет и Джан нищо няма да бъде вече същото. И не защото е било възможно най-хубавото. А защото вече свърши. Те пътуват в различни орбити. За малко, колкото за един сериал, се срещнаха, помислихме, че няма да се разминат. Не познахме. Разминаха се. Все повече осъзнавам колко са различни. Като поведение, манталитет, като ценностна сиктема, като светоусещане...И все пак, искаше ми се тези двамата да бъдат...двамата. Имаше нещо, което ги правеше не просто добри артисти, те сякаш играеха любовта на живота си.

Знам ли, но нещо все не ми достига...в живота им след РП, в личният и в професионалният, който го има...

# 454
Nature FireМистър Грешен, който се очаква да бъде един от най-гледаните сериали за това лято,
също ще привлече вниманието с красиви локации.
В съответствие с концепцията за лятото, сериалът, който ще ни покаже красиви гледки, ще стартира през юни.

Снимките ще бъдат преместени на снимачната площадка в Истанбул, след снимките в Бодрум и Гьочек.

Бодрум и Гьочек

снимки и инфо от тук
https://dizioyuncu.com/bay-yanlis-dizisi-nerede-cekiliyor-sahil- … mekanlari-neresi/

На нашия, май, пак ще му се наложи да се разсъблича Nature Fire Sunglasses
 (помня, имаше недоволни заради голотата му....)
Ама, какво да се прави, ще мълчим и ще гледаме Heart Eyes Nature Fire Nerd

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 01:46 от grozdence74

# 455
Снимките на морето винаги носят специална атмосфера, която за началото на летен сериал си е супер стратегия Revolving Hearts В Ягодите точно първите епизоди бяха най-хубави. А Джан с това тяло няма как да не го разсъбличат във всеки негов проект (то ще е грехота направо да се пилее такъв ресурс Kissing Face ). Обнадеждаващо е, че вече говорят с конкретика за начало на снимките, което трябва да е някъде след месец. Дано!

# 456
Здравейте момичета, Ранобудна птичка къде в Истамбул е снимана. Къде е квартала на Санем с пейките по крайбрежната, където пият чай вечер, както и по-модерната крайбрежна с хубавия булевард. Благодаря предварително.

# 457
Демет Йоздемир публикува снимка на кучето си в Инстаграм. Преди месеци, Еда Едже намери 5 кученца на път за снимачната площадка на Забранената ябълка. Демет си взе едно от тези кучета, тъй като има градинска къща.Това кученце порасна и Демет Йоздемир, днес сподели окончателната си версия. Снимката е със съобщението „Бебе“. Еда Едже подкрепи с емотикони сърца.

Порасналия Олаф, който се появи в живота на Демет на 7.12.2019

Ново от Ибрахим в Инстаграм (тази снимка съм я виждала и преди, няма как да я забравя)
Много е хубав подстриган първи номер, голям Мъжкар! Nature Fire Sunglasses

Редактирам си поста за Добро утро Coffee (последна съм от снощи),
с малко инфо за Новите от "Мистър Грешен"

1. Serkay Tütüncü - 'Човешката вина" "Любов на показ"
2. Sarp Can Köroğlu - "Огледален свят" "С Русия в сърцето" "Дъщерите на Гюнеш" "Любовта на живота ми" "Твоят мой живот" "Забранената ябълка" и др.
3. Ece İrtem - "Твоят мой живот" "Моят Живот" "Новата булка" "Права на престол Абдулхамид"
4. Cemre Gümeli - "Сладко отмъщение" "Богатство" "Не пускай ръката ми"

Има новина и за зетя Simple Smile
Скрит текст:
Според новината, е направен план, след празника Рамазан, да започне да се снима и другия летен сериал на MFYapım "Sen Çal Kapımı"
В главните роли:
Kerem Bürsin (Serkan) и Hande Erçel (Eda)

информацията от тук
https://televizyongazetesi.com/kerem-bursin-ve-hande-ercelin-diz … mujde-var/1213885
Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави. Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 07:11 от grozdence74

# 458
Добро утро! HugHugHug

Грозденце Hug,благодаря за инфото! Flowers Bouquet Тъкмо бях подготвила,новото което открих,но си ранобудна и си го пуснала вече! Wink

Сарпджан,Серкай и Едже съм ги гледала в изброените сериали!На Серкай му върви на летен сериал!Добре се справи в ''Любов на показ'' като приятел на ГГ!Дали и в новия ще е такъв?

И  Бирсен е писала....

от преди 1 година.....

ДЕК е на 6-то място по обсъждане!''Няма как Любов 101'' да не  е на 1-во!Аз го гледам,хареса ми!

Приятен и слънчев вторник!

# 459

На нашия, май, пак ще му се наложи да се разсъблича Nature Fire Sunglasses
 (помня, имаше недоволни заради голотата му....)
Ама, какво да се прави, ще мълчим и ще гледаме Heart Eyes Nature Fire Nerd

Тук Джан ми прилича на един неосъществен Христос... С тази дълга коса, с тази брада, голо, потно и напрегнато тяло, за да може да се види всеки мускул и фибра по него, с тези шорти тип боксер... Само позата е нетипична, но... нейсе...

Ибо пак има проблем с ръката явно... Нещо все  му изтръпва напоследък, явно ще трябва да търси специализирана помощ... Или по-скоро му липсват мощните мечешки прегръдки,  с които дарява своите  екранни партньорки.. И на нас ни липсват, Ибо...

Интригуващ каст.... Харизматични актьори... Дано екранният дует и сериалът успее да завладее аудиторията... С присъствие и ,разбира се, смислен сценарий...

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 09:28 от mury9

# 460
Здравейте прекрасни момичета!
Злати, Грозденце, Мури, Кате и всички останали, благодаря ви от сърце за снимките, информацията и всичко, което поствате за нашите любимци. И аз като Злати и повечето от вас съм гледала някои от актьорите, които ще участват в новия проект на Джан в различни филми. Каста е много добър, красиви, талантливи млади хора. Дано и сценарият се окаже добър, за да се насладим на Джан и компания.
Злати, гледам Любов 101и много харесвам актьорите-сладури в него, познати лица от други много добри филми,харесвам и замисъла на филма.
Днес моят внук навършва 3 годинки! За негово здраве, искам да ви почерпя макар и виртуално.

Прекрасен ден от мен прекрасни момичета!

# 461
Здравейте момичета Hug
Сигурна съм, че Аслъ Парлак, вече работи (с пот на челото) Nerd , над нов, неустоим и загадъчен образ.
Видяхме колко професионално се отнесе в РП.
И пак ще ги натвори еднии... свят да ни се завие, в летните горещини Grinning
От нея очаквам, изненада, промяна и оригиналност, така, че крайният резултат от процеса на работата й, да е, създаване на иновация, според характера на г-н Грешен.
Няма да и е много трудно, Джан е като виното - с годините става все по- привлекателен и желан Simple Smile Heart
Още по- невъзможно красив, горещ и въздействащ ще е в "Мистър Грешен"  Nature Fire Sunglasses .... така мисля Grinning Grinning

НиМуКа ТеЙоКе  Да ти е живо и здраво внучето, спокойно и щастливо да расте! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 11:48 от grozdence74

# 462
Привет! Hug

НиМуКа Hug,Честит рожден ден на внучето!  
Да расте здраво и умно дете!Да има щастливо детство и много да ви радва! BirthdayTadaGift
Благодаря за почерпката! Wine GlassTropical Drink

Скрит текст:

за баба...

Туит от Джан за успехите в изучаването на испански език
„Това е всичко! Току-що завърших нивата, които приложението ми предложи ...
 Сега, за да се подобря, се опитвам да направя колкото е възможно повече. Да видим "

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 14:47 от Zlatina3

# 463
Само на мен ли Джан с новата визия ми прилича на Рики Мартин? 

# 464
Злати, благодаря ти мила! Трогна ме дълбоко!
Грозденце, благодаря и на теб за хубавото пожелание!
Бъдете благословени момичета!

Общи условия

Активация на акаунт