Боледуване на децата ни - тема 66

• 79 489
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 915
  • shumen
Силве,то трябва да си много безхаберен,че да не забележиш.Детето ще приляга и ти няма да разбереш,че е болно.

# 916
Дани, че и се хилят и го разправяха като смешка на един детски рожден ден. То сигурно и с темп е било, а те го тикат да кара ски... Аз и на персонала се изумих. Как пък никой не го видя това дете, че не му е добре?!?
Вие в Трявна ли сте? Правите ли процедури?

# 917
  • shumen
Видяли са те много добре според мен,но са се направили на луди.
Ние сме в Трявна.Правим процедури и сме по разходки по цял ден след това.Края на Август,началото на Септември пак ще сме тук.

# 918
И аз мислих да ходим . Дали ще има ефект?

# 919
Toni1189, жива предна хрема си. Тече си отпред носа.

# 920
Toni1189, жива предна хрема си. Тече си отпред носа.

Аа, защото май си написала , че не тече вече отвън и помислих, че е спрял. Ох, тия сополии.. 🥴🤧🤧

# 921
  • shumen
Пийк,аз го водя от 5 годишен някъде и съм доволна.Правим процедури по 5 дни пролет и есен и има ефект.И аз съм с ужасен плексит и правя и на мен и също съм доволна.От тази година имат и солна стая.

# 922
Пийк,аз го водя от 5 годишен някъде и съм доволна.Правим процедури по 5 дни пролет и есен и има ефект.И аз съм с ужасен плексит и правя и на мен и също съм доволна.От тази година имат и солна стая.
В болницата ли спите или на квартира?

# 923
  • shumen
Пийк,спим на квартира.В болницата не сме,но се запознахме съ семейство,което се водят там,но спят на квартира.Миналата година пък имаше семейство,което спяха в болницата и бяха доволни.

# 924
Привет! Дъщеря ми е на ясла от ноември - като горе долу една седмица е на ясла и после 2 вкъщи. Последния път беше рекорд - 2 дни на ясла и текна сопола.... Незнам вече с какво да го стопирам. В чудо се виждам. Минахме през Аквасорс, хомепатиии и какво ли още не... Лошото че е последния път два дена след сопола тръгна и кашлица и наистина се чувствам вече в безизходица.
Ксилогел ми похвали приятелка и личната леркарка. Вие използвали ли сте ?

# 925
  • Германия
Ксилометазолинът отпушва носа, но не лекува хремата. Трябва да се внима с него и да не се дава повече от 3-4 дни и то само при нужда, тоест когато носът е запушен и пречи на детето да спи примерно.

# 926
Аз реших да направя още един консулт с трети УнГ. Вече съм склонна, ако доктора прецени, да се вади тази сливица на есен, когато ще е почти на 3. Знам, че има голям риск от рецидив и, че няма гаранция за боледуваният, НО ако поне детето ми ще спи добре и ще си диша през носа (нещо, което не ве е случвало от Декември), си заслужава.. всякаш. Това е мъка. Все чувах, че е много гадно третата сливица, обаче не предполагах, че е чак така… няма, той не се влияе от никакви капки и нищооо.

# 927
Тони, през зимата е най-тегаво. През лятото обикновено се успокояват нещата, може да се поприбере. Коя степен е увеличението?

# 928
  • shumen
Ние не е извадихме,но пък боледуванията намаляха.

# 929
Тони, през зимата е най-тегаво. През лятото обикновено се успокояват нещата, може да се поприбере. Коя степен е увеличението?

Унг, при който ходихме и чието лечение 6 месеца за жалост не даде резултат, беше казал Втора степен. Но си мисля, че сега е по-зле вече… Не мога, вече тотално се изтормозихме и детето, и ние. Той не е бил здрав от Ноември. А като се сетя, че преди тлва не е боледувал, не беше и с увеличена сливица… Оедиатъра ми каза, да нв очаквам чудеса лятото. Пак щял да си е зле.

Общи условия

Активация на акаунт