Боледуване на децата ни - тема 66

• 82 559
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Мими,аз и друг път съм казвала,че моя до 2 години не знаеше какво е АБ.Тръгна на ясла и се започна още на първата седмица.И там цял ден не го бяха забелязали,че не му е добре и е с Т.И винаги беше една седмица на градина,две вкъщи.Оправя го,пусна го и за седмица-макс.2 и пак болен.В първи клас сякаш го израстна или от воденето на Трявна и правенето на процедури всяка пролет и есен има ефект.

# 706
Тони, дава ли поне да му капваш капките? Аз секрет, да не казвам голяма дума, ама повече не мисля да изследвам....

Мен най-много ме притеснява, че живот и здраве, след 4-5 месеца ще сме с новородено вкъщи... Малката докато тръгна на ясла не знаеше какво е боледуване като изключим 2-3 вируса, които минаха за 2-3 дена. Ама чувам, че вторите деца яко боледуват. А при тях и всичко се развива бързо. От една страна, трябва да се пази малкото, че и ваксини се бият, от друга голямото си има нужда от социални контакти. Просто ми се струва адски сложно и явно ще е много тегав период. Ама да докараме до там...

# 707
И моето не беше боледувало до преди яслата. Само един вирус изкара на 1.6 и това беше. А бяхме цяло лято по плошадки, на почивки, детски кътове. Тръгна на 1.11 и се започна кошмара. Два аб изпи, два венозни, пет литра аб капки. Кошмар, пълен кошмар. И няма излизанв.
Иначе много трудно му слагам капки, много. Голяма борба е.

# 708
Мими, дано твоето е с добър имунитет. Моя е ходил на ясла... Няколко седмици. Хвана и пандемията и втората ми бременност и болести.. Абе, не знае какво е ясла общо взето.

# 709
Аз продължавам да лекувам вирусен сопол вече 8-ми ден. Пуснахме секрети на 5-тия ден, чисти, няма нищо този път. Ама пустата хрема, не спира и не спира. Намалихме и дърпане то след 6-тия ден, уж да не се произвеждат. Но то, пустото го тресе бебешки пубертет (на 2 и 9 месеца) и реве за щяло и не щяло. И сополите си текат..

# 710
Аз продължавам да лекувам вирусен сопол вече 8-ми ден. Пуснахме секрети на 5-тия ден, чисти, няма нищо този път. Ама пустата хрема, не спира и не спира. Намалихме и дърпане то след 6-тия ден, уж да не се произвеждат. Но то, пустото го тресе бебешки пубертет (на 2 и 9 месеца) и реве за щяло и не щяло. И сополите си текат..

Бистър ли е?

# 711
Toni1189, той винаги е бистър, прозрачен. Дори и с бактерии е бил такъв. Затова винаги като се проточи пускам секрети. Но, да, чист е, този път.

# 712
И аз в този омагьосан кръг на 2.6 г бебешки пубертет рев за всичко хвърляне по тротоари и където намери тръшкане викане ужас съответно сопол при всеки рев сега му избива втори кътник провокатор на секрет от носа ...10 дни в къщи връщане в яслата 2 дни ходи пак разболяване още 10 дни в къщи сега ходи 4 дни и пак сопол ,хрема и накашля не е спал тази нощ от хремата вече незнам изкупих аптеката ...отвиква да ходи на ясла и вече имам проблем с това отделно че там е адски топло всеки ден го взимам с пламнали бузи от бебе не обича мн топло госпожата казва че заради това често му мерят темперетурата но детето просто му е топло ..иначе е енергичен и от сутринта не спира да вилнее

# 713
Toni1189, той винаги е бистър, прозрачен. Дори и с бактерии е бил такъв. Затова винаги като се проточи пускам секрети. Но, да, чист е, този път.

Пробвай ако искаш Алиум цепа 9 ch.  Той е за водна, бистра хрема “като чешма”.

# 714
За второто - при нас първото беше по-болнаво. Първото боледувате на малкото беше на 14 месеца, заведохме го на море с няколко приятелски семейства и всички деца пипнаха коксаки. Голямото ходеше на училище, даже имаха коклюш в класа, после дете с менингит и дете с морбили. Бях откачила, че ще пренесе нещо, а бебето е без ваксини, но всичко беше наред.

# 715
При бистър секрет не бих капала аб капки
Така е с яслите ...

# 716
Благодаря Пийк 😇🌷
Аз като се сетя какво беше миналата  година дано има стабилен или някакъв имунитет😇
Направо си ги писах в тетрадка кога е болна и какво съм давала....
Уж я пазих като някой се изкашля навън палим на другаде ....Нз може би наистина от баща й .....
Е ще  видим какъв имунитет има.🍀

Особено миналия март,април ,май три месеца подред никога няма да забравя....
Март т.,април т.+обрив
Май сополи и кашица
После и след малко пауза...пак т.на село
После ковид с нас ....
После октомври всичко каквото се сетите,т кашлица,сополи...беше парцал очите й сълзяха.
(+Бактерия в носа,херпангина)🤯🤯🤯
Направо си викам какво става някои изобщо не боледуват моето се спука....Нямах настроение за нищо ....😭

# 717
От октомври е на ясла всеки месец лепва нещо обаче от февруари през седмица аб пи и оттогава няма оттърване ,братовчед му от 4 месеца не е боледувал на една и съща възраст са..

# 718
Така е с яслите ...
аз капя само, с доказана микробиология за бактерия. В случая, няма бактерия, така че займ слагаме, 14 дни е изписан. Виброцила и грип стоп не действат, все пак детето си боледува редовно. Чудя се за адреналинови те капки с гентамицин, но пък, не кашля, дори като легне. Т. Е. На нея не й пречат.

# 719
Така е с яслите ...
аз капя само, с доказана микробиология за бактерия. В случая, няма бактерия, така че займ слагаме, 14 дни е изписан. Виброцила и грип стоп не действат, все пак детето си боледува редовно. Чудя се за адреналинови те капки с гентамицин, но пък, не кашля, дори като легне. Т. Е. На нея не й пречат.

Спрей еуфорбиум е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт