💄Новите ни козметични похождения - 88

• 89 690
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Малко неща и от мен Blush

Номер 20 си взех.

# 151
Веси, откъде взе Омиа, търся онлайн от много време и все не намирам... много харесвам серията с арган!
За да не е спам, като някои неща са от размени с мили съфорумки💐:

# 152
  • София

взех го да облагородявам матовите ми сухи червила и да променям визия.Smiley
Би ли дала отзив за този гланц?
Блясък? Частични?
Перлен?
Изглежда много добре! ☺️
Гланцът е със седефен блясък. Става за самостоятелно носене, както и като топ върху течно матово червило! Много добро попадение!

# 153
  • София
Lollaa, от чужбина е. Да, много е добра тази серия. Ако има тук това арганово олио, пробвай го, чудно е.

# 154
  • София
Купих защото са намалени доста в сайта на Дъглас и ме привлякоха опаковките Heart Eyes

# 155

За тая цена не знам доколко ще действат...

# 156
  • Бургас
Намалени са в Лили на 3,99.
В цвят 102 Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 15:24 от elichka4

# 157
Купих защото са намалени доста в сайта на Дъглас и ме привлякоха опаковките Heart Eyes
~Étoile~, моля да споделиш мнение за базата в темата за спиралите, когато я пробваш. И аз и се позамислих, но четката ми се стори редичка и още не съм я взела.

# 158
От последния месец:
Скрит текст:

# 159
# 160
Не се сдържах и:

Свършват като топъл хляб в Лили. В интерес на истината, не ми хареса за разлика от Неоновата земя, но май си подбрах кофти цветове. Утре ще й дам още шансове.
Уау! Извинявам се, но за първи път виждам палитрата... Марка, цена? В Лили ли я има?

# 161
Не се сдържах и:

Свършват като топъл хляб в Лили. В интерес на истината, не ми хареса за разлика от Неоновата земя, но май си подбрах кофти цветове. Утре ще й дам още шансове.
Уау! Извинявам се, но за първи път виждам палитрата... Марка, цена? В Лили ли я има?
Catrice Next Gen Nudes. 19.99 в Лили и ДМ. Малко трудно се блендват тъмните матови, обаче.

# 162
# 163
От ДМ

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 12:21 от HappyRSmile

# 164

Общи условия

Активация на акаунт