💄Новите ни козметични похождения - 88

• 89 349
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
  • София
И аз се изкуших да си го купя да го пробвам. Хубав е, но серумът на Кийлс с витамин С много повече си го харесвам.

# 633
Скрит текст:

-повтарям
Честити! Много ги харесвам и си ги ползвам в комбинация!

Благодаря ви за коментарите, поръчах ги. 🌺
2×крем + серума.

# 634
# 635
.                            Добър вечер, може ли мнение за лавандуловата вода ?

# 636
Интересува ме,  откъде е закупен душ гела на Palmolive,  лилавия? Виждам, че е нов вид.

# 637
  • Canada
Nude by Nature Flawless Liquid Foundation

# 638
Lioness77, от кауфланд. Предполагам, че ще го има във всеки магазин и дрогерия.

# 639
Скрит текст:
.                            Добър вечер, може ли мнение за лавандуловата вода ?
Все още използвам друга и не съм я отворила. Такива води нанасям преди серум с хиалуронова киселина.

# 640
  • на дъното

Много ми допадна 👍

# 641
Дългоочакваната ми поръчка пристигна днес❤
+ това, но вече е при притежателя си

# 642
# 643
  • Варна
Не знам какво ми стана, но залитнах по този мъжки аромат. Не мога да си го представя върху мъж обаче.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 19:38 от Blue Turquoise

# 644
Presi009, въпросът за лавандуловата вода не е към мен, но понеже я имам и съм ползвала и преди си позволявам да ти отговоря. Мирише доста силно на "попарена лавандула", уханието  е типично сладникаво-билково. Всяка нощ капвам лавандулово масло и много ми харесва, водата обаче има по-суров и остър мирис. Трудно я довършвам и не забелязвам да успокоява кожата повече отколкото розовата вода. Ако не си свикнала с аромата на лавандула, по-добре заложи на розовата, за да не си остане в шкафа.

Общи условия

Активация на акаунт