Станция за заточване Parkside – за винаги надеждни остриета

• 14 669
  • 363
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Почистване правилно съхранение и заточване.

# 106
Съхраняваме правилно

# 107
Свекър ми е точилар и си има машина. Съответно той ги поддържа.

# 108
Срам не срам, май никак не ги поддържаме. С ножовете в къщи аз се мъча, с останалите неща, никой. Една такава станция е чудесно предложение.

# 109
За заточване на ножовете се грижи съпруга ми. Има някакво електрическо точило и ги минава през няколко месеца.

Тъй като живеем в къща с малка градина имаме и разни градински инструменти, за тяхното заточване отново се грижи той.

# 110
ММ се грижи за това. С подръчни средства и въображение.

# 111
Не го заточвам. Нямам с какво, а с подръчни средства ме е страх. Заменям с нови и доста често ми излиза много скъпо.

# 112
  • Габрово
Правилно съхранение и заточване.Мъжът ми има грижата.

# 113
  • Mediterraneo
Мъжът ми ги поддържа, има всякакви машини, предполагам не го прави по старомодния начин.

# 114
  • София и там където не се пуши
Ножове заточвам с кухненско точило
ножици - изхвърлям. Всички опити да постигна резултат неуспешни.
Спирални свредла, длета и други за домашните инстрменти давам да ми ги заточват приятели.

Триони не зная дали може, ама не съм заточвала. Не се е налагало.

Харесвам инструментите, които се продават в Лидъл, всичко нужно съм се снабдила.

# 115
С подръчни средства...Нямаме вкъщи специална машина за целта...

# 116
В къщи мъжете се грижат за заточването на инструментите. Правят го на шмиргел. Най-често има нужда от заточване ножът за месо. Чувала съв от тях да коментират, че изтъпяването зависи от стоманата на инструмента...

# 117
Съпругът ми отговаря за тези дейности. Нямам представа какво точно прави, но съм сигурна, че се грижи по най-добрия начин за инструментите си.

# 118
Нож в нож, приплъзвайки остриетата. Имах някакво точило, но ми беше ужасно неудобно.

# 119
Вкъщи половинката ми се грижи за наточването на ножовете и там другите му мъжки инструменти. Идея си нямам как го прави, но се справя добре, щом досега не е получил оплакване от моя страна 🤣

Общи условия

Активация на акаунт