Станция за заточване Parkside – за винаги надеждни остриета

  • 14 655
  • 363
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 374
Почистване след употреба.

# 16
  • Пловдив
  • Мнения: 1 207
Съпругът  ми  ги заточва на ръчен шмиргел,но са налага да "помрънкам дълго " преди това:)

# 17
  • Мнения: 2 146
Точим ги с точило.

# 18
  • София
  • Мнения: 556
Вкъщи баща ми се грижи за това, мисля, че имаме маинка за заточване, но той си ползва и брус.

# 19
  • varna
  • Мнения: 586
Обичайно, който ги използва. Домакинските ножове съм ги носила в ключарско ателие за наточване. Станаха като нови.

# 20
  • Г. О.
  • Мнения: 1 991
Ножовете остря при точилар, а мъжът ми винаги си почиства инструментите, смазва ги и ги поддържа в изряден вид.

# 21
  • Мнения: 1 588
Почистване след употреба, когато се налага и заточване.

# 22
  • Мнения: 339
Почистване след употреба и когато се налага заточване.

# 23
  • Мнения: 1 132
Точа ги с точило.

# 24
  • При децата ми
  • Мнения: 7 373
Инструментите вкъщи го носим на едни познати, които имат подходящи инструменти за заточване

# 25
  • София
  • Мнения: 12 730
Баща ми точеше кухненските ножове на шмиргел, а аз в кухненския шкаф си имам точило за ножове, което ми върши добра работа.

# 26
  • Мнения: 4 272
Ножовете заточваме с точило, малки ножици заточвам като режа игла за шиене 🙂

# 27
  • Мнения: 127
За ножовете си имам точило, което използвам. За инструментите мъжът ми се грижи

# 28
  • Мнения: 606
Почистване след употреба и когато се налага заточване.

# 29
  • софия
  • Мнения: 3 045
С почистване и правилно съхранение.

Общи условия

Активация на акаунт