Станция за заточване Parkside – за винаги надеждни остриета

• 14 663
  • 363
  •   1
Отговори
# 315
За инструментите се грижи съпруга му. Почиства ги след употреба и ги затичва, когато се изтърпят. Аз се грижа за кухненските ножове и ножици. Имам точило, но най-често използвам ръба на порцеланова чиния.

# 316
Ножове и други подобни ги нося на майстор( точилар) и съм много доволна, а за спешни случаи използвам подръчни средства, например ножицата плъзгайки игла , ножовете един в друг и др.

# 317
В къщи имаме ръчно точило, но ефектът с него е все едно да точиш остриетата едно в друго, та рядко го използваме, особено в случай, че вече сме се захванали с някаква дейност и установяваме, че инструментът не реже Joy

# 318
  • Вдън горите тилилейски
Мъжът ми се занимава с това Simple Smile.  Използваме обикновено точило за ножове и ножици, за по-големите инструменти ги носи на точилар.

# 319
  • София
Добро почистване след употреба и при необходимост заточване.

# 320
Мм се грижи за поддръжката, редовно ги спазва и точи.

# 321
С точило.

# 322
Поддържат се със редовно заточване, но това го върши мъжът ми, че току виж съм останала с пръст по-малко 🤣🤣

# 323
Мъжът ми се грижи за своите инструменти.Почиства ги и ги точи с точилото.

# 324
Добро почистване след употреба и правилно съхранение. Приятелят ми се занимава със заточването.

# 325
Мъжът ми се занимава- носи ги на точилар, но са големи разправии всеки път.

# 326
  • София
Поставяме ги на сухо място. Според използването им, през различни периоди ги смазваме и заточваме

# 327
  • София
Ножове и ножица в кухнята точим подръчно, с " масат", и това е работа на мъжа ми. Тези неща стоят подредени в дървена поставка, за да намаля допълнително изхабяването им. Другите уреди, които са в гаража, се поддържат пак от мъжа ми, но не знам как ги точи, най- вероятно пак с някой масат

# 328
За инструментите вкъщи се грижи моя мъж, има доста инструменти и ги поддържа редовно, тъй като това е част от работата му.

# 329
Мъжът ми има универсален уред за заточване, а тези, които трябва да се смазват, си ги смазва сам.

Общи условия

Активация на акаунт