Станция за заточване Parkside – за винаги надеждни остриета

• 14 660
  • 363
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
За съжаление нямаме специални приспособления за тази цел. Баща ми се грижи за тях с някакво точило от време оно Grin

# 61
Уф, и аз не знам......мине не мине, ММ ги сваля в гаража и ги връща с 99% готовност да ме оставят без пръсти! Май една такава машинка ще ми дойде добре, сама да си ги заточвам! Simple Smile

# 62
Ръчните инструменти поддържаме в добро състояние като ги съхраняваме внимателно на места, където няма да се затъпяват сами при поставяне. Редовно ги почистваме у дома и наточваме със специализирани инструменти. Електрическите инструменти за рязане ги смазваме редовно и наточваме режещите части

# 63
Почистване след употреба и когато се налага ги наточваме

# 64
  • на последния етаж
Почистване и точене.

# 65
Заточвам си ножовете с масат.

# 66
  • Варна
Вкъщи баща ми се занимава с тази дейност използва точило 😁

# 67
  • Пловдив
Инструментите МИ за рязане са ножове, ножици и скалпели. Половинката заточва ножовете и ножиците при нужда, а на скалпелите сменям острието.
Той пък неговите режещи инструменти ги почиства и смазва след ползване.

# 68
  • София
Почистваме и точим ръчно, стана ми интересно дали кънки могат да се точат на такава машина или няма да се справя да ги наточа еднакво.

# 69
Почистване след употреба, наточване...

# 70
Вкъщи точим единствено ножовете, ръчно.

# 71
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Съпругът ми се грижи за това и да си призная нежсъм му обръщала внимание как точно.

# 72
  • Бургас
За заточването се грижи съпругът ми и до колкото знам използва шмиргел.

# 73
Кухненските ножове ги точа от време на време с точило, а мъжът ми точи,  с пила или шмиргел, други остриета, вкл. селски инструменти.

# 74
  • Бургас
Почистване след ползване и наточване.

Общи условия

Активация на акаунт