Станция за заточване Parkside – за винаги надеждни остриета

• 14 665
  • 363
  •   1
Отговори
# 75
Приятелят ми прилежно си почиства инструментите след употреба и ми наточва ножовете, когато има нужда.

# 76
  • Разпиляна във въображението
ММ го прави с ръчно точило

# 77
  • София
Ножовете си ги точа сама. Ще е хубаво да имам такъв помощник.

# 78
Хващам една керамична чаша, обръщам я и точа ножовете на нейното дъно.

# 79
  • София
Преди години имаше точилари. Сега вече няма, затова тази работа я вършиме у дома с ръчно точило-колкото може.

# 80
Имаме електрическо точило и специални пили за точене,мъжът ми се занимава с тази дейност.

# 81
  • Враца
Преди ножовете ми седяха в чекмеджето с другите прибори и се остриетата се захабяваха бързо. Сега имаме магнитна поставка и са разделени. Така се запазват повече. Когато се налага ги наточваме с ръчно точило, за няколко вида ножове е, както за метални така и за керамични.

# 82
  • Перник
Мъжа ми винаги се грижи добре за инструментите си, даже мога да каже, че това му е мания. Винаги почиства всичко след работа с уреда, прибира го в кувар или кутия и го подрежда на работния стелаж в гаража. Като в аптека е, всяка гайка си има точно определено място.

# 83
За съжаление аз съм от тези, които винаги си купуват нови ,щом не ми вършат повече добра работа.Търсила съм майстори ножари, но вече трудно се намират такива, особено където аз живея.

# 84
  • Пловдив
Съпругът ми се грижи за инструментите. Почиства след употреба, заточва при нужда и старателно съхранение.

# 85
  • Пловдив
Спазваме технологичното изискване на производителя и ги ползваме само по предназначение

# 86
Мъжът ми ги поддържа, ама как-само той си знае Simple Smile Има някакво заточващо камъче за ножовете и ножиците, а за по-големите интрументи-наистина нямам идея Simple Smile

# 87
Мъж ми си се грижи за неговите инструменти у дома. Редовно ги почиства и заточва.

# 88
  • София
Мъжът ми почиства и се грижи за всички инструменти у дома.

# 89
Точа ги от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт