Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 60

• 67 216
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Може ли да ми препоръчате спирала за вежди с цвят или без която хубаво да фиксира косъмчетата?

# 496
Да похваля розовата вода на Агива(която ми препоръчахте тук). Много е хубава! Най-добрата от всичко,което съм ползвала до момента,а аз съм ползва доста от водите на пазара.
Серум с хилоуронова к-на на Марион. Много съм скептична към такива незнайни марки, не знам защо,но от 3-4 дни ползвам и кожата ми се струва много мека и гладка,по-освежена. И най-важното-не ми прави проблеми на кожата-като пъпки и раздразнения.
И сега въпрос-мога ли да нанасям крем след серума сутрин? Вие как процедирате?

# 497
Аз ползвам на Марион анти ейдж серума(Джаста,благодаря,страхотен е)сутрин и вечер и след него слагам крем.

# 498
  • Бургас
Първо серум ,изчаквам да попие и нанасям дневен крем.

# 499
Здравейте,докато се мотаех из Теско,попаднах на този намален душ гел и понеже кожата ми е суха напоследък ,реших да го взема.Това,че е намален не означава,че е стар,а са останали няколко бройки.

# 500
Идвам да похваля лосиона за тяло на Жая с козе мляко, за която ме инфлуенсна темата тук. Много добре омекотява и хидратира кожата, мирише трайно на един чист аромат, който не мога да определя. Аз бях предубедена към марката, понеже е полска, но съм много приятно изненадана.

# 501
Зая/Жая(Не Знам как е по-правилно) е една доста добра марка. Ползвах какаовата им серия за коса и имам много добри спомени. Като свърша наличните ми продукти може пак да взема.

# 502
Момичета, а розовата вода на Агива има ли я в Лили или ДМ? Също бихте ли препоръчали лавандулова вода, ползвам тази на Алтея и съм доволна, но скоро не ми се налага да правя онлайн поръчки.

# 503
В ДМ има розова вода на Агива.

# 504
А лили и дм продължават да работят, нали?

# 505
Лили пуснаха съобщение, че няма да преустановяват дейността си. За Дм не знам.

# 506
  • София
Дрогериите ще работят.

# 507
Да, ще работят. Днес говорих с момичета от ДМ и Лили , просто ще зареждат повече гелове за ръце и ще са с намален персонал, по техни думи. Всичко останало е същото, няма промяна в работното им време.

# 508
  • някъде под слънцето...
При нас само хранителни магазини и аптеки.

# 509
  • Бургас
В Бургас моловете затвориха.

Общи условия

Активация на акаунт