Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 60

• 67 163
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Сливен
за колко мвреме пристигат нещата от Нотино?

# 541
Когато финализираш поръчката пише кога да я очакваш.
Например ако поръчаш днес, изписва че ще пристигне на 19.03.

# 542
  • София
Момичета,пробвате ли тези червила на Флормар- https://www.flormar.com/kiss-me-more-lip-tattoo-babe-001/ дали са дълготрайни колкото на Манхатън ?Много години вече ползвам само дълготрайното  Manhattan Lips2Last 59N и съм супер доволна от него ,взимах си го от Ремедиум, но онзи ден видях,че щендера е празен ,а онлайн с доставката става много скъпо Cry  Търся си дълготрайно червило,което да издържа цял ден,да си остава след ядене,пиене и пушене Wink

# 543
KR58, не съм пробвала показаното от теб, но ползвам https://www.flormar.com/silk-matte-liquid-lipstick-fall-rose/ и съм изключително доволна. Издържа ми цял ден на устните и не ми ги изсушава много, макар да са си сухи по принцип. Нюансът от линка е произволен, но ми се струва, че ще има подобен на търсения от теб. Имам няколко цвята и всички са супер. Само имай предвид, че трябва да се пробват на място, тъй като в опаковката изглежда един цветът, а като мацнеш на ръка или устни - малко по-различен.

# 544
  • Бургас
Аз имам от червилата на Флормар Кис ми мор , издръжливи са, но след хапване и пиене на вода се поизтриват, общо взето при мен нанесено в 8 сутринта издържа до към 2 примерно, понеже по обяд хапвам, а през цялото време пия доста вода, а и пуша. Матовите на Ревлон поне при мен са по-трайни.

# 545
  • София
Много благодаря момичета ще ги пробвам Flowers Bouquet   elichka4,кое точно на Ревлон е по-трайно според теб,ако може линк:bouquetf:

П.С. Купих си от препоръчаното тук в форума на Катрис Деми Мат-хубав цвят,но ми се изтри само след 2 цигари,дори без да съм пила вода:sad:

# 546
Любимите ми матови червила са на Maybelline Hydra Extreme Matte. Много комфортни, не се усещат, не се изсушават и са прилично трайни. Освен това са на супер цена 6,59.
Скрит текст:

Други любими са на Loreal Signature. Мвого дълготрайни и не изсушават. Те, обаче са около 14 лева на промоция.
Скрит текст:

Споменатите от deliberation също са много дълготрайни, но при мен са малко изсушаващи.

При мен матовите джъмбо моливи на Ревлон изсушават и ако имам сух участък се врязва там. А тези, които са тип балсам не са никак дълготрайни и бързо се изтриват.

# 547
Имаше едно много хубаво матово червило на Есенс и баш това номер вече го няма. Иначе много хубаво и дълготрайно беше...

# 548
  • Deutschland
Помниш ли как се казва? Снимка?

# 549
Аз харесвам матовите червила на Голдън Роуз, ползвам два цвята, откакто ги има. Доволна съм, но май масово не се харесват, защото изсушават. Аз съм им свикнала и ми е добре с тях, издържат мноооого часове (не съм пушач)

# 550
# 551
А да знаете някакви червила, които могат да се носят на много сухи устни без да дразнят още повече? Не искам да са гланцове, от тях е още по-зле положението и не ги харесвам като цяло.

# 552
Аз имам от тези 01 и 13,нито са матови,нито трайни,така си стоят

# 553
При мен издържале дълго.

# 554
Вчера цял ден ми издържа едно червило от матовата серия на TrendItUp в гилза. Отдавна не го бях ползвала и останах много изненадана, тъй като бях забравила, че съм си сложила по едно време. Много харесвам и техните автоматични моливи за устни.
Също доста трайни, но не колкото тези на Флормар, са ми и червилата на Аура от серията Absolute Matte, но те са ми с една идея по-изсушаващи.

Общи условия

Активация на акаунт