Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 60

• 67 182
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Revlon Colorstay (варианта за мазна кожа), Catrice HD, Max Factor Facefinity 3 in 1 (при мен е с матов финиш).
Момичетата тук са препоръчвали и Maybelline Fit Me и Loreal Infallible 24H Matte (в тубичка е, не в стъкло).
Разгледай ревюта в youtube. При различни кожи, резултата е също различен.

# 526
В издирване съм на розов руж(ама нашстшна розов),без нщо прасковено. Имам на Фромар и на Буржоа(като последния е розов на цвят,но реално като го нанеса е праскова. Иначе изглежда розов. За да съм в тона на темата-няма да купувам сега,а по-нататък. Палитрато на Катрис изглежса много красива. Жалко,че ни слагам сенки от доста време и само ще ми събира прах,че и това дито имам годинш ще ми стои.

# 527
Аз имам 213, с мънички бляскави частички е.

# 528
Аз използвам същия на Аура, само че в цвят 224 Rose.
Също има някакви дребни, блестящи частиците, които обаче на лицето не се забелязват.

# 529
И моите запаси (нямат нищо общо с развихрилата се паника) ще изкарат доста време.
Една хининова вода само исках да си взема другата седмица, ама и без нея мога, ако се наложи.

# 530
  • Бургас
Аз препоръчвам ружа на GR от Nude Look серията, той е само един, розов си е и поне според мен няма блясък или не е видим.

# 531
Благодаря за предложенията ви момичета!

# 532
Момичета, моля за съвет.  Косата ми е боядисана в топло кафяв цвят, но имам извадени руси кичури.
Сега, предвид, че не мога да ходя на фризьор трябва да поема ситуацията и съм много невежа.
Какъв продукт да купя за да ги матирам? Виждам ги, че вече леко жълтеят сякаш, не е фатално, ама все пак скоро трябва да се вземат мерки.
Нищо подобно до сега не съм ползвала и хем ме е страх да експериментирам, хем трябва да взема нещо.
Нещо бюджетно да препоръчате от Лили (май само то работи)?
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 533
Сив тонер, аз ползвах на Лаганца, мисля, че ги има и в Лили. На цвят продуктът трябва да е лилав, ще премахне жълтите оттенъци от косата. Стой с него поне 30-40 минути, за да има ефект.

# 534
Тези на Престиж ги има и в Лили, и в ДМ.  .

# 535
Тези последните на Престиж съм ползвала и аз.
Добри са, матират. Само внимавай да не седиш доста време с тях, защото кичурите посиняват/позеленяват.
Има и един шампоан на Престиж за матиране също. Приятелки ползват него.
Скрит текст:
Випче, ти беше във ВТ, нали?
Не знам в Лили и ДМ, кои артикули имат, но в Елитис (не знам дали работи), помня, че преди време имаше заредени абсолютно всички.

# 536
Благодаря ви, мацки!
Ще взема нещо от тези неща, което е налично в момента и ще спазвам указанията, за да не стана зелена/синя Laughing

# 537
Поръчах си маска за коса на Калос с мед. Имате ли мнения за тази марка? Сега от Нотино имат безплатна доставка и реших да се възползвам.

# 538
Ползвах тази с манго. Не е лоша, но не е и нищо уау.

# 539
За тази с мултивитамини четох страхотно ревю. На мен ми е необходима за краищата, за омекотяване. След това си слагам и балсам без отмиване.

Общи условия

Активация на акаунт