ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 10

• 46 521
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Ruse, Bulgaria
98. Епизод / Резюме и Снимки

Джумали, който научава, че Ямач е станал човек на Дженгиз, няма да стои  безучастно и за да го накаже, ще нападне сем. Ерденет с цялата мощ на  Чукур. Чукуровци ще ударят Ерденет със свои собствени методи в неочаквани за тях моменти. Ямач осъзнава, че ако не спре тази война, те ще бъдат доведени до унищожение и ще предприеме стъпка, за да реши проблема от  корен. Докато Ямач заедно с Вартолу прави план за постигане на тази цел,  Макбуле също ще намери силен съюзник и ще предприеме действия, за да  убие Ямач. Джумали се опитва да оправи гробището в квартала и без да осъзнава, ще разтвори една тайствена завеса. Докато борбата между Чукур и  Ерденет постепенно ескалира, с интерес ще се очаква резултатът от играта на Ямач и Вартолу.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 17:46 от Sinan Mustafov_397437

# 692
Благодаря Синан ! Току що изгледах епизода и не ми хареса ,ама хич...имам чувството,че само и само да има 4 сезон ни пълнят главите с боза...Как пък по сред бял ден отиваш гърмиш и си тръгваш,а нито полиция и колите,камионите по европейски си караха по шосето и на никой не му направи впечетление че се бумкат...ми канарчето вв мен УмрЕ...а тоя Джумали направо го направиха гольем герой на Чукур ..да се надявам,че Варто,ще му ракаже играта на тоя манияк ДЖ...грозно ми прозвучаха думите :Това семейство е мое-този дом е мой и...-абе твой на кукуво лято...на тоя само покривите са негови и до там...от снимките по горе нищо не разбрах...само,че Акън/Баръш ,ще научи,че Ефсууууу е трудна от Ямач и защо Ямач е пак с нея....Баръш и тук и в сериала /забравих му името..оня с обувките/ не ми харесва хич нещо много му куца играта,но карай нали ще превзема Чукур с оная яката кака-цирк!...

# 693
  • на брега
Във филмите на ужасите има един жанр, наречен драматичен ужас.
Това били филми, които акцентират върху застрашени персонажи с реалистични емоционални борби, често с участието на ненормално функциониращи семейни отношения в обстановка на ужас.
Това мисля за епизода, след като изгледах преведения.
Сула повече не искам да я гледам. Образ на чудовище е меко казано.
Нямам свръхочаквания и за анонимния персонаж - гюлберачът.
Недоразумението, с извинение за състоянието й, съвсем ми опротивя. Голям играч ще стане, шлифован в психиатрия. Да сложи в стаята и едно легло за свекито Сула. И две метли зад вратата, да вилнеят двечките моторизирани.
Стана ми криво за Ефсун. Мисля, че краят й ще бъде сходен с този на Сена. Пък в това й състояние - повече от брутално става.
А на баба Муки гримовете и наметките ... баш като от филм на ужасите.
Джумалито успяха да превърнат от емоционално буре с барут, в тотален примитив.
Един Варто остана с всичкия си. Blue Heart
В общи линии не ме изкефи епизода, преливаше от жестокости.

# 694
  • Хасково
Не са го превърнали Джумали сега  в това,той си е такъв.Той е бил в затвора точно заради убийството на цялото семейство със жените и децата,заради нападение на семейството им точно както и в случая.Уби и цяло семейство след смърта на Акшин,но тогава никой не се възмущаваше.
А за Султан ще сложа едно мнение от руската група ще го сложа в скрит текст.
Скрит текст:
Не устану повторять, что Кочовалы - это не обычная семья с района, это фамилия, которая живет по идеологии под названием "Чукур".

Мужчиной создан район, который является для него самым важным, его женщина вступает с ним в брак и принимает видение мужа. То есть Идрис и Султан видят Чукур самым важным, что есть в жизни. Дети их - это расходный материал для защиты Чукура.
У них есть устав, по которому они живут.
Метин, Кемаль, Селим, Паша... проходили рулетку "брадства и преданности".

Караджа тоже предатель, она пошла против воли Кочовалы и вышла из Чукура.

И узнав правду, что б вернуться в семью, ей нужно было "очиститься", доказать свою преданность Чукуру и вернуться героем. Для этого и вручила ей этот пистолет Султан. Ведь Айле - херщейдир. Все по правилам Чукура.

Поэтому для меня абсолютная норма поступок Султан.

# 695
  • на брега
Вероятно рускините имат право.
Просто моите мнения и възприятия не съвпадат с тези норми на поведение и морал. Това е Истанбул в 21 век все пак.
А хипотезата на рускините олеква, ако я приложим към поведението и действията на майката на Азер.

# 696
ОМГ! Още една кадъна. Rolling Eyes

Това ще е вещицата Сюрея може би. Майката на Огедай и Кулкан.

Излиза, че само на мене ми е харесал болюма. Joy В сравнение с предния беше по-добре.

Има резон в написаното за Султан. С оглед на това ми е ентересан каква ще и е реакцията като научи за Акън. Wink

# 697
  • на брега
Как какво?
Ще го застреля, толкова е лесно и просто.
Един внук по-малко, голям праз.

# 698
  • Хасково
Аз мисля,че този коз,че е син на Кахраман го пазят за тогава заради това може да го пожалят.

# 699
  • на брега
Еми, дано да си права за малкия.
Така ще присъства прошката. Revolving Hearts И ще бъде поне малка еволюция към доброто и нравственото израстване на всички.
Слагам нещо в скрит текст, косвено съотносимо към темата.
Скрит текст:
Преди време попаднах на репортаж с кадри на Си ен ен или фотоси на Ройтерс. Съжалявам, че не запазих линка, но ще го потърся. Конфликтна точка в страна от Близкия изток. Млади мъже замеряха силите на реда. Нещо такова. И няколко от тях бяха облечени с тишърки с логото на Чукур. Дизито има милионна аудитория и формира стериотипи на поведение, неизбежно е. Пиша това, за да поясня тезата си. Харесва ми, че сте мислещи момичета. Но повярвайте, мисловния процес не е характерен за всяко живо същество. Разбрахте ме, нали!? Flowers Hibiscus

# 700
Ще го застреля, толкова е лесно и просто.

Не е толкова просто. Тя не стреля. Ще връчи патлака на някой да свърши тази  чукурска работа. Те тука ми е ентересан коя ще е новата жертва на черната вдовица.
Това, че Акън е син на Кахраман не знам с какво би помогнало. Те изхвърлиха любимеца БебЕ, защо да закрилят детето на срамната им семейна история? Confused

# 701
Чудя се Султан какво мъти с бременоста на лудата Нихан и това бебе от сега си представям така....ражда се в психиятрията сред Наполеоновци и Санчопанчовци всички ,ще го отглеждат по свой си луд начин и накрая всички в захлас в Чукур,ще кажат...олииииии същия Ямач.....бащичко.....дали във финала,ще ни нулират Ямач и наследника му,ще е бащата на Чукур...

# 702
  • на брега
Чудя се Султан какво мъти с бременоста на лудата Нихан и това бебе от сега си представям така....ражда се в психиятрията сред Наполеоновци и Санчопанчовци всички ,ще го отглеждат по свой си луд начин и накрая всички в захлас в Чукур,ще кажат...олииииии същия Ямач.....бащичко.....дали във финала,ще ни нулират Ямач и наследника му,ще е бащата на Чукур...

Laughing визуализирах си всичко това
нещо интригуващо ще има, това е Чукур. Wink

# 703
Оф пак съм аз сори,но нещо пак съм недоразбрала та нали Джомали бил избил вуйчовци,стрини и т.н. но откриват един гроб празен ...значи има спасен чичо и затова така се втресе Джамалката при новината с гроба....и чичото ще е този на когото докладваше кафеджията за Ямач.....

# 704
  • Хасково
Гроба на чичо му Джумали на който е кръстен е празен,той не е убивал техни чичовци и стринки та няма за какво да го втриса.

Общи условия

Активация на акаунт