ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Не съм видяла, защото до ИГ не съм стигала поне аз.
Някое фото за кьоравците може да постнеш, когато намериш време.

Опитах се да хвана някой кадър от сторито, но много ми мърда обектът Joy

# 151
  • Sofia
Стоянчо вчера го гледах в СВ, малко от средата го хванах, но отборът му беше непобедим-завършиха с "0" точки.Неговите отговори бяха хъката, мъката,абе смешки.
И другото светило на интелигенцията-Жорката,беше там. Mr. Green

А във вчерашното "Смени жената" имаше участници от "Фермата".Аз по принцип не го гледам,но вчера заради тях погледнах.

Надявам се и аз  всички да сте добре и здрави.На мен,лично,започна да ми идва в повечко цялата тази истерия заради един грип.Дано да отшумява по-бързо,че светът полудя.

# 152
На мен на Юли сторитата нещо спряха да ми се показват(( Не съм го видяла, ама съм сигурна , че е страхотен.))
Не съм обърнала и аз внимание, че съм се забила с таз корона и даже тв не гледам. Не ми се получават нещо новите сериали. Пък и изведнъж излезнаха, ту един, ту друг и накрая ..нищо не разбрах кое -какво е, а и не се много заглеждам. Гледам ол инклузив, но последната серия ама толкова скучна...може да го зарежа. Съни бийч и него на прескачане се пуска..май ще стане по-интересен. От предаването за двойките, моите фаворити уж ги изгониха вече(( Нещо много ми е безинтересно и това предаване. Никаква драма и тръпка няма. Луната не я почнах и не я гледам. Хелса го слушам повече, нищо ново за формата. Мастъра ме изнервя оназ Силвана, не ми е кръвна група нещо и не го гледам, иска ми се да са пак тройката , ама защо този Виктор се отдели не разбрах . Така ни едното, ни другото има харизмата на първите 2 мастършефа предавания.

# 153
Оф, и аз не мога да стигна до вас и до ИГ покрай този вирус. Особено предвид моите 7-8 пневмонии (изгубих им бройката) и полибронхиална фиброза 🙄.
Но за всички, които го пожелаха 😋:

# 154

Благодаря! Точно това имах предвид, че не можахда хвана, защото ми мърдаше Joy
Сега се чудя, в условията на карантина и стоене по домовете (защото и ние в Чужденеция сме така), дали да не догледам последните епизоди на Игрите, които бяха започнала да гледам за втори път. Или ще ми се вдигне кръвното още повече. Там са най-добрите игри на Юлиян, но и най-голямото заяждане и пилене на нерви.

Веско честити рождения ден на Март и му пожелава приятно прекарване в Исландия (вЕрно ли Март е роден през март Stuck Out Tongue Winking Eye )

Скрит текст:

Което ме заведе до профила на Март и наистина има много интересни снимки и клипчета от Исландия. Някои интересни неща са му хванали окото - графити и прочее, точно в стила на неговите творения. А пейзажите са жестоки.

# 155
  • София
Билянче,
кураж и просто се пази много. Ще ни подмине най-лошото, сигурен съм.
* прегръдки *

# 156
Тая корона май всички ни овъртя. Добрин продължава със салата. Хората умират по целия свят той за фасове ми говори....Абе....
Фани така съм се смяла с твой пост в темата за КВ . То верно че ситуацията не е съвсем смешна ама ти така беше подпалила с тия мерки - за седенето в киното ставаше въпрос... Няколко пъти се връщах да го чета и да се посмея от сърце, ама вече му изгубих страницата.
Бъдете здрави момичета и момче.❤️😚

# 157
Билянче,
* прегръдки *
Много ти благодаря за думите, Дяволо! 🤗
Бъдете здрави! ❤

И нещо по темата и от нашите хора:

# 158
Билянче,
* прегръдки *
Много ти благодаря за думите, Дяволо! 🤗
Бъдете здрави! ❤

И нещо по темата и от нашите хора:

Ей, тоя потник ша вземи да се изТръка...
Бъдете здрави и се пазете!💗

# 159
Оф, и аз не мога да стигна до вас и до ИГ покрай този вирус. Особено предвид моите 7-8 пневмонии (изгубих им бройката) и полибронхиална фиброза 🙄.

Благодаря! Страхотно!
Добре,че публикувате, та да видим!

# 160
  • Другата България
Не знам потникът дали ще се изтърка, ама аз съм силно притеснена, че от доста време никъде не виждам знамето! Както и със Сара развитието липсва, в неведение ни държи този чиляк!
Аз ще ви сложа една снимка на една от сестрите, на която отново личи колко закръглени форми са придобили и двете. Не знам къде са на почивка, хич няма и да се изненадам, ако са в Испания, те са над нещата, но доста пищни бедра са отпрали. Разбира се, галантнияТ мистър Панчев е направил подобаващ коментар, а ГолемияТ Пацо е харесал снимката.

И в този ред на мисли, смятате ли, че предвид ситуацията и ако тя не се нормализира, втори сезон на "Игри на волята" може и да не се снима?

# 161
Ами нас 5000 души ни изкараха в принудителна отпуск. Отмениха Европейското, предполагам, че няма да има и Игри на Волята или каквото и реалити да се снима лятото...

# 162
И аз не мисля, че ще снима нов сезон при това положение... 🙄

Нашето момче бяга от короната... или по-точно от "затвореното пространство"... в планината:

А на Наско направо му завидях... за двора (особено като имаш вкъщи 3-годишна "затворница"... 😒):

# 163
  • Другата България
Писах и в темата за "Хелс Кичън".
Не знам някой гледа ли го, но аз съм така от обидите, които се сипят на килограм от участниците.
Няма мъж, няма жена, всеки говори за всеки, жените повече като че ли, то са "хипопотами, тюлени, простакеси, кифли, цигани, глупаци, и още, и още...", има дори и елементи на физическа агресия. Участниците се обиждат един друг кой където и както свари. Явно тук Тупарев и Ко не само са надминали себе си, ами това е възприето като нормален модел на поведение и комуникация.
А като се сетя само колко страници и каква вълна на възмУтени и огОрчени хора имаше от "старата чанта", "пилешкия мозък" и там какво още беше на Юлиян....та неговото просто е галене на слуха на фона на говорещото се в Кичъна.....

# 164
Е аз затова не го гледам ХК. Миналата седмица един крещеше на друг че бил кирпич. Извинявай ама тоя директно трябваше да бъде изхвърлен. Не знам кой кой е ама уважавам цигани, които са постигнали нещо. Ние започваме от една позиция състезанието в живота те започват десет метра след нас. И явно човека е постигнал нещо. Кирпич можеш да казваш на циганина дето седи пред социалните и чака да вземе детските за да ги изпие .
Ето излях си възмущението...😀
А иначе аз Тупарев повече не гледам. Явно при тях всяко реалити си залага на определена линия - на обидите, на клюките, Абе все на гнусни неща.

Общи условия

Активация на акаунт