ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 533
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Joy Нито е в Плевен, нито в Габрово.
Или поне не беше. Твърде вероятно да е взел остатъка от кинтите и да е духнал.
Ако нещо въобще е останало.
Но пък и снимката не е за харесване, тя Анита си е късокрака по принцип, ама на тази снимка е като гном.
Ужасен ужасон. Angry

# 136
Ама не и липсва самочувствие. 😂😂😂. Бая се смях с тая снимка като я видях. Мисля, че и нея я друса проблема на Радостина.
Не знам защо тия жени не искат да остаряват и стават за смях. Всяка възраст си е прекрасна.

# 137
Юлиян е налял бузи и пак изглежда така, както беше на старта на Игрите Simple Smile Явно това си му е естественият вид, но аз толкова много свикнах да го гледам измършавял в предаването, че сега ми е друг човек:

Скрит текст:

Сега прегледах страницата на Игрите във Фейсбук. Минаха почти четири месеца от поста след финала за записване на новия сезон. Нищо не се зачува за такъв. Обикновено когато съберат хора и започнат снимки, обявяват за загряване на публиката. Дали не са се отказали? Може би финалът, който беше гигантски гаф все пак е изял главата на евентуални следващи сезони...

P.S. Ето и един пост от "служебната" му страница на Юлиян, имало е награждаване. Този човек изглежда истински щастлив на снимките, свързани с хокея му на трева. Направо грее винаги

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 14:20 от Врабец

# 138
За мен Юлката ще извлече най-много позитиви от предаването. Хората, които гледаха (не бяха малко) го харесаха, видяха човек борбен, оцеляващ, със спортен дух и способен. Видяха и как го преметнаха от предаването. Това му спечели симпатии на всички почти. Юлиян ще се запомни, докато останалите...са му сянка, дори и не се помнят, ако не ги свържем с някакъв гаф там . Има си приятелка, харесват се, върви му в клуба и си обича работата. Не взе парите, изиграха го, ама пък...това не е всичко. Мисля, че вече ще го преболедува. Той просто не умее да губи, това е хубаво за човек свързан със спорта. Децата се вижда, че го обожават, а и той тях. Не се притеснявам за Юли, мисля хубави неща му предстоят.

Радостина ще си остане с желанието да е смятана за нещо, да се налага, да изглежда някаква вип, ще си продължи и в живота за мен с коалиции, капани, мръсни номера. Тя си е такъв човек, имам такива познати. Няма оправяне. Нищо на такива хора не носи радост, само временно.

Добрин съвсем се е замаял и явно се смята в Карнобат за местното величие. Това ще е до време. Може и лоша шега да му изиграе. За него нищо вече не се говори, то и преди нямаше интерес към него. Не вярвам и някой да е повярвал в еко и природо интересите му. Може и да се съобразява с каква храна ще яде, да е чул нещо, все пак спортува , но... от скромното уж момче и затворено, ще излезе нещо неприятно си мисля. Къде е Добата да се бори за нещо с кауза и какво подкрепи вече толкова време? Видя се, че всичко е било номер и тактика. Той си го и каза накрая към финала.

Весо ще хване някаква американка (дано е това момиче от снимката, много ми хареса) и ще си остане там със славянското знаме на стената за спомен. Ще минат години и все по-рядко ще се връща, а може и родата да изтегли. Бита карта е той за нас си мисля. Това за булка българка дето уж това-онова, вятър работа и неговото, да вземе парите и щял да остане. Ми не го повярвах.

Пламен ще си гаси пожарите. Той ми се вижда деспотичен в семейството. В предаването уж все без мнение, все настрана, ама...не е такъв за мен. Има си хубаво семейство, ще си живее живота и това е.

Другите моми...то е ясно. Близначките ще ми е интересно какво с тях ще стане. Марешка, Амелия , те си имат уж звездно пространство, както и Бояна. Всичко е до време. Амелия ще е най-добре, тя поне и бизнес си има май, деца си е родила... хубава е, стана известна , най-добре ще е си мисля от трите и в добра позиция. Но и тя ме разочарова след излизането малко.

Стоенча ще си намери златотърсачка да го върти на малкия пръст. Той в лице не ми харесваше изобщо. Но.. пари май има от мама и тате...ще го хване някоя и така.. Той поне се води.

Другите вече не ги и помня. Анчето ще си ходи със гаджето, ама до време. Не я виждам с него , доста възрастен е за нея. Няма данни такива за певица , че да блесне някъде. Ама пък такова "перде" рядко се среща. Да и имам спокойствието и самочувствието.

Не вярвам нещо за друг сезон, много затихнаха нещата. Дано да има, ама след тази излагация може  и  да не правят втори.

Парите на Добрин дори не вярвам да са дадени. Щеше да се чуе и разбере.

# 139
  • Другата България
Веско обаче продължава да качва клипчета от Игрите, последно гледах стори с АТВ-тата когато ходиха да бръмчат.
Не му е минала още тръпката, не го е пуснала.
Втори сезон ще има, аз поне така мисля.

# 140
  • София
ооо, със сигурност 2 сезон ще има, това е 100% сигурно.
въпросът е коронавируса да не осуети нещо нещата, че вече нищо не е сигурно. На ръба сме на безпрецедентен хаос от втората световна война насам.
но да сме оптимисти все пак. Ще има 2 сезон, въпросът е дали аз и ти, а и някои други фенове ще се отметнат от клетвите си и ще гледат, т.е. да дадат последен шанс. На мен ми липсва формата, игрите, голяма тръпка беше, а и в темата бе много яко. И някак си да се лиша от всичко това не знам, чудя се, тежка дилема ще е.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 16:04 от Diavolo

# 141
  • Другата България
Аз засега съм категорична.
Няма да гледам.

# 142
  • София
Уважавам мнението, но ще липсваш много в темата, разбира се ако аз самия съм там...

# 143
Стоянчо вчера го гледах в СВ, малко от средата го хванах, но отборът му беше непобедим-завършиха с "0" точки.Неговите отговори бяха хъката, мъката,абе смешки.

# 144
  • Другата България
Ехооо, момичета и момче, къде сте?.
Надявам се всички да сте здрави и не много притеснени от ситуацията с коронавируса.
Аз се позагубих, защото на работа е маммма миа, график с извънредни дежурства, не знам кога спя, кога съм будна, кога съм полубудна....надявам се да оживеем все пак, няма да се даваме я.
Продължавам с "Ягодовата луна", харесва си ми и това е, продължавам и с "Хелс Кичън".
И сега ще ви "изненадам" с нещо.
Много е рано разбира се, но на този етап от жените нямам любимка, имах една, ама нещо не ме кефи вече. Но-от мъжете си харесах Лука, просто си го харесах като персонаж и ...и аз не знам защо. И понеже не гледам редовно, а тук не правя като в "Игрите"-да гледам на запис, то няма и кога, се информирам от темата какво се случва, има прекрасни момичета в нея. Та какво разбирам днес-всъщност Лука бил "грубиянинът" на формата, снощи обиждал друг участник и се държал агресивно с него.
Някаква скланност имам да харесвам именно "лошите момчета", но тук няма база за сравнение с нашето лошо момче. А и естествено, допускам, че всичко е сценарий, така че не се вживявам толкова. Като цяло много слаб сезон, нищо общо с предните два. Женският каст е потресаващ.....

# 145
И аз харесвам Лука, но снощи никак не ми хареса отношението му към Георги.

# 146
  • Другата България
Не съм гледала, в темата прочетох.
Не одобрявам и аз подобни прояви, още повече непровокирани.
Ама не вярвам вече на видяното изцяло, че е естественото поведение на човека, а не заучени реплики.
Не вярвам и че Реджеп е това, което показва също.

# 147
Нещо не ме грабва Хелс Китчън. Хем често върви за фон. Много са ми постни готвачите. Има едно момче, което подозирам, че ще се задържи към финала и ще изгрее, но засега е тих. Цветелин, Цветомир, нещо. При жените е трагедия.

Ягодова луна упорито го гледам заради Саното. Другите ако щат да играят, ако щат да не играят. Като се съберат в един кадър Блатечки и Мутафчиев, рязко го обръщат на читалищен рецитал. Има такава голяма разлика между класата и играта на актьорите, че половината стоят като зашити с бели конци към действието.

Видяхте ли нашето момче Юлчо как е станал рекламно лице на очила Stuck Out Tongue Winking Eye Все по-добре му се получава. Явно се учи от останалите, които капитализират участието в ИВ с реклами.

Аз повече чета напоследък, защото нямам време да пиша, но се надявам скоро да имам повече време.

# 148
  • Другата България
Не съм видяла, защото до ИГ не съм стигала поне аз.
Някое фото за кьоравците може да постнеш, когато намериш време.

# 149
Така се овъртолих с тоя корона вирус, че... Иначе им хвърлям по едно око на сторитата. Веско извъртя целия първи сезон на игрите.
Но най се притеснявам за Добрин. Нито едно салто за толкова време...тая Анита му взе силите. Едно салто не може да направи.

Общи условия

Активация на акаунт