ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 529
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Роберта. На тази снимка от позата и шарения екип изглежда егати кюфтето, наистина.

И един жълтурко, за Виви, защото няма ИГ:

# 121
  • Sofia
Аа,не е само от позата и екипа.Тя в дупе и крака си е така май.

# 122
  • Другата България
Изгледах и епизод две на Луната, харесва ми, само дето бавно се влачи действието.
Ще се гледа, решено е.
В "Хелс Кичън" има нов участник, ще го видим тази вечер, че снощи не можах.

# 123
Ааа, Насето от Хелса изглежда бая добър готвач. Само ми е чудно как за резерва е останал... на фона на избраните първоначално... А момите не спират да точат лиги по него. Wink

Луната също я гледах. Продължавам да не съм особено впечатлена, но.. ще видим нататък.

Аз явно не съм гледала старателно нашите комедийни сериали, защото ОИ много ми хареса. Беше ми и свеж, и забавен.

Няма нови коментари, тъй че допълвам този. 🙂
Пламен да хареса пост на Юли - ето нещо необичайно... и все пак ми се струва, че го е харесал заради Панчев, не заради нещо друго/ някой друг. 😉
Скрит текст:

А и Панчев не пропуска да отбележи колко голям е ГОЛЕМИЯТ 😉
Скрит текст:
Явно нашите хора добре са се забавлявали... заедно с хора от екипа 😉
Скрит текст:

И за хората от компанията ни без ИГ малко от почивката на близначките. Струва ми се, че бая са наедряли нашите момичета:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 10:20 от Bilyana14.

# 124
  • Другата България
Не малко, а доста са наедряли Е/С. Гледах ги снощи снимките, но не ми се публикуваше, много изморена бях.
Не си сложила една снимка на една от двете сестри, снимана в гръб по бански. Първоначално си помислих, че е някакъв монтаж ала Анита и Добрия човек. То гърбище направо, ужасен ужасон. Ама не, неин си е. Направо са се ошишкали.
Що се отнася до харесването на Пацо на снимка на Юли, и това видях снощи, снимката. Но - въпросната снимка е публикувана от Панчев в неговия профил, което според мен е реалната причина да е харесана от Пацо. А и на нея е и Веско. Снимка на Юлиян, публикувана в профил на Юлиян Пацо няма да лайкне, в това съм убедена.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 21:00 от Merri_An

# 125
Ох, редакторката Нора като я видя и лошо ми става. Явно някак си съм усещала аурата ѝ около славяните, без да знам, че тя "отговаря" за тях и затова ми бяха противни от самото начало като групичка.

Merri_An, видях я снимката на близначката, ама тя е разтеглена от обектива Joy Макар че и аз се стреснах в началото като я видях!

# 126
  • Другата България
Абе и аз така помислих, че е нещо от снимката, ама после като видях и останалите се убедих, че и са се поналяли, направо ошишкали.

# 127
Снимка на Юлиян, публикувана в профил на Юлиян Пацо няма да лайкне, в това съм убедена.

Е малко му е било неудобно,но го е направил...заради ВЕСКО може би 😄

# 128
Момичета, току що мярнах Джордж в сериала Ол Инклузив по Нова. Grinning Много е смешен.

# 129
  • София
Да, Тарзан има кратка роля в епизод на Ол Инклузив, където играе фитнес инструктор в хотела и позагледа така по тарзански една от жените в главните роли. Grinning

# 130
Не му се удаде "позаглеждането" по жените. А ВЕСКО с какъв поглед гледаше...

# 131
Аз пък снощи мернах Анка в... новините. 😁

"Що ме остави сама с тоя... Тарзан?" Гошето ми е точно толкова артистичен, колкото Томас.. А такава сериозна школовка имаха в "Игрите"...

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 15:33 от Bilyana14.

# 132
Тарзанът има таланта и очарованието на най голямото дърво от джунглата.  Добре поне че не му бяха дали и една розова хавлийка.
А това било костюма за абитуриентски бал 2020 на Анита. Добрин не е харесал снимката. Притеснявам се...

# 133
А това било костюма за абитуриентски бал 2020 на Анита. Добрин не е харесал снимката. Притеснявам се...

О, не! Какво става! Де е любовта? (Или - толква бързо ли изхарчиха парите Joy )

Поне Добата пак е качил салта. Успокоих се, той е добре.

# 134
Тия салта Добрин отдавна ги качи. Нещо се е случило 🤔🧐.
Да не  е хванал коронавирус или е напуснал държавата "която не става".

Общи условия

Активация на акаунт