ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Права си, актьорският съства е много неподготвен в Хелс Китчън тази година Wink Хем искат да са "реални" хора, хем им дават актьорски задачи като за трети курс в НАТФИЗ. Ангелов и той едно и също си повтаря. Вече го знам като си отвори устата, какво ще каже.
Напълно нереалистично е всичко. Или са готвачи, или не са. Няма как да са готвачи, а две елементарни ястия да не могат да приготвят. Чак пък толкова, нали.

# 106
  • Другата България
Аз просто се забавлявам с тях .
След натоварен ден ми идват супер.

# 107
Няма лошо. Всеки релаксира по различен начин. Важното е да не се напряга човек. Аз и тия сериали които "следя" ги пускам само за фон. Някакси няма оная емоция дето ми държеше очите залепени в тв докато вървеше игри на волята. Сега ме е залепил коронавирусът...много съм се паникьосала.

# 108
Не го мисли вируса, по-лек е от сезонния грип. Ние тъкмо минахме проверка с термокамери и мед. сестра, и се изнесохме с бяг от летището, защото след нас кацат италианци. Wink

Аз се надявам от този ХК все пак да излязат хора на нивото на Филип и Никола. Вероятно ще са тези, които в момента още не изпъкват. Някой знае ли блога на блогърката?

# 109
  • Другата България
А аз мисля, че тепърва ще има нови участници.
Снощи загатнаха, а и беше ясно, тези са тотал щета.

# 110

Не знам от кое се страхувам повече - от коронавируса или от рисунките на Март.

# 111
  • Другата България
Никакви ви няма.
Я да се стягате в кръста и на разни други места и да спрете да се притеснявате с този коронавирус, а да си гледате живота, ТВ ШООЛ-та и сериали, и да наблягате на превенцията от всякакво естество. Няма и тук да пиша за това, ще кажа сега неща по темата.
Първо-изгледах "Ягодовата луна". Ами много ми хареса, ама аз го очаквах. Заради любими актьори както писах и преди, заради наличието на пожарникари и връзка в сюжета, изобщо - ще се гледа, живи и здрави да сме. Блатечки е остарял и напълнял, което не ми харесва, но си го харесвам и се радвам, че е в положителна роля. "Косъма" е другият ми любимец, заедно с Димо Алексиев, но Димо не ме кефи като злодей. Още от "7 часа разлика" някак не го приемам в такива роли. И Мутафчиев, естествено, биг боса на мафията Joy, той просто е роден за такива образи. Женският състав засега не ме впечатлява, ще видим нататък. Изобщо добро поне за мен начало, 12 епизода са, супер е това, че са по един седмично от гледна точка на това, че няма да се зоря да съм го изгледала пропуснатия до следващата вечер. ОЖ също добре започна, там пък плакна око с Карамазов, изобщо на фона на напрегнатия график и всички проблеми с обстановката в страната покрай вируси-мируси както казах нещата, които избрах да следя засега вършат работа, разтоварват ме идеално. Слагам и "Хелс Кичън" в това число, перфектното разтоварващо и разсмиващо ШООЛ, там сценария и синхронизацията са на ниво, много смях и никакво готвене. Знам, че не харесвате Виктор Ангелов повечето от вас, ама аз си го харесвам защото е неизчерпаем източник на лафове, с които се смея минути. "Ако искам да видя нещо красиво, ще погледна в огледалото", "Какво е това кюспе?", и още, и още. Този човек има талант за шоумен, за НЕкулинари като мен и за хора, които знаят, че всичко е написано предварително поне е начин за разпускане емоционално, някои пишат, че се натоварват като го слушат да крещи, ама аз съм в другата крайност. А и както предположих ще има нови участници, още другата седмица ще дойде новия Никола Heart, дори визуално прилича на него. Там засега нямам фаворит, то са минали и три епизода само, но имам антитакива - Галя и Реджеп, въпреки че след "Игрите" вече знам, че совите не са това, което са и че всичко е режисирано и синхронизирано. Но все пак тези двамата са ми нелицеприятни с поведение и неоправдано самочувствие.

Роберта. Агейн, и тя се вълнува от сериали. Ами ....някак не я възприемам с този младеж, няма да навлизам в конкретика, ама....Expressionless
Скрит текст:

И две снимки на нашето момче за който писа, че няма ИГ. С децата и без децата:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 112
Благодаря за снимките , момичета!💗
Ааа ваксинираме се редовно!
Аз пък гледах инклузива-нещо като претоплена манджа ми  е-поне 5  минали сериалчета си партнират, а и лафовете  изтъркани малко.
Ама ще го видя и другия път, Хелса ми е отвратителен, а Луната я пропуснах.

# 113
Ол Инклузив ми харесва. Типични средностатистически български семейства отишле на почивка със нормалните проблеми. Грешки в резервацията, алкохол, мрънкащи жени и мъже, опитващите се да им угодят. 😀 Свежарски си е за мен.
ХК - Охх Михаил.. и новото попълнение от вторник Heart Eyes Голямо плакнене на очото ми е. Heart Eyes

# 114
  • София
Няма грешка в резервацията ами попаднаха на мошеници. Wink

# 115
  • София
Ами аз пък не съм доволна от новите сериали.  
Луната .... е добре де, не мога да кажа, че не ми хареса чак. Но ми е някакси не знам как да се изразя...  тегав.
Първо - много муден. Действието се развива едва, едва... едва, едва се точи ли точии .... направо се изнервих максимално.
После - кви бяха тея измислени пожарникари, какво беше това чудо?!?... Нямат ли тея хора консултанти там, може ли такова нещо?!? Това ако са ни такива пожарникарите, тежко ни и горко. Хем бавни и мудни (то и те като целия филм), хем тотални аматьори до един.
Добре, че ни е Пацо, та да се успокоя, че действителността е друга!
Озвучаването отново под всякаква критика. Аз не мога да разбера - как може на някакво реалити да можеш изключително добре да излъчиш шепнене в спалнята със свалени микрофони, а един филм да не можеш да озвучиш като хората!!!
И накрая - не само Димо Алексиев ми е от 7 часа разлика, ами и сюжета! Стари истории предадени по нов начин!
А и честно да ви кажа,  много отдавна ми дойде до гуша от тоя зор да има изнасилвания навсякъде по нашето кино и телевизия. Особено по време на прехода. То нямаше хубав български филм без поне едно изнасилване. И виждам, че има няма пак се връщат към добре изпитания сюжет. Аз разбирам, че това е доста сериозна част от родната ни действителност. Но, за бога, толкова ли няма друг начин да задържиш драгия зрител пред екрана?!?
Още има, ама спирам, докато е време, че се усещам как почвам да паля....
Иначе актьорската игра като цяло ми хареса. То добре, че са актьорите де. Иначе надали щях да догледам серията.... Ще опитам да му дам още един шанс с 2-ри епизод.
Ол инклузив - ами супер филмче, добра актьорска игра, забавлявах се и аз. Но ако беше само това - еднократно филмче. А то ще е сериал. Нямам идея колко епизода ще гледаме все това. Е сигурно всяка серия ще включва нова типично българска простотия. Но като цяло - да, н'ам колко си епизода типично български простотии.... Отново никаква креативност в сценария....
И остана Като две капки вода. Еми тази година аз също съм доста разочарована от повече от половината участници. Особено от присъствието на Луна - не мога да я дишам. Но понеже винаги го гледам на запис и като стигна до "любимец" просто превъртам. Надали ще го гледам редовно...
Та така, след като ви надух главите с негативни коментари, да минем на позитивните:
Ще си гледам редовно "Един за друг". Много ме забавлява, жалко че го дават само два пъти седмично. И че ще е толкова кратко. Почти всички участници ме кефят. Но още не мога да ги запомня поименно. Лошо, че започнаха така да се сплотяват. Това значи, че всеки момент ще им вкара интригата Тупарев Sad Тамън и да раздвижат малко, че от време на време циклят едно и също....
И Съни Бийч ще си гледам. Втората серия ми хареса още повече. И той кратък, и той нарядко. Но поне е лека и приятна комедия с добра актьорска игра.
Малко, ама кво да се прави. Колкото толкова... И без това нямам и време за повече Grinning

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 20:49 от КалиБери

# 116
  • Sofia
Честита Баба Марта,момичета и момчета!
Бъдете здрави,благословени,румени,засмени и много много щастливи,вие  и вашите близки и семейства!

И аз нещо не съм много впечатлена от новите сериали /освен Луната,нея не съм я гледала/.Ако няма какво друго да се гледа,стават за фон,ама иначе...
Капките отдавна ги зарязах,че и там едно и също.
Та май ще наблягам  на ХК,МШ и Един за друг

# 117
  • Другата България
Гледай "Луната". Според мен си заслужава.

# 118
Гледах днес Един за друг. Хем ми е интересно и приятно, хем редакторската работа е на ниво читалище - може ли частта с гоненето да е толкова бавна, мудна, тегава. Свърших си цялата домакинска работа за вечерта, а те още се ръкуват и обясняват. Който е сметнал сцените и монтажа им така, директно да заминава да работи друго.

Вчера Юлчо беше качил стори от фитнеса, който рекламира. Тренираше с Лилия, качена върху някакъв уред за допълнителна тежест. На мен като човек, който е ходил до фитнес само, за да занесе сака на някого, ми е интересно да видя как се случват нещата вътре. И все пак се е поналял и изглежда различен като го сравня с последните епизоди на Игрите. Там всички бяха станали като Робинзон Крузо, но при него като че ли разликата беше най-очевидна.

# 119
Честита Баба Марта и от мен)) Да сте здрави и щастливи))
Аз пък хванах нещо от хелса и взе, че ми хареса. Ама половин епизод.
Луната я изпуснах.
Един за друг нещо ми вяло и неясно . Тези дето излезнаха, нали те разпределяха стаите и уж имаха най-много точки . Във втория епизод не разбрах какво стана, че и перална и простиране и мотане, накрая гледам точно тези ги гонят. Някои семейства са ми симпатични, други направо не ги понасям, особено жените. Ми падам си по мъжете аз явно. ))
Ол инклузива го гледах и ми хареса. Не е нещо особено, но и е за разтоварване добре, че наистина много съм се спекла напоследък.
На Юли преди ми излизаха сторитата, сега не ми се появяват във фейса. Ма и поналял се пак си е хубав мисля))

Общи условия

Активация на акаунт