ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 521
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Той е на кон. 😉

"Лав ю бро" 🙄 Ех... тези мъжки сърца... 😂

# 91
Е, кой е сега Трите Х-а? Някой знае ли или да действаме по метода на изключването Grinning

# 92
Да не е Март трите хикса. Не разбирам тоя разговор между чичо Сам и човека от джунглата.

# 93
И Март се е намесил в чата в инстаграм - не е той Трите Хикса.
Да не е някой от екипа, а ние да си гадаем напразно Wink

# 94
Може и така да е. В такъв случай да не се намесваме в тая ГОЛЯМА БРАТСКА МЪЖКА ЛЮБОВ. 🤮

# 95
И аз мисля, че притежателят на Х-ове е човек от екипа. Ако беше някой славен славянин би се обърнал към Веско не с "пич", а с "бро" 😋. Те там нали са брат до брата. Гледам и че гримьорката е коментирала, тъй че залагам, че Х-ът е този, който си направи тик-ток (така ли се казва 🙄) с финалната финална битка, а именно -

# 96
  • София
новите тв шоута са греди. луната и сънито
май сега-засега само един за друг хваща очо (но то на фона на ''конкуренцията'')

# 97
  • Другата България
А, що "греди"?
Аз снощи се попиках от смях с "Хелс Кичън", дори се разсъних, че бях все заспала.
Освен Виктор и неговите лафчета и физиономии, които и заради които винаги съм гледала шоуто, сега и участниците са олеле-мале, хвани единия да падне втория, третия, четвъртия, и нататък по веригата.
Доста "чужденци", откровени селяни и селянки, надувки, превземки, никакво готвене /и по-добре/, и много смях.
Естествено и тук се появи моя почти градска Joy, която беше уникален образ, ама си тръгна още снощи, в първи епизод. Но останаха още много, предаването си е типичното ШООЛ, а Виктор Ангелов такива лафчета пуска, че поне за мен си е кеф след натоварен ден да разпуснеш с него.
"Ягодовата луна" отложих за уикенда, и днес не остана време. Четох, че добре е стартирал сериала. И ОЖ добре тръгна.

# 98
  • София
Луната е много зле, тотал щета. Поне пилотката, ще видим по-нататък. Simple Smile

# 99
  • Другата България
Защо? Аз четох добри отзиви.
Хм...ще видим, ще я гледам все пак, в списъка ми е.

# 100
Аз хванах половин луна или половин ягода все тая, но ми хареса тоя половин час. Добре играят, няма декламиране, естествени са. Такива трябва да са българските сериали, а не с актьори като Ивайло Захариев и ...(забравих и името) от пътя на честта. Дори и при слаб сценарии добрите актьори щяха да оправят филма. Бонка и Начо, ама те ги отрязаха в края на сезона.

# 101
Ааа, с "Кухнята на ада" си беше наистина голям смях. И аз се забавлявах много.
Луната не ме впечатли особено, но да видим нататък. Едно от най-хубавите неща в нея е, че явно няма да виждаме често Ивайло Захариев. Wink Съните хич няма и да го гледем особено след рецензията на Фани. Wink

# 102
  • София
Ами и аз не съм гледала още луната и чувам, че много зле била.... Нямам време да го гледам, та викам чакай да видя вие какво мислите, ама гледам и тук различни мнения....  Дочух обаче, че Ивайло Захариев се е вяснал, ама са го утрепали в пилотката, та това ми даде някаква надежда за бъдещето на сериала....Надявам се да успея да го изгледам по някое време де, та ще видим....
А иначе тея дни сколасах та гледах Съни-то. Ами, учудващо, но той ми беше забавен. Не знам, може би щото не очаквах нищо добро от него, та взе че ме изненада.... Не е кой знае какво де, ама за убиване на времето става... Плюс това много харесвам Бойко Кръстанов, та това ми идва бонус.

# 103
Ние с ММ сме само на Нова Тв. За луната сме раздвоени, юе видим следващият епизод. Сънито не сме го гледали, ама ще му хвърлим едно око (Кали и аз харесвам Кръстанов). ХК и ЕзД са ми засега топа на предавания, които не смятам да пропускам. ОЖ също следим (т.е аз следя, че моят хич не ги трае). Очаквам с нетърпение Ол инклузив, да видим какви ще ги сътворят Нова в отговор на Сънито.
Мери, ММ е голям фен на бай Танаска (така я нарича), аз също - колоритен образ.
Иначе от ХК харесвам Михаил Heart Eyes

# 104
Не ви ли идва ХК прекалено "синхронизирано". Чета ви, че много го харесвате, втора вечер го пускам и като започнат да ми декламират участниците зад гърба на другите не издържам. Явно не е моето предаване...

Общи условия

Активация на акаунт