ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
"Фермата" ще бъде с известни личности.

Скрит текст:
Ще си имаме бебче. Влизам в 5ти месец ❤️🥰

# 601
  • Другата България
Ааааа, ясно.
Защото така написано, да расте, реших, че вече расте.
То пак расте де....Joy
Еми, леко бременеене тогава, наблягай на лежането пред ТВ и да разказваш, защото ние с гайдите явно няма кога да смогнем. Hug
Ще гледам в неделя, нали тогава стартира "Фермата", и според зависи.

# 602
emiliq.nikolova88, много се радвам за теб Grinning

Това момиче, което рекламират като "една от най-обичаните актриси", не съм го чувала дори. Ако това им е най-големият ВИП, Мери, спокойно приеми, че сезонът няма да е точно с ВИП-ове. Joy

Много хубаво интервю с Юлиян. Да каже нещо извън Игрите вече. Той беше качил преди доста време на стори едно семейно клипче с един човек на години, за който предположих, че е баща му - и изглеждаха доста весело и идилично семейно. А пък казва, че не са близки. Те си знаят, де. Това са си семейни работи.

# 603
  • Другата България
emiliq.nikolova88, много се радвам за теб Grinning

Това момиче, което рекламират като "една от най-обичаните актриси", не съм го чувала дори. Ако това им е най-големият ВИП, Мери, спокойно приеми, че сезонът няма да е точно с ВИП-ове. Joy

Скрит текст:
Много хубаво интервю с Юлиян. Да каже нещо извън Игрите вече. Той беше качил преди доста време на стори едно семейно клипче с един човек на години, за който предположих, че е баща му - и изглеждаха доста весело и идилично семейно. А пък казва, че не са близки. Те си знаят, де. Това са си семейни работи.
Записах се в темата вече, Врабчо. Много познати хора има там, като у дома съм си, 4 сезона изгледахме с тези хора, един пропуснах, този ще е шести....
Пишат момичетата за някакви ВИП-ове, аз докато не се обади друга съфорумка не посмях да кажа, че ги чувам за сефте.....Joy
Та ще гледам, реших го вече. Тя започвала в събота, не в неделя, по традиция съм нощна, естествено, но ще гледам в неделя на запис. И ако мога ще чета момичетата,
Надничам в темата за "Игрите", носталгично ми е, и вие сте там, и други познати никове, но ....по-добре така.
Та ако ви остава време, драскайте тук отвреме навреме, то и сериалите започват, време със сигурност няма да има, ама все пак.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 23:17 от Merri_An

# 604
Аз ще гледам Ол инклузива. Преди изпуснах няколко епизода, не е нещо, но пък е разтоварващ и на мен това ми трябва. Харесват ми и актьорите, настроила съм се да го гледам. Фермата май съм гледала преди някакви епизоди от различни сезони, но нещо ме изнервяше и ми беше разточително, някакви седенки, някакви ежедневия, самата тръпка от състезание, нещо да става, да има тръпка не усетих и няма да го гледам.
За игрите не съм решила, видях рекламите по телевизията...еми не харесах никой от новите, ама то малко се видя, но... Мисля си, че ще е по-зле от първия сезон и играчи. Като Юлиян и Пламен не ми се вижда да има, близначки си нямат, та...бе не ми хващат окото. Въпреки това се колебая, ама хич не искам да му правя рейтинг, щото още не ми е минало от финала как ни излъгаха. Но пък и любопитство ме гони, та може и да намигна да го видя.
Видях и темата за игрите, ама няма да пиша там и да го гледам, че Смайлито не ме понася помня , няма да и мътя темата. Ако го гледам тук ще пиша.
Този филм Братя ми се струва, че ще е интересен, малко драма, малко криминале... ще му дам шанс, а инклузива ще ми е за разтоварване и ..се уреждам )) ОЖ нещо не го хванах първо, после нещо гледах, после пак го зарязах и накрая нищо не разбрах, ама... той е на крайности за мен-има интересни серии и такива дето ... ама то с месеци май откарва, та... за мен си е семеен филм, ни така-ни иначе, ама не се задълбочавах и ако имаше нещо по други канали и не ме мързеше да го врътна го гледах, иначе се местех. Всичките ми колежки са фенки на този филм и може би това ме отказа, аз съм все на търсене може би. Обаче тази Ралица много заспала бре, то докат си отвори устата, премигне 20 пъти и после измъчено нещо каже сякаш насила. Не ми е артистична , не ми е атрактивна, няма живец в тази жена за мен. Скучна ми е и студена, не ми харесва хич. Даже Алекс с крякането на моменти ми е по-приемлива, поне има хубав тембър и е артистична. Лош избор на водеща за мен е тази Ралица, ама да видим.

# 605
Пишат момичетата за някакви ВИП-ове, аз докато не се обади друга съфорумка не посмях да кажа, че ги чувам за сефте.....Joy

Joy Joy Joy

Те и за Игрите говорят - уж връзкари били, уж хора с по не знам колко последователи в инстаграм, но аз дори едно познато лице не видях. В първия сезон разпознах поне две от девойките - Марешка и Бояна, та там си беше съвсем ВИП-сезон. Освен ако сега не са скрили 1-2 известни имена в ръкава и не ги пазят в тайна до старта.
Аз ще загледам, пък ще видим. Първия сезон започнах да го гледам постоянно след края на първата седмица. В началото хич не ме грабнаха, а и бяха твърде много хора. Като на някакъв пазар. После се върнах да наваксам с епизодите. Когато вече се откроиха герои. Предполагам, че и сега ще е така.

# 606
  • София
Здравейте и от мен!
Доста време ме нямаше, но имах много лични проблеми тази година и не ми беше до писане.... Иначе си ви четох редовно.
Аз ще му дам шанс на новия сезон на Игрите. Но със сигурност няма да се впрягам този път изобщо. Стигат ми толкова разочарования. Ще го гледам за разтоварване. Участниците на първо четене хич не ми вдъхват доверие. Но като се имат впредвид миналогодишните обрати, няма да бързам с отхвърлянето.... Втори Юлиян няма, а и надали ще видим дори и негово подобие в скоро време... поне според мен. Така, че ето ти още една причина да не се впрягам много много....
Иначе за водещите от доста време чета как всеки втори оплюва Ралица Паскалева и съответно превъзнася Димо Алексиев. ОЖ не съм гледала дори 1/5 от серия. Нямам идея защо я оплюват, ще я видим. Димо съм го гледала навремето в 7 часа разлика, миналата година в Певеца. Дадох му после шанс и в Ягодовата луна. Съжалявам, на мен този актьор не ми харесва. Никак.
Но не искам да бързам, ще ги видим и двамата стават ли за водещи. Ще ми бъде много весело, ако се окаже, че този, когото всеки плюе е по-добрия водещ от любимеца на зрителите.
Аз лично ужасно много харесвам и обичам Алекс Сърджаджиева. Така и не можах да разбера защо толкова много хора дразнеше и я критикуваха. Явно въпрос на вкус. Но тя ще ми липсва!
А трябваше да сменят  стилистите!
Така, освен Игри на волята, няма да гледам друго риалити. Фермата никога не ме е грабвала. Евентуално Маскираният певец от време на време, въпреки че не ме впечатли чак толкова, но поне е нещо леко и разтоварващо.
От сериалите, мисля да гледам Братя, звучи ми доста добре. Няма да е Ол инклузива - едва го изтърпях до 3та серия миналия сезон. Аз все още чакам да върнат Съни Бийч. Виж, него много го харесах. И нямам никаква идея защо го спряха...
Еми, прекрасна новина! Лека бременност и да сте много здрави с бебчето! Хиляди целувки от мен!!!

# 607
Победителят на продуцентите Добрин в момента дава интервю по Нова. Секунда и половина, докато се пресегна за дистанционното, го издържах, но и тя ми беше предостатъчна. Все пак ако някой е имал нерви да го изслуша, да разкаже какво е казал Blush

# 608
Аз го изгледах Добрин. Много самочувствие е натрупал ми се струва. Видял новите играчи, били нахъсани, имало битки и щели да се раздават (ако е като него във водата не ми се мисли). Целта му била да убеди хората, защото играчите не могъл да се грижат за природата, да не са егоисти, да си помагат и мисли, че го постигнал и хората го оценили. То той си признаваше в други интервюта , щото е много умен, че имал стратегия при влизането и си я е следвал за победа и привличане на симпатии. Та..не разбрах защо е там. Бил пестелив, отказвал се да харчи за неща , които увреждат природата, дрън-дрън.  А да, бил канен за лекции при деца да изнася за природата и спорта. Ни дума как е изхарчил парите и какво е направил с тях (нали част щеше да отдели за такава кауза) Съветва играчите да не мислят за храна, когато нямат, защото засилвало това глада. Това май беше, като цяло интервюто.

# 609
Благодаря, fanfanito. В крайна сметка, защо да няма самочувствие - трайкал си и взел едни пари. За някои хора това е повод за гордост. Юлиян като много знае, ето го че си тръгна без нагада.

# 610
  • Другата България
Аз казах ли ви, че като наближи старта и Добата ще изпълзи?
Казах ли ви, а? Joy
Очаквайте наскоро и останалите герои.

# 611
Вече е качена статия от интервюто с Добрин, има и видео, на който му е интересно и е изпуснал
https://nova.bg/accents/view/2020/09/05/298421/%D0%BF%D0%BE%D0%B … j7B96Vb19BBwwMN48

Добрин бил там да огледа състезателите явно, може и нещо да го включат в началото, ама се питам къде е Юли дето им изнесе формата и ни закова пред телевизорите.

# 612
  • София
Добрин беше казал скоро, че не е пипал още наградата, защото не бил намерил кауза, за която да ги даде, стояли му по сметка, но са по-малко, защото са си удържали данъците, май 20% бяха. А в предаването беше убеден, че има кауза, как изведнъж няма такава.

# 613
  • Другата България
Е, все пак той в предаването говореше каквото са му казали и написали.

# 614
  • Sofia
Вече е качена статия от интервюто с Добрин, има и видео, на който му е интересно и е изпуснал
https://nova.bg/accents/view/2020/09/05/298421/%D0%BF%D0%BE%D0%B … j7B96Vb19BBwwMN48

Добрин бил там да огледа състезателите явно, може и нещо да го включат в началото, ама се питам къде е Юли дето им изнесе формата и ни закова пред телевизорите.
Той да оглежда състезателите Shocked,божкее... ooooh!
Права беше,Мерии,изпълзя. Mr. Green
Дано не го включат,че съвсем ще ме откажат.
Интервюто няма да си го причинявам,че получавам позиви само като му чуя името на този,какво остава да го гледам.

Фани,що пък да не пишеш в темата,ако го гледаш?Няма как да се харесаме на всички,какво ти пука.
И аз още не съм се записала,ама ще хвърлям по едно око,когато имам време,та днес-утре ще се запиша.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 14:18 от avi10

Общи условия

Активация на акаунт