ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
fanfanito, записвай се смело в темата, ти пък. Темите да нямат класен ръководител случайно.
Добрин все още сериозно го хранят във Фейсбук и предполагам никак не му е приятно, че повечето хора още говорят за Юлиян.

# 616
  • Другата България
Фани, ти сериозно ли?
Я се стягай в кръста, тук да не сме в детската градина!
Какво значи "тоя не ме обича", "оня ме дразни"....та ние да не сме тук, за да се обичаме?
Това, че някой еднолично и по собствено желание е автор на дадена тема съвсем не значи, че е някакъв шеф, ментор, или пък той може да определя правилата в нея или това кой да пише. Може да се опитва, заради такива като теб, дето се връзват, ама да не ти пука.
Правилата се определят от модератор, ти си ги спазвай, и си пиши по темата, останалото....покрай ушите и игнор.
Прекрасно те разбирам, но не се оставяй това да ти е водещото, ако искаш да пишеш някъде.
А и ето, Врабчо е там, Еми е там, Дяволчето....все отбор юнаци, може пък да си харесате отново един и същи състезател.
Четох нощес /или тази сутрин/ из нета, че О, НЕБЕСА, Нова са решили тази година финалът да се играе честно. Три пъти препрочетох, на Димо май беше изказването.
Ти да видиш, яко хейт една година, хората още говорят за Юлиян, дори и под публикациите на Добрин /кой беше този? А, оня, дето ходил на гръДските острови.../, и се усетили, че така рейтинг не се прави. А дано, а дано...на арената щял да се излъчи големия победител. Ще видим, тоест, ще видите.
Заимствали и от "Сървайвър" племенните съвети. И там нещо щяло да се решава, тоест, и това, което коментирахме миналата година - И участниците да имат глас при определяне на победителя. А може и да не съм разбрала - да е за номинираните това....
Но щели да разискват и личните отношения, между тях самите. Демек, отново "Искрено и лично", няма как да се мине без това. Все си мисля, че тази своеобразна промяна в регламента може и да е един вид да натрият носа на Юли, не знам защо ми мина това през ум...

Аз започнах с "Фермата". Нощес половината, след малко ще догледам останалата половина.
На прима виста - добър каст, дори много добър, дори май най-добрия досега.
Като изгледам целия епизод, ще имам някакви впечатления за всички, въпреки че е много, много рано.
Така миналата година в първите епизоди хейтех Юли за страх, а после спях в темата, за да пиша в негова защита....Joy

Забравих - Кали, добре завърнала се! Hug
Надявам се нещата да са наред при теб, и да пишеш когато можеш и искаш.
То ние си останахме 5-6 човека тук, ама докато ги има, ще правя тема.
Като съвсем спрат да пишат....здраве да е.

# 617
Ама как ще спрем да пишем, моля ти се Joy
Аз за малко щях да сътворя клюка за тази тема, но се размина.
Един много близък приятел беше близо да започне работа при Юлиян, но не стана.
Познайте от три пъти, кой щеше да си изпроси автограф, снимка и много поздрави! Joy

# 618
Димо и Ралица бяха гости сутринта по Нова.
Мери, там го каза Димо за новия регламент, но на мен ми прозвуча, че е заради станалото с Юлиян и протеста на хората. Не го каза пряко, но така го разбрах, защото намекна, че се били съобразили с искането на хората да се излъчи победител директно в двубой, а не с есемеси.
Може би не се изразих по-назад правилно, не е точно заради Смайли, че има тема и тя я оформя. Нищо лично, но знам , че я дразнех и едвам се сдържаше тогава. Тук ми е достатъчно да пиша, поглеждам и там понякога (видях я темата) , но не мисля да пиша навсякъде, пък и тук си се знаем. То и нямам толкова време.
Днес започва и още се чудя дали да гледам, но сигурно няма да издържа от любопитство.
Да, натриха носа на Юли, не знам какво спечелиха с Добрин, не беше честно, но... то и това преиграване многократно на финала не разбрах защо се е наложило. Така и не се даде гласност, покриха се много неща, ми това е формат за победители физически, психически, тактически, не е еко-предаване. Добрин беше за фермата участник за мен, ама...

# 619
То неприятното при Добрин е, че еко-то му е по-измислено и от спортните качества. Със същия успех можеше да се пише и летец-изпитател.

# 620
  • Другата България
Добрин и във "Фермата" нямаше да се впише.
Едит.
Забравих да ви кажа, че във "Фермата" влезе Габриела, едната от близначките на Ники Мартинов.
Странно защо не я е набутал в "Игрите", ами в конкурентната ТВ?

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 20:48 от Merri_An

# 621
На мен ми харесват новите във формата.
Не съм видяла войните всички, но....

от рибарите си харесах пилота- Иван май беше не помня. Хареса ми, че сам си е финансирал ученето, работил е какво ли не и не се срамува, земен и амбициозен. Май той им стана капитан (ставам , сядам, сервирам вечеря и не следя съвсем, но се старая уж.)

от жътварите ...ми...ммммммммммммммммм тоз Димитъъъъър актьора, емииииии жена съм все пак...много убав бре))) За него съм, то и един друг ми хареса, но засега ....

от войните този лекаря семейния, ама му забравих името, много подготвен ми се вижда , него пръв представиха и  направо ме грабна за сега. Другите още не съм видяла

Жените не ме впечатляват, освен момичето , актрисата Елена от Ботевград ми хареса

Офф , това момиче Ева, направо ме разплака с представянето си, много ме трогна((

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 21:39 от Анонимен

# 622
  • София
Ами на първо четене стават. И водещите стават. Не ме дразниха най-малкото....
Мери, я да се връщаш като зрител. Димо обещал, че финала ще бъде честен Innocent
Плюс това имаме си кажи речи от всеки - имаме си Пламен, Бояна, Георгиус, Йоана, Марешка, дори ямболския бек се появи, ама до акцент същия....  
Майтапа настрана, доста прилики с играчи от миналогодишния сезон. И доста разлики, естествено.
По различен начин върви за сега. Хвърлиха ги веднага в битки (за капитанско място). Което ми хареса. И после ги пратиха всички да спят на различни плажове. Което още повече ми хареса. Утре ще е териториалната.
Направиха ми добро впечатление 3-4 играча. Имената почти на никой не запомних.
Пилотът се казваше Ивайло. Аз него оприличих на Пламен от 1ви сезон, но пък повечето го оприличиха на едно полицайче, ама неговото име вече не помня. Сега като се замисля, пилотчето май ми дойде смес от Пламен и Александър.... Както и да е, той спечели капитанското място на Рибарите. (Рибари- сини, Жътвари- жълти, Ловци- червени)
Елена, актрисата, и на мен ми хареса. Имаме си нов Пламен, скромно момче и познат на една съфорумка - е той също ми хареса.
Ваня, която спечели на Ловците капитанската - и тя ми хареса... прилича мааалко на Роберта като че ли. Един доктор имаше и той май става....
Но имаше и много пози, много кифъл, бицепс- мицепс....
Абе всичко е за сега. Като се сетя, че миналата година Пламен веднага много ми хареса, пък тя стана една..... та знам ли и аз накъде ще се наклонят везните ...
Фани, да вземе да дойдеш в темата веднагически!!! Аз изобщо нямах намерение да пиша поне в първите теми и .... не издържах. Та се стягай, хич да не ти пука!
И Мери липсва .... ама много сте лоши! SobSobSob

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 23:11 от КалиБери

# 623
  • Другата България
Кали, радвам се, че пишете.
Правете го при всяка възможност.Hug
Скрит текст:
Ами на първо четене стават. И водещите стават.
Мери, я да се връщаш като зрител. Димо обещал, че финала ще бъде честен Innocent
Плюс това имаме си кажи речи от всеки - имаме си Пламен, Бояна, Георгиус, Йоана, Марешка, дори ямболския бек се появи, ама до акцент същия.... 
Скрит текст:
Майтапа настрана, доста прилики с играчи от миналогодишния сезон. И доста разлики, естествено.
По различен начин върви за сега. Хвърлиха ги веднага в битка (за капитанско място). Което ми хареса. И после ги пратиха всички да спят на различни плажове. Което още повече ми хареса. Утре ще е териториалната.
Направиха ми добро впечатление 3-4 играча. Имената почти на никой не запомних.
Пилотът се казваше Ивайло. Аз него оприличих на Пламен от 1ви сезон, но пък повечето го оприличиха на едно полицайче, ама неговото име вече не помня. Сега като се замисля, пилотчето май ми дойде смес от Пламен и Александър.... Както и да е, той спечели капитанското място на Рибарите.
Елена, актрисата, и на мен ми хареса. Един Пламен, скромно момче и познат на една съфорумка - е той също ми хареса. След него дойде една мацка, която учи в Йейл. И тя ми хареса, май еколожка се оказала, ... та ето ти го и Добрин в женски вариант...
Ваня, която спечели на Ловците капитанското - и тя ми хареса... прилича мааалко на Роберта като че ли. Един доктор имаше и той май става....
Абе всичко е на първо четене. Като се сетя, че миналата година Пламен веднага много ми хареса, пък тя стана една..... та знам ли и аз какво ще стане....
Фани, да вземе да дойдеш в темата веднагически!!! Аз изобщо нямах намерение да пиша поне в първите теми и не издържах. Та се стягай, хич да не ти пука!
И Мери липсва .... ама много сте лоши! SobSobSob
Ама си нямате Юлиян....Revolving Hearts
Няма и как да има втори като него.

Нормално е да има прилики, съвсем нормално. Той първи сезон затова беше, да видят какви типажи се търсят, какви се харесват, сигурна бях, че ще има пак човек с пагон - излишно е да казвам, че преди д асъм го видяла, съм за него. По-късно ще погледна профилите, ако ги има някъде, снимки на участниците.
Но да, всичко е на първо четене. Аз пак ще кажа за Юли - хейт две седмици, и 4 месеца забравих да спя.
Благодаря ти, че мислиш, че липсвам, ама аз не смятам така. Предполагам има достатъчно пишещи, на мен ми стига да ви чета вас, за полицая ще ме информирате, а и аз при време ще надничам. Засега "Фермата" ми стига, там полицаи и пожарникари няма, ама съм си набелязала един-двама други, разбира се, отново на първо четене.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 23:11 от Merri_An

# 624
Аз съм много зле с имената, не знам що така , а уж помня в реала((
На сериали и изобщо улици пък да не казвам, хич ме няма. То ще мине сигурно месец докато ги науча, иначе визия, професия, дрехи, места.. ама ще видим
Тоз пилота ми хареса от първия отбор, актьора от втория, от третия лекаря - ама там в ловци май били ми се виждат най-добре подбрани.
Този дето обиколил 5 пъти земното кълбо , женкаря, направо ме изуми. Поне ще има сеир, със сигурност ще гледам
Да, като Юли обаче няма, но и него в началото съвсем не го одобрихме, въпреки че тези дни гледах няколко епизода наново, от самото начало помня и още там се набива при внимателно гледане и със възможности и с тактика. Ама като се хванаха, че носел къси гащи, че бил женомразец и ей-на ...а човекът си е бил читав от началото. Дори Стоян много антипатичен ми стана, нищо от това дето в началото го харесвахме уж, самонадеян, бездарен, глуповат ми се видя. Но гледах до първото разпределение , първата номинация и нямам време, а сега почна новия сезон и те така. Та...след време , ако се гледа нещо се виждат нещата ясно искам да кажа.
Бих казала, че има доста добри играчи си мисля сега, но кой ще е тактик в игрите, кой ще е интриганта..от жените си има големи образи май, от мъжете също няколко ми харесаха, ще видим, още е рано, на първо четене тези си заплюх пък да видим.

# 625
Аз пък нямах време да гледам...Утре ще наваксам.Разгледах само участниците визуално в фб - никои не ми хареса. 😁
Визитките им не ги гледам, че са ми много подвеждащи. Само битките. За 1ва седмица толкова. 😁

# 626
  • Другата България
Ей сега мернах едно стори в ИГ на Юли, снимка с Веско и Анка и отгоре текст-
"Тази година финалът на ИГ ще е с битка. Той и миналата година трябваше да е така. Хората да не си мислят, че заради тях е тази промяна. Продукцията си прави каквото си иска!".
Не го е преживял, не е забравил, няма и да забрави, сигурна бях.
И то как да стане, като сега нов сезон започва, хората отново само за Юлиян говорят, мернах някои коментари във ФВ, навсякъде е Юлиян....

# 627
  • София
Без да съм чел нищо само наминавам да кажа, че съм шокиран. Имам 250 непрочетени мнения в темата за Игрите. :О
Не съм гледал още защото следя US Open, няма как.
Ще гледам на запис тепърва, обаче ако така се пише всеки ден в темата съм доникъде...
В темата за Фермата за 48 часа има около 170 мнения. А в темата за Игри на волята само за няколко часа над 250 мнения. тц тц тц
мърморя си де, не ми обръщайте внимание Wink

# 628
  • Другата България
Доволна съм аз, в темата за "Фермата" се пише поносимо. Засега.
Успявам да я следя, дано така да остане.
В "Игрите" и миналата година се пишеше много, говори ми....сън....какво беше това?
За това говорех, Дяволче. Не може всичко, навсякъде.
Тук се разписвай когато можеш.

# 629
Каста на игрите е типичен за ТТ, но определено е по-добър сравнен с този на сезон 1.
Отделно самия формат предполага много повече динамика и при битките и в отношенията между играчите сравнен с Фермата.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 01:37 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт