ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Насмогнах.
Преди да отвотя близо 260 непрочетени мнения наминавам набързо тук.
Ами хареса ми като цяло. Каста поне на прима виста е по-силен от сезон 1. Визирам общата картинка. Ест. тепърва ще видим дали ще стане така.
Този път има син отбор. Рибарите. Ловците са червените, веднага ме грабна цвета, хаха, като видно прабългарче. Wink Сериозно, изглеждат добре подготвени като отбор. Жълтите са жътварите.
Засега е още рано да симпатизирам на отбор, но както казах червеното ме дърпа някак си, хаха. А и точно при ловците намерих най-много хора, които ми импонират.
и така по отбори състезателите на които симпатизирам след ден 1:

Рибари (сини):
Ивайло Тодоров - пилотчето
Мая Тановска - доктор по биофизика
-
Иван и Христа ме издразниха

Жътвари (жълти):
Владислав Стоименов - жандармерист
Любомир - инженер и влогър
Елена - актриса
-
офф тази Ивана ме дразни нещо...

Ловци (червени):

? Лазаринов - ?
Милен - фармацефт (бивш лекар)
Пламен Диков - национален състезател по фехтовка и джентълмен
Ева Карамфилова - таньорка и състезателка по борба - хем ми хваша окото, хем ме трогна
Йоана - следва политология в Кънектикът
Ваня - каскадьор
-
Тошко леко ме издразни, има някакви психически отклонения...

Водещите са Ок засега. Но отново гаф с представянето на участниците. Някои не ги споменаха. На Лазаринов дори не знам първото име... Аматьорщина!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 09:07 от Diavolo

# 631
  • София
Благодаря ти, Diavolo, че ми позапълни празнините. Към момента имената се съмнявам пак да ги запомня, но повечето от участниците ми се върнаха като спомен Grinning
И като цяло ни се припокриват мненията. Само дето бургаския (ямболски) бек Тодор ме дразни мен зверски. Както и Ивана.
Аз сега си спомних нещо друго от миналата година. Благодарение на визитките, естествено, Юлиян дори не го бях запомнила тогава. Първата териториална ми е каша, а и тогава гледах Пламен.... Мисля, че чак след първата седмица запомних Юлиян, беше захапал Гичка тогава... и естествено го намразих. А и въпросната седмица заминах на море, хич и не гледах игрите, после ги наваксвах на запис. Да не говорим, че не пишех в темите тогава, почнах да ги следя чак като се върнах от морето (вероятно от 5-6 тема нататък).
Мисълта ми е, че хора като Юлиян няма как да забележиш веднага в мазалото. Той тихомълком наблюдаваше, целта му не беше да изпъква. Абе беше си истински тактик...
Не казвам, че ще се появи втори Юлиян. Всъщност, мисля че ако се появи изобщо някога, ще е когато спрем да го чакаме.... примерно 5-6 сезон (ако все още има такова предаване) Grinning
Но кастинга наистина е по-добър от миналата година. И може би ще открием по мъъъничко от Юлиян в няколко участника.... HeartHeartHeart
Лошото е, че пак по същото време ще заминем на море, ако не ни мине котка път де (щото е в Гърция)... Ще влача тоя път лаптопа с мен, но нищо чудно в крайна сметка да наваксвам отпосле....
И, Мери, много си права.... Зарибявката започна. Дано да не стане като миналата година, че лошо .... SweatUnamusedFlushed

# 632

Мисълта ми е, че хора като Юлиян няма как да забележиш веднага в мазалото. Той тихомълком наблюдаваше, целта му не беше да изпъква. Абе беше си истински тактик...
Още в началото го запомних и ми беше изключително неприятен. Постепенно, малко по малко, капка по капка започнах да си променям мнението. Даже се чудех на себе си - как може всички да го плюят, пък аз да му симпатизирам. Simple Smile После... всички заобичаха Юлиян. Е, не всички, най-малко пък продуцентите.

# 633
И моето мнение за Юлиян мина през нехаресване до пълна подкрепа. Но него го представяха според ролята, която му беше приписана по сценарий.
Аз изгледах още веднъж първия сезон на Игрите тази пролет, вече с погледа към хората след като съм гледала финала. И ги видях със съвсем други очи.
Юлиян, когото бяха набедили, че е женомразец - това беше от една-единствена реплика на Роберта, при това извадена от контекст. А на всичкото отгоре Юлиян беше прав за нея, защото Роберта наистина се отпусна.
Добрин пък от самото начало е дразнител и въобще не е толкова добричък, колкото ни го изкарваше гласът зад кадър. Видимо изкарваше цялото племе на траките от равновесие и те не искаха да стоят на едно място с него.
Пламен от самото начало беше неискрен с Юлиян. Всички реплики за това, как правят нещата заедно, са на Юлиян към него. ГОЛЕМИЯТ в 99% от случаите само го гледа и кима, с поглед, който му крои шапката. И от самото начало в самостоятелните интервюта показва, че не е фен на Юлиян. Не разбирам, защо толкова се втресе после от номинацията. Явно и той го е мислил за много глупав даскал по физическо.
Но тези детайли се забелязват чак на второ гледане.

# 634
  • София
И аз го изгледах пак, при това малко след като беше приключил.
Същото забелязах за Пламен, още в началото го игра лицемер спрямо Юлиян.
И помня, че нещо друго забелязах и беше по време на коментарите за номинацията на ямболския бек. Юлиян още тогава си каза, че е разбрал, че Пламен е скрита лимонка и много добре го описа... Да не говорим, че си каза, че ще му дойде времето и на него Grinning
И между другото, сега си спомних, употреби една много специфична реплика, която доста често употребяваше един включил се във форума малко преди финала. Твърдеше, че казва неща от кухнята. Даже явно го набедихме за Юлиян и той отрече.... Дали не го и баннаха впоследствие ...
Както и да е, бях му запомнила тая реплика на този съфорумец, защото я употребяваше в изключително идиотски контекст и откровено ме дразнеше. Е, когато гледах повторението я чух от Юлиян във въпросния момент, но само веднъж (вечерта след изгонването на Георги). Помня, че веднага подскочих. Не посмях тогава да пиша тук, да не направя беля. Въпреки, че всички мислехме, че Юлиян се беше включвал, но тогава като че ли намерих доказателството ... Но все още не съм сигурна дали да споделям коя беше въпросната реплика...

# 635
Не бих си причинила повторно гледане на първия сезон. Дори снощи, когато даваха кадри от него, спрях звука. Още ме е яд за фарса, който сътвориха на финала.

# 636
  • Sofia
Кали,стана ми любопитно,сподели за репликата,когато решиш.

Интересното е,че и аз вчера не можах да издържа старите кадри,направо ги превъртях.

# 637
Ееее, сезон първи имаше легендарни моменти Simple Smile
ШООЛ <> спортно състезание

1. Фиаското на финала
2. АнаМария и торбичка - едночасов хорър в жегата
3. АнаМария и да свършиш за пет секунди.
4. Добрин и как да вкараме Веско във вратата с топката заедно.
5. Юли,Стоян, един сбъркан пъзел и множеството съдийски гафове.

Забравих стилистите на Продукцията или четиридесет начина да загрозим една красива жена. Направо е за учебник.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 15:13 от Bengun

# 638
Е, нека гафове те в Сезон 2 да започнат..... https://www.avtora.com/izmama-v-igri-na-voliata-taini-gadjeta-se … raviat-na-nepozna

# 639
  • Sofia
Ее,не,а още не е започнало...

Между другото,аз тази година харесвам повече каста на Фермата.

# 640
  • Другата България
Когато изгледах епизод 1 на сезон 1, в първия си пост в темата си спомням, че написах за Добрин, че ще е дразнител, и че затова е вкаран. То от визитката му просто лъхаше на провокация. Излязох права, и не само за това, но за него си спомням.
Тогава си набелязах Пламен и Радостина, като любимци. И Венцислава. Очаквах близначките да са кифли, те ме опровергаха много приятно. Радостина пък също ми показа, че първоначалното впечатление може да е много погрешно. За Юли писах вече - изобщо не го харесах, ама изобщо. То аз и не го следях много. Затова първия прочит няма как да е правилен, или почти. Това е доказано многократно не само в това предаване.
Сега прехвърлих участниците в сезон 2. Ами на първо четене както и писах преди да съм го видяла, полицайчето ми допадна много, леакрят от Мездра също. Това от мъжете. От жените има една Симона мисля, от Ловеч, и една актриса, име не помня. Те ми направиха впечатление. Ама това е съвсем на пръв прочит, и на база визитки, нито съм чела, нито гледала. Ще се радвам, ако пишете и споделяте, да видя сега дали ще изляза права в предпочитанията си.
Кали, помня онзи потребител. Същото си мислех и аз, като теб, но мисля, че не беше Юли. Но беше човек съвсем от кухнята, и да, баннаха го. Той направи нов профил, и него баннаха. Помниш предполагам, темата беше....потресаваща. Два лагера, обиди, следене, доклади....и това не бих си причинила отново. Толкова години пиша в теми за "Фермата", такова чудо не е имало. Такава агресия и откровена простотия на моменти. А онзи човек имаше какво да каже, определено.
Bengun, радвам се да те "видя". Съгласна съм, че в "Игрите" има повече динамика, или поне би следвало да има. Но тази година реших, че не искам да ми е толкова динамично. Joy

# 641
Merri_An привет и на теб.
Миналата година нагласата ни беше за състезание,  а получихме ШООЛ.
Сега лично моята нагласа е за ШООЛ, а ако се получи състезание още по-добре Simple Smile

Но определено Игрите имат потенциала и могат да нажежат атмосферата в един форум в пъти по-силно от формат като Фермата.

# 642
Оф, ами то май няма да е само с нагласата за драми и панаири. Ако това за двойката е вярно, стартират зле, преди още да са започнали.

# 643
  • Другата България
Оф, ами то май няма да е само с нагласата за драми и панаири. Ако това за двойката е вярно, стартират зле, преди още да са започнали.
Бързо разкажи на Мери за каква двойка става въпрос.
Нали сме си другарчета, нали да си споделяме, защо така в неведение ме оставяш сега...Cry

# 644
Бързо разкажи на Мери за каква двойка става въпрос.
Нали сме си другарчета, нали да си споделяме, защо така в неведение ме оставяш сега...Cry

Hug  Двама от участниците в новия сезон на Игрите май (вероятно) са двойка в живота. Понеже все още не ги разпознавам по име, не знам дали са в един отбор. Вчера не обявиха нищо подобно в предаването. Но след първия епизод казват, че хората ги разпознали и започна да се пише днес за това.
Много гадно, така като стане! И това на фона на думите на Димо в сутрешния блок на Нова, че този сезон щял да бъде честен.

Общи условия

Активация на акаунт