ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Сторитата на Юлиян в момента са тюрлю гювеч и не е много ясно, какво става.

Забрави и политическите призиви. Да направим нещо ама после какво...няма значение.
Доста объркано.
Аз като виден фен на Добрин започнах да се притеснявам. Вече седмица май няма качен нито един скок. Дали не заведе Анита на Малдивите да пазят природата там.

# 76
  • София
Голям смях падна днес с ''Един за друг''
 Оказа се, че мъжете трудно вършат две неща едновременно. Което си е така... Wink

# 77
Голям смях падна днес с ''Един за друг''
 Оказа се, че мъжете трудно вършат две неща едновременно. Което си е така... Wink

И ние го гледахме снощи. Засега ми харесаха двойката от село Козловци (или нещо подобно), те 1ви си построиха пъзела и тази русата с приятелят и...
Карах ММ да отговоря на въпросите снощи. Общо взето доста се посмяхме.
Онзи с яйцата сутрин..., разбирам го момичето Grinning

# 78
  • Другата България
Сторитата на Юлиян в момента са тюрлю гювеч и не е много ясно, какво става.
Забрави и политическите призиви. Да направим нещо ама после какво...няма значение.
Доста объркано.
Аз като виден фен на Добрин започнах да се притеснявам. Вече седмица май няма качен нито един скок. Дали не заведе Анита на Малдивите да пазят природата там.
А аз разчитам на теб и Миландрия /но тя по-рядко пише/ да ни информирате за Добрия човек и житието/битието му, защото аз него не го следвам никъде, а нямам и време да надничам по профила му. Подозирам обаче, че ако е на Малдиви, Канари, Сейшели или каквито и да са други острови то не е там, за да пази природата. Къде по-приятни занимания има на такива места, а и както се оказва поне според мен, то опазването на природата е непосилно занимание когато няма съпричастност, така че по-лесно е да се говори само на теория, но на практика да има...едно голямо нищо. Очаквано, елемент на изненада няма поне за мен.
За сторитата на Юлчо съм съгласна, човекът се вълнува от много неща и иска всичко да каже и покаже, ама някак не умее да систематизира инфото. Затова и е точно като тюрлю гювеч. Аз не го "гледам" редовно, но това за залата всъщност не беше ли залата, в която тренира, а не тази на неговия клуб? В смисъл-четох, че го бил закъсал с парите, ама тя тази зала май не е негова, той просто тренира в нея...аз ли пак да не съм разбрала? Не мисля, че е закъсал финансово.
Новото предаване за двойките, тоест в него, естествено и разбира се отново се оказа, че имам познати Joy, задочни, но познати. Двойката от Видин. Но няма да го следя, от вас ще се информирам и отвреме навреме от темата, когато успея и ако изобщо успея да стигна до нея.
И понеже май на теб ти бях обещала преди време да проверя за Йоана-да, още си е сервитьорка в ресторанта на хотела, в който и аз я видях. Не учи, прекъснала е.

# 79
Ами то каквото си направи човек друг не може да му го направи. За Йоана го казвам. Младо момиче да се забие сервитьорка  в Монтана. Претенции имаше, обиди се на Марешка, когато и каза, че започва с чашката от сутринта ама ...
И да ви кажа пускам МШ по бТВ и първия участник заявява " аз съм Добата". Е как да не гледаш това предаване.  Вече си имам фаворит 😂, засега само пее(поне той твърди така) ама може и салта да започне да прави.

# 80
  • Другата България
Joy Е стига де, тъкмо реших да не го гледам. Сега да го връщам ли утре?

# 81
Кои пък бяха сега тези от Видин... 🙄 Доброволците към БЧК ли?

Нее, нямах предвид, че е закъсал финансово Юли. По-скоро останах с впечатлението, че иска да продаде картината, за до помогне за наема на залата. Не неговата, а тази, в която тренира бойни изкуства... май... 🙄 Пък после беше писал, че като треньор (не знам по какво) взема 700 лв., а протекторите за ръцете му са 200, та си помислих, че може и да е треньор в тази област... Не знам...

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 23:02 от Bilyana14.

# 82
  • Другата България
Да. Тези от БЧК.

# 83

Ааа, те са големи сладури. А момчето май хич не  обича да губи. 😉

Едит: Лилия как сладко похапва пица! 🤗💗 Хайде да добавим и нея в тюрлю гювеча като подправка, разбира се. Wink

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 10:11 от Bilyana14.

# 84
  • Другата България
Роберта. Много добре изглежда, вталила се е, може да е стара снимката, но е много добра.

Ана-Мария. Доста непривична за нея снимка, поне според мен. Коментарите отстрани...Joy

И много снимки на Юлиян видях нощес, но вече сте ги видяли и вие предполагам, няма да ги пускам.
Веско не прегледах, не остана време. На другата нощна ще е.

Днес прочетох, че един мой "любим" участник от "Фермата" е арестуван. Ето новината:
https://www.flagman.bg/article/208470
Едвам го дишах грозния ....ром, рядко неприятен персонаж, а демонстрираше рядко високо и завидно неподплатено с нищо самочувствие. Никаква изненада, той и видът му е мутренски.
Ще мъча след малко ОЖ и "Хелс Кичън", за Ягодите и луната май няма да остана будна, но утре трябва да ги наваксам. Графикът ми е ужасен, много работа, много задачи и ми се иска денонощието да е поне 30 часа....
Днес наобяд ММ гледаше снощния епизод на "Капките". Ами то друг мой любимец в журито мернах, Юлиян Вергов! За сметка на това пък докато слушах Галя от "Каризма" рязко ми се наруши храносмилането и определено реших, че това да не ги гледам е било все пак правилен избор.

# 85
Боже Мери, твоето избива на шизофрения 🤣😂 . Кога успяваш???. Аз на твое място да съм вампирясала.
Анка да не е бременна? Ако е така браво на нея. Не можа да популяризира операта поне да оправи раждаемостта. Ей така и не можах да харесам нещичко в нея. Но да е жива и здрава.
И аз загледах снимките на Юлиян с децата. Такива неща ми харесва като публикува.  Изглеждат усмихнати и доволни. Потърсих изядени, пребити и унизени дечица на снимките ама не видях. Какво ли ще кажат тези дето се питаха как някой се е осмелил да прати детето си на тренировки при Юлиян.

# 86
  • София
На Юлиян много му отива когато е сред деца. Държи се естествено и си е той. И децата явно го харесват. Те децата усещат най-добре хората... Simple Smile

# 87
  • Другата България
Joy Не е бременна Анка, нали затова насочих вниманието отстрани към коментарите, там я питат същото.
Доста еротична снимка бих казала.
Да, Юлиян много ми хареса с децата, личи си, че го харесват и се чувстват добре с него.

Ами да ти кажа успявам, ама трудно. С чести отпуски, че иначе не става. По принцип.
И сънят ми е малко, определено, затова и гледам да "изхвърлям" всичко от ТВ-програмата, което не ми задържа интереса повече от 5 минути. Няма как иначе.

# 88
Така , така ама пуснете някое снимле за неползващите ИГ.Ще се радвам да ги видя!

# 89

😀 Ето две снимлета на Юли с децата. Мислех, че дори и да нямаш ИГ можеш да разгледаш без да коментираш и харесваш.

Общи условия

Активация на акаунт