Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява PRP процедурата?
Какви са ефектите от PRP процедурата?
Къде мога да получа PRP лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява PRP процедурата?
-
Какви са ефектите от PRP процедурата?
Ефектите от PRP процедурата могат да варират в зависимост от индивидуалните характеристики на пациентите. Някои жени съобщават за увеличаване на броя на яйцеклетките и нови фоликули, докато други не усещат значителни промени. Важно е да се има предвид, че резултатите могат да бъдат различни за различните жени.
-
Къде мога да получа PRP лечение?
-
Каква е цената на PRP процедурата?
-
Какви са потенциалните ефекти от комбинираната процедура с PRP и стволови клетки?
Та като цяло аз смятам подхода им към моя случай за доста успешен. Аз отидох при тях специално за ПРПто, защото по това време те бяха пионерите в прилагането в нашата част от света и реално черпеха опит директно от професора, който пръв беше почнал да прилага метода. Хубавото на болницата е, че осъществява научна дейност. Не случайно и те са тези, които започнаха със стволови клетки / нещо, което в Европа не е позволено/. На последък чета по форумите обаче за много жени, които не са особено доволни и не знам това дали е просто, защото не всички пишат по форуми....Може би може да поискате статистика от болницата, за да получите реална представа за шанса, защото за съжаление никой не може да гарантира 100% успех, но пък за тази сума е хубаво да може да имате реалистични, а не форумни очаквания....Стискам палци!