Секс след раждане

• 13 255
  • 224
  •   1
Отговори
# 90
И моят ми отказа вчера .. Но поне не ми отказва всеки ден ...
Ама кви са тия мъже ?
Направо отивай една вечер на СПА и кажи , че си си намерила за секс ..хаха , ужас е това . Така няма да продължат дълго нещата ..

# 91
Тази сутрин ме огря щастието 😀😀😀

# 92
Тази сутрин ме огря щастието 😀😀😀
. Това сигурно по случай празника... Simple Smile  А дано е по - често, не само от празник на празник.

# 93
Ха ха дано 😂😂😂

# 94
Едно време в недалечното минало хората са използвали култовото обръщение "Честито баня" (навярно по селата тук там още си го има Smile) Та в тоя ред на мисли, ще кажа: "Честито секс" Hug
Съзнавам обаче, че хич не е смешно, но вярвам, че ти носиш на хумор.

За мен вече официално се Ивана просякинята, така ще те запомня от този форум Neutral Face
Добре, че навярно имаш и по-ниски критерии за задоволяващ секс, защото тези изпросените и едва ли не насилствени интимности няма как да имат страст във действията от негова страна. За много жени ако няма страст и да се почувстват желани от мъжа, такъв секс не ги устройва и са в правото си.

То пак добре или не знам дали е и за добре, че приемаш ситуацията и имаш тази търпимост, други жени не биха издържали на тази суша и връзката им щеше да се разклати. Силно те съветвам, поне докато се намери решение да си купиш вибратор и поне малко от малко да изпускаш напрежението, защото пак ще повторя липсата на секс при налично желание води и до здравословни проблеми.

То и той може да получи сериозни проблеми, защото е важно за здравето на простата да има еякулация по често.

# 95

Хаха да търпя на майтап няма проблем
Ще помисля над думите ти

# 96
При така описаната ситуация ми изглежда, че човекът си има желание, но може би ти не го привличаш достатъчно след раждането. Колко кг си качила?

# 97
  • София
При така описаната ситуация ми изглежда, че човекът си има желание, но може би ти не го привличаш достатъчно след раждането. Колко кг си качила?
Ей ся вече ритна кошера Joy

# 98
Хаха не съм от обидчивите качих 15кг свалих 10 сега ми остават още 5 6 кг да сваля .Не мисля че съм дебелана имам съвсем малък корем другото си е както преди

# 99
За да не мисли за глупости на работа, ти предлагам сутрин да са ти предложенията за интимност, когато се е наспал и няма оправдание, че е изморен. 3-ти март ще го запомниш значи, щом се е "отчел" след толкова време. Сега дано не е чак на Първа пролет.

# 100
За да не мисли за глупости на работа, ти предлагам сутрин да са ти предложенията за интимност, когато се е наспал и няма оправдание, че е изморен. 3-ти март ще го запомниш значи, щом се е "отчел" след толкова време. Сега дано не е чак на Първа пролет.
То, ако е на за Първа пролет, пак добре, ей го де е 22-23 март....    Smiley  Да не е чааак за Коледа!

# 101
Принципно най-много НЕ харесвам историите без край, а то тук 99% са все такива.

Аз просто се присетих покрай мерките с короната и затворените заведения и си мислех, дали това няма да е (както са казали хора) "всяко зло за добро" в твоя случай и по често любимият да ти сервира закуска в леглото, както си му е реда кекс, мляко. Thinking Ще е интересно да споделиш има ли промяна няма ли. Сега все пак отпада оправданието с умората от многото работа. Rolling Eyes

# 102
То, сега, съжителството на много двойки е подложено на изпитание. Може от стрес и финансови притеснения, пак да не става.

# 103
До има промяна и то голяма.Самият той ми сподели че е усетил че започваме да се отчуждаваме един към друг.Сега е много по добре седим вкъщи,готвим си разни глезотий, гледаме си бебето.А относно неговата колежка за която имах подозрения поговорихме си доста по този въпрос,той ми каза че е голяма .... всички я били обърнали и не би тръгнал с нея никога..поговорихме за доста неща и си изяснихме ситуацията...каза ми че ме обича страшно много и мен и детето даже иска вече и второ да имаме..но по медицински причини трябва да се пазим 2 години и след това започваме опити отново ... 🙂🙂

# 104
Това с второто бебе звучи страхотно, ай дано да сте от малкото семейства и със три деца Flowers Four Leaf Clover
Не знам това мит ли е, че имало някакви методи ако се прилагат, можело да се зачене момиченце примерно и аз не знам точно за какви методи, но имам познати покрай нас, които имаха момче първо дете и след това спазвали тези методи/правила и им се роди момиче, каквото искаха те. Обаче не знам дали наистина работят тези неща или е само случайност и мит.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт