Секс след раждане

• 13 198
  • 224
  •   1
Отговори
# 210
  • France
Абсурт бъркаш демокрация и слободия. И в демократичното общество има правила. Забранено е да караш пил, да си неучтив... точно това прави живеенето в него приятно.
Вивиана, цял живот съм била слаба, освен в продължение на 3 години, когато борих хормонали проблеми. За мое щастие живеех сред хора, които ме приемаха без проблем. Взимах си изпитите, имах приятели и представи си дори гадже.
ПС Гинеколог се е притеснявал за моя цикъл, защото според него нямах достатъчно мастна тъкан.

# 211
Доктора казва, че си болен от нещо и трябва да отслабнеш. Не ти казва, че си грозен, с целулит, че не трябва да слагаш къса пола, щот на някой на улицата ще му стане гадно. Ми да не гледа. Врътваш глава на другата страна. Но не, трябва до се гледа и после коментира с омраза и насмешка.

# 212
  • София
Абсурт бъркаш демокрация и слободия. И в демократичното общество има правила. Забранено е да караш пил, да си неучтив... точно това прави живеенето в него приятно.

О, не аз бъркам.
Свободата да мислиш различно и да изкажеш мислите си е едно, а да отидеш и да ги адресираш ТОЧНО ВЪРХУ ЕДНА ОПРЕДЕЛЕНА ЛИЧНОСТ, е друго.
Трето и четвърто е начинът, по който ще се изразиш.
А, колко приятно се живее в общество, в което вандалите ден през ден вилнеят, няма дори да питам.
Не от България са кадрите, нали?

ПП. Забраната да караш пил и забраната да си неучтив, са две различни категории, които нарочно смесваш, но с това тезата ти не става по- убедителна.

Познавах Франция в онези години, когато си се раждала- "белите французи", които работеха, плащаха данъци, все още имаха правото и хъса да негодуват срещу "новите французи" от колониите. Които идваха с по 10 деца, получаваха помощи, не работеха, а по цял ден чаткаха броениците..
За съжаление, от онази Франция на достойни люде, нищо не остана.

# 213
  • France
В бг медиите се върти клипче на бой на Витошка. Родителите ми не смеят да преспиват на вилата заради близката ромска махала, строят се "подпорни стени"... И когато се разхождаш на мегдана се намира за нормално хората да те обсъждат с хихикане и да използват епитети като лойна топка. Ама това им било мнението разбираш ли. Много, много път има да извървим.
ПС да караш пил и да използваш обидни думи влизат и двете в категорията délit. Тоест престъпваш закона. Глобите са големи и при двете положения можеш да влезеш и в затвора.

# 214
  • Варна
Мегдана в кой район е? Около мен няма малцинства. Имате комплекси, съжалявам. Ако се чувствате в синхрон с вътрешното си аз, няма да ви засяга чуждото мнение. В Англия също се смеят на дебелите, но зад гърба им или в нетрезво състояние. Маргинали има във всички нации.
Виждала съм фамилия със свръх тегло. Обноските, начина на хранене, просташка надменност и злобата към "торбите с кокали" също е отвратителна. Въпреки толерантността ми,разума ги асоциира с г- па от животинския свят. Родителите са трайни пациенти на родното здравеопазване.

# 215
  • France
Е, ти го каза - маргинали. Joy

# 216
  • Варна
Почуства ли се по- слаба и висша с личните си заблуди за обществата?

# 217
  • София
В бг медиите се върти клипче на бой на Витошка. Родителите ми не смеят да преспиват на вилата заради близката ромска махала, строят се "подпорни стени"... И когато се разхождаш на мегдана се намира за нормално хората да те обсъждат с хихикане и да използват епитети като лойна топка. Ама това им било мнението разбираш ли. Много, много път има да извървим.
ПС да караш пил и да използваш обидни думи влизат и двете в категорията délit. Тоест престъпваш закона. Глобите са големи и при двете положения можеш да влезеш и в затвора.
В медиите се въртят безброй клипове, че и на живо предават вандализма не по селата, а в центъра на Париж.
Вие дори и "по мегдана" се разхождате със страх, но ти си се уловила за ромските махали.
Смееш ли да влезеш въобще в някоя "малцинствена махала" във Франция, та дори и жандармерията да те пази?

Мерси от такъв път, който все мечтаеш да извървим.
Ти си го извървяла и явно ти харесва резултата.
Нека ние си вървим по нашия път, да не стигаме до вашите изстъпления.

# 218
  • France
Joy в момента съзнателно се опитвам да кача килограми. Не ща да съм по-слаба Joy
За какви заблуди говориш? От 17 години живея в чужбина.
Абсурт, по работа съм ходила точно в Бобини, тукашния Мордор. Не ме е било страх, но да мина близо до циганския квартал - не мерси. Посети го този Париж, може и да ти хареса. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 219
Доктора казва, че си болен от нещо и трябва да отслабнеш. Не ти казва, че си грозен, с целулит, че не трябва да слагаш къса пола, щот на някой на улицата ще му стане гадно. Ми да не гледа. Врътваш глава на другата страна. Но не, трябва до се гледа и после коментира с омраза и насмешка.

Вие също може да не гледате и да не коментирате неща, които не са ви приятни и нарушават вътрешния ви мир, обаче го правите. Нали трябва да се наложи вашето мнение и правота. Ей на това му се казва либерален комунизъм, и няма нищо общо с истинските ценности, за които непрекъснато се тръби.
Общество, в което ненормалността се поставя на пиедестал, няма как да прогресира и да просъществува. Доказват го и последните събития в САЩ, както и в Европа. Тези неща ще продължават и ще се засилват, докато в един момент цялата тази идеология рухне и нещата си дойдат на мястото, по един или друг начин.

# 220
  • София
Joy в момента съзнателно се опитвам да кача килограми. Не ща да съм по-слаба Joy
За какви заблуди говориш? От 17 години живея в чужбина.
Абсурт, по работа съм ходила точно в Бобини, тукашния Мордор. Не ме е било страх, но да мина близо до циганския квартал - не мерси. Посети го този Париж, може и да ти хареса. Stuck Out Tongue Winking Eye
Когато съм посещавала "онзи" Париж и съм живяла в някои други градове, си била едва родена или ти е предстояло да се родиш.
Оттогава досега, периодично имам възможност да правя сравнения и не- не са в полза на днешния Париж.
И ти посети тая България най- сетне, ама извън жълтите павета, че ставаш забавна със страховете си от вида "клечката в окото на другия вижда, гредата в своето-не".

# 221
  • France
И аз като посещавам "у нас си" виждам негативни промени. Мисля си, че като млада гимназистка просто виждах нещата в розово. Ако мегалополис като Париж не ти харесва, посети атлантическото крайбрежие, или източна Франция. Там е магично. Аз съм влюбена във френския прованс. И там можеш да имаш вила в забравено от Бога село, в последната махала, последната къща и да си спокоен. Нещо което не мога да кажа за българската провинция. Нашата вила е разбивана толкова пъти. Имало е случаи на насилие над постоянно живеещите там и родителите ми не смеят да преспиват вече. Което е много жалко.

# 222
  • София
И аз съм в Прованса- българският, в една махала в Централен Балкан.
От 8 години съм тук, но никой и с месеци като ме е нямало, не е разграбил нищо.
Много неконструктивно е да слагаш всичко под един знаменател.
Пак се стига до "стадното мнение" от което всеки уважаващ интелекта си човек, трябва да бяга като Дявола от тамян.

# 223
  • France
Радвам се за теб. Моят личен опит е друг за съжаление.

# 224
  • София
Нормално- в различните краища на страната е различно. Както във Франция също не е еднакво навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт